Skoči na vsebino

PQ Zandvoort - 30.10.2015 - 1.11.2015

Recommended Posts

• Odgovori 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čase boste lahko zvečer v živo spremljali na naslovu: LIVE timing. Beleži se neka osnovna statistika. Tisti, ki hočete, da se beleži še več statistike, si lahko namestite še to aplikacijo. Popolnoma o

Ne se preveč obremenjevati s to temperaruro, saj pri teh avtih to itak ne igra take vloge, če sploh kakšno, pa tudi obrabijo se ne hitro, pa če delate kar hočete. Vi samo vozite.

Eko še moj out lap  in en "hiter"  krog z večjim volanskim obročom na G27  

Absolutno ne. Hotlap je eno dirka pa drugo. Zandy je malo tudi specificna proga z za moje pojmi par tezkimi ovinki od katerih je 1 vreden 1s. Ne razmisljaj. Tudi ce uvrstitve ne bodo vrhunske ti bo prvenstvo ogromno dalo. Gasa bi rekel Mitja !!

Pač ne da sem vrgu puško v koruzo ampak raje izpustim eno prvenstvo in raje malo bolj potreniram... Danes je zadnji dan za prijave, in do kvalifikacij dvomim da bom imel čas da se spravim trenirat, saj imam čas večina le ob nedeljah, saj sem med tednom dokaj zaposlen z drugimi aktivnostmi. 

Proga je sicer v nekaterih delih malo zahrbtna (vsaj zase lahko tako rečem) in se še malo lovim tudi z nastavitvami. Vem da 20 krogov ni nič ampak tolko časa sem imel danes, da sem lahko sploh kej poskusil odpeljat (kot sem reku časa nimam na pretek). Zato raje vložim več časa na dolgi rok in izboljšam svoj stil vožnje, razumevanje avtov ter prog in nastavitev ter izpilim zadnje podrobnosti, kot pa de še zelen se lotim prvenstva.

Sicer hvala vsem za spodbudo in pomoč ;) 

Glede na to da je cajta skoraj zmanjkalo, me zanima če me je kdo pripravljen uzet v ekipo in mi bit mentor? Vem da bi mogu ekipo sam poiskat oz. poprosit za sprejem ampak čas ni temu naklonjen. Če me kdo sprejme pod streho svoje garaže I'm in ;) 

Že vnaprej hvala ;) 

PS: Pa se opravičujem za vse offtopic ki sem ga povleku s sabo [iz]

Uredil - dottor

Žal sem dobil negativen odgovor od glavnega CORE Admina. Jaz bi z veseljem kogarkoli sprejel v ekipo. Ne vem kaj kopmlicera če sem izkren. Ne ve če jim lahko zaupamo, ter da lahko pokvarijo reputation ekipe. Ah ja. 3x sem ga prasal 3x je rekel ne :(
Z veseljem pomagam komurkoli ki ima težave. Trenutno imam čas 1:55.2xx kar pa ni niti tako dobro...

Drugače se pa strinjam. Projaviš se na prvenstvo in se poizkusiš v kvalifikacija. Če ti uspe ti uspe, če ne pač ne.

Če ima kdo čas v nedeljo (kadar ni Sloracing derk, res nočem krasti dirkačev, res ne) se lahko udeleži kašne derke na www.core-racing.co.uk. Kar nekaj Sloracing članov občasno vozi tam. Zelo super stvar za pridobivanje kilometrov. Ljudno vabljeni.