Skoči na vsebino

GT3 Dreampack 2 @ Circuit de Catalunya II 10.10.2015

zamex23

Recommended Posts

• Odgovori 142
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je treba prej s temle namazat, če ne se obrab po treh krogih...  

Dolgo sva se drkala

Posted Images

Hvala za organizacijo fantastične dirke .

Vse kar se je dogajalo je bilo na nivoju in predvsem fer !  Škoda da sem vadil na napačni stezi , in sem se na GP postavitev privajal med treningom . Razočaran sem nad seboj ker nisem bil bolj konkurenčen in sem naredil 2 napaki med dirko . Drugače pa je bilo vse ok .

AC sem kupil komaj včeraj tak da še mam dosti za prebrskat povadit in se naučit , da bom morda lahko držal tempo z dirkači iz zlate sredine .

Komaj čakam na naslednji dogodek .

PS je možno postavit server že kakšnjih par dni prej da vadimo ?

Ker če me občutek ne vara je med obema progama več malih razlik ne pa sama zadnja šikana .

Razumem da naj bi bila to ista proga . Vendar sem čez dan vado kake 2 uri na progi z šikano in ko sem vozil naprogi brez šikane sem imel drugačen občutek čez par drugih ovinkov . Lahko da ni nič in da si domišljam . Pač taki filing sem mel .

Razumem da naj bi bila to ista proga . Vendar sem čez dan vado kake 2 uri na progi z šikano in ko sem vozil naprogi brez šikane sem imel drugačen občutek čez par drugih ovinkov . Lahko da ni nič in da si domišljam . Pač taki filing sem mel .

To je pršlo z 1.2.4...
"- Up to 27% more placebo effect"