Skoči na vsebino

PQ Zandvoort - 30.10.2015 - 1.11.2015

Recommended Posts

Urnik

30.10.2015 - 1.11.2015

• 19:00 - Kvalifikacije (180 minut)

Nastavitve strežnika

Server: slo-racing.com M235i Q
Gesloslobmwqualy

Podlaga: Optimalna (glej pravilnik - člen 2.9.2)
Pomoči: Samodejna sklopka ter ABS
Čas in vreme: 10:00, jasno, zrak 26°C, asfalt 32°C
Obraba gum: Vključena (100%)
Poraba goriva: Vključena (100%)
Poškodbe: Vključene (100%)

Kaj potrebujete

1. original simulacija Assetto Corsa
  2. plačljiv dodatek Dream Pack 1
  3. poznavanje pravilnika.
  4. v nastavitvah Assetto Corsa obvezno nastavite  pravo ime in priimek brez šumnikov: ne Murn Matjaž, ne MURN Matjaž, ne Matjaž MURN, ne M Murn... temveč Matjaz Murn

Dirkalnik

• BMW M235i Racing

Proga

• Zandvoort

zandvoort.jpg

Pokrovitelji

bmw_makoma_jpg.jpg

mfplogotip300.jpg

logonewsitev2350px.png

logoplaygame.png

luxliveiresblack350px.png

anglicuslogo300px.png

Uredil - Matjaž Murn
  • Odgovori 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Čase boste lahko zvečer v živo spremljali na naslovu: LIVE timing. Beleži se neka osnovna statistika. Tisti, ki hočete, da se beleži še več statistike, si lahko namestite še to aplikacijo. Popolnoma o

Ne se preveč obremenjevati s to temperaruro, saj pri teh avtih to itak ne igra take vloge, če sploh kakšno, pa tudi obrabijo se ne hitro, pa če delate kar hočete. Vi samo vozite.

Eko še moj out lap  in en "hiter"  krog z večjim volanskim obročom na G27  

BTW, je kdo že kej fural ta avto po updatu? Moji časi so v povprečju 2-3 sekunde slabši kot prej, ABS se čisto drugače obnaša pa tudi veliko raje oversteera avto. Sploh prva dva ali tri kroge, preden ogreješ gume. S tem, da sem fural vse offline na Optimum podlagi. Bo znalo bit še bolj zanimivo na 90% gripa ...

Nisem tega prej nikol fural sem sel pa zdej probat Zandvoort z njim in sicer z default setupom tudi v sanjah ne bom videl nikol 1:48:xxx kot ima Bonca na RSR timings. Sem v pol ure zdele najbolj kar je blo odpelan naredu 1:55:4xx, me pa zanima a to je normalno, da se prestav ne da stelat v setupu, ker na ravnini se v 6. nikol ne saltam v ovinku bi pa rad v nizjo siftal mi pa ne pusti takrat, ko bi jaz hotu... vem da je zdej to po updejtu...ampak a nobenga to ne moti :S

Kaki pa naj bi bili recmo normalni casi z M235i na Zandvoort, da prides cez pre-kvalifikacije, ce seveda odmislimo aliene?

Kaki pa naj bi bili recmo normalni casi z M235i na Zandvoort, da prides cez pre-kvalifikacije, ce seveda odmislimo aliene?

Na RSR moras biti nekje z drugimi iz slo racinga pa si OK. Težko napovem pre-kvalifikacije. Sploh, če se grip spremeni se lahko marsikaj spremeni. Vendar ne primerjaj časov izpred 1.3.

torej v ingame RSR applikaciji so se vedno stari leaderboard podatki izpred update-a? Pol je ta app cist nesmiseln zdej....a ni tko, da se ponavadi pri kaksnih takih drasticnih spremembah pocisti tudi referencne cajte?

Z setupom naj bi gume spravil v neko idealno območje. Ob vožnji brez nekih zdrsov in pretiravanj bi se moral temp gum ustalit. Jasno da niha med krogom, samo neko povprecje mora bit.

Primerjava z IR: Tam si lahko v nekem ovinku dejansko prerel gumo, če si "overridal" in si pol to trpel se nakaj ovinkov dokler se ni shladila. Zgleda, da so v AC z 1.3 tudi to uvedli. Super.

Ta app, ki ti kaže temp gum med voznjo je cheat za moje pojme. Super za trening, drugo pa je cheat.

Uredil - MarkoP