Skoči na vsebino

GT3 Dreampack 2 @ Circuit de Catalunya II 10.10.2015

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 142
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je treba prej s temle namazat, če ne se obrab po treh krogih...  

Dolgo sva se drkala

Posted Images

Men je super da je realno za gume. 
Marjan pozabu sem spremenit gume in sm mel soft gor, po 7 krogu so šle v kurac, ni blo več gripa. 

Replay prvih 20 krogov https://dl.dropboxusercontent.com/u/23116040/cr.rar

Dvomim da so stari modeli avtov res tulk počasni, kot se govori. 

Uredil - zamex23

Marjan pozabu sem spremenit gume in sm mel soft gor, po 7 krogu so šle v kurac, ni blo več gripa. 

Nikakor da se z BMW-jem približam tem časom,ki ste jih vi dosegali. Razlika je že v vodljivosti avta,sploh,ko govorim o Audi-ju,dočim je Lambo malce nesramen v ovinkih ampak ima dosti boljše pospeške in tudi večjo hitrost razvije na ravnini. Lepo se je videlo na dirki,ko se mi je približeval od zadaj in capa.kot za šalo je šel mimo,dočim Nissan ni mogel kar tako elegantno mimo. Res pa je,da si bom moral narediti popolnoma nov setup za mojega BMW-ja,ker mu trenutni ziher ne ugaja. 

Marjan pozabu sem spremenit gume in sm mel soft gor, po 7 krogu so šle v ku***, ni blo več gripa. 

Nikakor da se z BMW-jem približam tem časom,ki ste jih vi dosegali. Razlika je že v vodljivosti avta,sploh,ko govorim o Audi-ju,dočim je Lambo malce nesramen v ovinkih ampak ima dosti boljše pospeške in tudi večjo hitrost razvije na ravnini. Lepo se je videlo na dirki,ko se mi je približeval od zadaj in capa.kot za šalo je šel mimo,dočim Nissan ni mogel kar tako elegantno mimo. Res pa je,da si bom moral narediti popolnoma nov setup za mojega BMW-ja,ker mu trenutni ziher ne ugaja. 

po 10ih krogih sm vozu z bmw-jem 1s bolj počasi kot pa učeraj z SLS-om. GT3-ja nemoreš kar vozit in rečt, da ma tak in tak problem in da je počasnejši od drugih, ker to ne more držat... Preveč je spremenljivk in edini način, da se pokaže kdo je kje hitrejši je RSR, k pa skori dela z novimi avti -.-

Mitja, kako pa med dirko vidiš temp. gum?

Hehe, to je pa skrivnost ;)

--

pa vse ostale pa TOLE.

Ne, ne. To že vem. Ker lani si govoril, da odvečnega balasta nimaš na screenu in da te stvari po občutku uravnavaš med dirko.

Malo sem gledal na RSR-u in opazil zanimivost in tudi pričakovano,glede časov na določeni progi:

BMW Z4 GT3 Spa 2:15:657 (30.6.2015)

Audi R8 Ultra Spa 2:18:179  (10.10.2015)

Torej so takšne razlike lahko samo zaradi pnevmatik in novega varnostnega sistema za menjalnik. Torej moram delati na tem,da se naučim pravilno ogreti gum,pravilno in pravočasno zavirati pred vstopom v apex,ker si zaviranja z motorjem ne morem več privoščiti v tolikšni meri kot sem si jo lahko prej,ko še ni bilo vgrajenega tega varnostnega sistema za menjalnik.

Mitja, kako pa med dirko vidiš temp. gum?

Hehe, to je pa skrivnost ;)

--

pa vse ostale pa TOLE.

Ne, ne. To že vem. Ker lani si govoril, da odvečnega balasta nimaš na screenu in da te stvari po občutku uravnavaš med dirko.

Enako sem tudi jaz govoril,ampak zgleda,da si bom tudi jaz moral nekaj omisliti,morda vsaj na začetku,da vidim kako se sploh segrevajo pnevmatike glede na moj stil vožnje,ki sem ga imel do sedaj in da ga spremenim,da bom največ iztisnil iz gripa,ki mi ga ponujajo pnevmatike,ker do sedaj oz. preden je priše ta update nisi rabil nekaj posebej tuhtati in odkrivati tople vode. Naredil si 2-3 ogrevalne kroge potem pa gas,dokler pač nisi spet čutil na volanu,da so pnevmatike že dotrajane.

Silicij aris je napisu na ac forumu da ne moreš primerjat starih rezultatov, tako da rezultati od junija niso realni. 

Ampak vseeno vsi gt3 avti so zmožni zelo identičnih časov, tebe bolj ovira vse prej druga kot pa avto da bi bil konkurenčen.

Prav imaš. Premalo treninga,preveč Project Cars in to se odraža v rezultatu,ki je bil včeraj porazen. Sem pa neizmerno užival,ker zelo malokrat se zgodi,da sem prisoten v tako številčni družbi profijev, fer tekmovalcev,kjer se ne rabiš bat,da te bo nekdo nalašč nasadil v zadek avta. Želim si še več takšnih dirk,da se tudi sam izpopolnim v vožnji.