Skoči na vsebino

PQ Zandvoort - 30.10.2015 - 1.11.2015

Recommended Posts

• Odgovori 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čase boste lahko zvečer v živo spremljali na naslovu: LIVE timing. Beleži se neka osnovna statistika. Tisti, ki hočete, da se beleži še več statistike, si lahko namestite še to aplikacijo. Popolnoma o

Ne se preveč obremenjevati s to temperaruro, saj pri teh avtih to itak ne igra take vloge, če sploh kakšno, pa tudi obrabijo se ne hitro, pa če delate kar hočete. Vi samo vozite.

Eko še moj out lap  in en "hiter"  krog z večjim volanskim obročom na G27  

Luka, vseeno hvala za trud in pripravljenost tako glede skina kot ekipe in nasvetov. Bo se priloznost nic bat....krog bos pa res moral se malo potrenirat, ker sem ravnokar, ko testiram volan naredil z defaultnim bemflom (edino bencin na 7l) 1:54:8xx ;)

Luka, vseeno hvala za trud in pripravljenost tako glede skina kot ekipe in nasvetov. Bo se priloznost nic bat....krog bos pa res moral se malo potrenirat, ker sem ravnokar, ko testiram volan naredil z defaultnim bemflom (edino bencin na 7l) 1:54:8xx ;)

Po tem se pa slišta z @dottor pa ekipo naredta. Skinov je zadost menda, tistih 80kg pribitka ne eni dirki poš pa tudi prebolel, če z  defolt delaš 1:54:8. Škoda, da nebi šla, ker sta zagnana.

Kurjaška ne jenja :P

Po tem se pa slišta z @dottor pa ekipo naredta. Skinov je zadost menda, tistih 80kg pribitka ne eni dirki poš pa tudi prebolel, če z  defolt delaš 1:54:8. Škoda, da nebi šla, ker sta zagnana.

Kurjaška ne jenja :P

Jaz sem za ;) Če si tudi ti mi zvrcni na ZS :D 

Tistih 80kg se pri moji vožnji ne bo dosti poznalo. Bo pa treba zdej malo več začet vadit (lahko nardim server pa skupaj voziva) :P 

Urnik

30.10.2015 - 1.11.2015

• 19:00 - Kvalifikacije (180 minut)

Kdaj so kvalifikacije torej ? 30. ali 31. ali 1. ? Ne pozabit, da je ravno dan spomina na mrtve iz sobote na nedeljo.

Zakaj ste izbrali ravno ta dan ?

Murn je tudi v tej temi na tocno to vprasanje napisal tudi:

PQ za prvo dirko bo na Zandvoortu. Server bo v terminu 30.10.2015 - 1.11.2015 odprt po urniku za predkvalifikacije - torej med 19:00 in 22:00. Kvalifikacij se lahko udeležiš enkrat (1 dan).  PQ runda bo v primeru, da bo prijavljenih več kot 24 dirkačev. Še dodatnih kvalifikacij (poleg Zandvoorta) za prvo dirko v prvenstvu ne bo.

Če ne bo PQ runde, potem tudi na ostalih dirkah ne bo predkvalifikacij.

bodi previden...pravilnik moras poznati tudi na dirkah, bojo kazenske tocke padale ;)

Se opravičujem. Mogoče ni najbolj jasno napisano za novince.

Torej - PQ runda poteka tri zaporedne dneve. Danes, jutri in pojutrišnjem med 19. in 22. uro. Odločiš se za en dan (samo en dan) in takrat odpelješ.