m0LN4r 36 Napisano October 10, 2015 Share Napisano October 10, 2015 (urejeno) *Najprej bi moderatorja prosim, če to postavi v nek bolj pameten oddelek na forumuTorej, kakšno kamero uporabljate za dirkanje ??Zanima me zato, da dobim nek vpogled v to kaj je bolj razširjeno. Bom kr jaz prvi začel.AC, DR, SRW (to je to, kar se iger tiče) - vsepovsod uporabljam cockpit kamero in nek normalen FOV, da slika ni preveč raztegnjena oz. skrčena.cockpit kamero sem začel uporabljati v časih CMR04, torej okoli let 2004 od takrat mi je vse drugo čudno.Kdo ste tisti z dashcam pa večjim FOV ? Uredil October 10, 2015 - m0LN4r Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 10, 2015 Share Napisano October 10, 2015 Do sedaj skoraj vedno Hood kamera, sedaj pa občasno probavam Cockpit in se poskušam navadit 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 10, 2015 Share Napisano October 10, 2015 Prva resna simuacija,ki sem jo začel igrati je bil grand prix 2,ki je podpiral tudi pogled iz cocpita (1996.leta),nato je sledila GT Legends,GTR2 in tako dalje. Vse do danes igram izključno z pogledom iz kabine,vse ostalo mi ni realno. FOV imam nastavljen tako,da imam čim večji zorni kot levo in desno,čeprav je na enem monitorju to zares oteženo. Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 10, 2015 Avtor Share Napisano October 10, 2015 (urejeno) Jaz mam nekje tak, da vidim pol oz. 2/3 kabine, ker drugače mi pokvari feeling, da je vse tak ozko, zato bo treba pol še 2 televiziji al pa OR. Uredil October 10, 2015 - m0LN4r Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 Vedno čimbolj v čelado. V pCars imam prav v čeladi, samo overlay čelade sklopljen, čene mi DOF ali pa sama čelada zastirata pogled na armaturko. Bumper cam sm samo v RBRju uporabljal, ker je blo to takrat najhitreje, samo zdaj to delam za užitek, tako da cockpit. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 Včeraj mislim da prvič odpeljal celo dirko z cockpit kamero Malo se bo še za navadit, ampak bo Bi bilo fajn 3 monitorje, ampak ni prostora na mizi, pa samo še 1 monitor je v planu 1 Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 Na 2 monitorja pa tak po večini ne moreš igrat, al 3 al pa penis v riti..pač ne vem zaka igre ne morejo podpirat tega že v osnovni. Da se prikazuje čez 2 zaslona. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 11, 2015 Share Napisano October 11, 2015 Nimam namena igrat na dveh monitorjih, rabim za druge stvari Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 12, 2015 Avtor Share Napisano October 12, 2015 (urejeno) A ni tko da samo nastaviš (recimo surround), da ti potem grafa zazna dva monitorja, kot enega?Sicer za delo mam na drugi mizi 1600x1200+1920x1200, tako da bom poskusil pa javil.Tko mam zle na enem, glih za enga fali, ampak nekaj so spreminjali pri postavitvi kamere in FOV v updejtu pred nemčijo.Zdi se mi kot da je bolj nazaj pa če se prav spomnem, sem moral znižat za 2-3 stopnje po tistem updejtu. Uredil October 12, 2015 - m0LN4r Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 12, 2015 Share Napisano October 12, 2015 Glede dveh monitorjev: https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=376066431 Jaz si bom moral za AC to narediti,ker mi je blesavo non-stop preklapljati pogled,da vidim,če je kdo levo ali desno. Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 "Cock"pit kamero uporabljam samo pri open Wheel zadevah, pa ni važno kaj se vozi. Ker je tako najboljši pregled nad vso situacijo. Ostalo pa vozim iz sprednjega odbijača, v glavnem tako da je čez cel zaslon steza, občasno vklopim še pogled iz havbe, da vidim kje je sprednji odbijač, ko pa se navadim, kako daleč seže rilec spredaj, da se ne zabijam v riti pred mano vozečih, preklopim nazaj na odbijač. Sem sprobal notranjo kamero, pa mi je nerealno in nepregledno do amena. Verjetno s kakim okulus riftom zadeva dobi pravi pomen, na 22 colcu pa je vse preveč nabasano. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Jst mam kar cockpit kamero - vse odkar sem začel furat iRacing. Tam sem se navadil in tudi drugje sedaj isti pogled uporabljam. Pred tem sem uporabljal Hood cam v WTCCju...V čem je potem point dežja, umazanih šip, bleščanja šip (npr. v DiRT Rally), če furaš iz bumpercama? 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Ja jest sm tut dolgo uporabljal sprednjo kamero, kjer vidiš samo cesto. Ko sem začel online furat, sem pa mogu spremenit, ker ko sem bil za rit komu, nisem nič več videl Traja par ur mogoče, pa se komot navadiš na cockpit, filing je pa na konc še bolj realen. Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Cockpit od samega začetka..edino race drive grid sem vozu na hood-u, ampak tist sem tak na tipke drajsu. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 13, 2015 Share Napisano October 13, 2015 Isto kot daks - ko sem začel online sem dal na hood, da je bilo višje in malo bolj pregledno ko sem komu vozil za ritjo sedaj pa poskušan cockpit Citiraj Link to post
Recommended Posts