Skoči na vsebino

GT3 Dreampack 2 @ Circuit de Catalunya II 10.10.2015

zamex23

Recommended Posts

Men sploh rezultatov ni pokazal ko sem šu s serverja. Zgleda vse zbriše ko da spet na practice. Boš mogu dat cajt po dirki vsaj 10min za ziher.

Aja jst sm mel najlepši avto. ROZA

Sicer pa ja... Bil prvi brez dirke. Dej Gantar mal gasa naslednjič!

Uredil - Paps
  • Odgovori 142
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je treba prej s temle namazat, če ne se obrab po treh krogih...  

Dolgo sva se drkala

Posted Images

Nora dirka, hvala za server in vse skup, pasal je :)

Na štartu se je sicer nekdo zataknil in posledično sem nekoga malo naskočil, nič resnega. Mal popraskane barve. Potem pa gasa iz P11 naprej. Prehitevanj za en koš, vmes smo nekje vozili po rtije vštric. Fer dirkanje na najvišjem nivoju, res fantje, kapo dol, s tistimi ki sem se dajal za mesta, so bili vsi top šit. Švical sem presneto dobro. Potem pogledam na cagar in vidim, da sem že P7, pred mano Selčan in Koderman, ki sta se pogovarjala, kdo bi bil lepši na naslovnici LAdy. Zmagal je Selčan in zavil v bokse po nagrado. Jaz ma hajd za Marjanom. Fak, bolj kot sem ga jaz tiščal, bolj ga je Marjan spredaj. Pridem že na slabe 3 sekunde, se najdejo zaostankarji za krog, in mi Marjan spet pobegne. Dobro si ga šponal:) Potem od nekje pade mimo Bonča, samo je naslednji krog počakal, da se je vrnil v isti čas, kot smo bili mi ostali, nato pa je spet vključil Alien mode in se odpeljal v prihodnost. SAm sem se trudil še naprej, vendar so gume popuščale in na koncu lahko samo čestitam prvim 3 in pa Marjanu, ki mi je dal tinte piti. Bravo, super dirka, meni je blo noro fino in se vidimo.

Men sploh rezultatov ni pokazal ko sem šu s serverja. Zgleda vse zbriše ko da spet na practice. Boš mogu dat cajt po dirki vsaj 10min za ziher.

Aja jst sm mel najlepši avto. ROZA

Sicer pa ja... Bil prvi brez dirke. Dej Gantar mal gasa naslednjič!

Še špara, baje da neki izboljšujejo, pa še ne smejo tiščat, ne?

No, jaz sem pa enkrat za spremembo štartal iz boxov, samo nisem vedel, da je to 30 sekund za zadnjim!! Lahko bi vsaj pustilo iti do konec boxev, pa od tam začeti (no, tole morem omeniti na ac forumu, dobro da sem sprobal). Kakor koli, ujel, prehiteval kot norc, enkrat me je Marjan malce presenetil v enem hitrem ovinku, in se me obrnil (da nebi šla oba to moji poti), ampak tudi to me ni ustavilo do 3. stopničke! Čestitke Alešu in Gantarju (če se ne motim) za 1. in 2. mesto. Bomo drugič štartali skupaj ;) Samo ne z bmw-ji (jajca ;) ).

• Upvote 1
  • Downvote 1

WAW! Ena izmed boljših dirk zadnje cajte.

Terzić, ne da si faliu temo, tud štartal nisi [Jaoo] To me je presenetlo in evo ti spliter pa desni skirt sta šla, da sm zgubu po 1s na krog, pa še zadnji sm biu -.- Prvi krogi neverjetni, borbe okol in okol in se znajdem na 7 mestu po 10 krogu, nakar pogledam ker krog je in videm, da jih je 25. Evo ti k*rac, jst sm dau za 20 krogov benzina v avto (dobro v bistvu 23.5, ampak malo rezerve ne škodi in prvič se mi je zgodilo, da ni :D ) pa sm začel počasi šparat, pa še škodlo ni, ker nikjer ni blo nobenga, me bo kdo vsaj ujel. 5 krogov do konca pa se je od nekje odzadaj selčan pokazu in sm si reku, kar bo bo in gasa. Poškodovan avto in mrzle gume, super kombinacija, če hočeš branit mesto :D Najboljša 2 kroga v zadnjem letu dni. Super odpeljano Tomaž, brež kontakta, z respektom, sam edina pi*** je bla, ker je nekdo ful dobro čas po koncu dirke našitmu xD

Skratka kljub slabemu začetku, je bila to moja najboljša dirka z vami. Hvala za organizacijo in se vidimo na naslednji :D

Hvala še iz moje strani za dirko in sprejem.
Na srečo mi ni uspelo nobenega pobit, pa upam da tistim ki so me prehitevali za krog nisem povzorčal sive lase :oops:

Je pa to bla moja prva dirka  več kot štirimi ljudmi na progi, pa sem pol proti štoparci fural (več al manj) :) 

Dobra dirka, ni kaj. Čestitke prvim trem. Se mi je že P3 kazalo, pa me kot meteor šišne Mitja. Tam sem videl, da nekaj počneš za mano. Onega ovinka jaz ne speljem, da prej malo ne pobremzam.

Da pa bi me še drugi skywalker prehitel, so morali pa doma vsi iz sobe. Pavšek je bil čezdalje večji. Na koncu se je izkazalo, da ni šparal gum, hehe. (hec)

Uff, še to. Hvala Selčanu za server. Pa kot kaže, bova letosv manjkat v pesku. Smo bili tudi po trje v štric, pa je šlo.

Ne vem kaj se je zgodilo, ampak mi je nenadoma prekinilo sejo in sem ostal sam s sabo :( 

Vse skupaj odlično, na practice celo zelo soliden čas, glede na to, da sem malo potreniral šele danes dopoldan, potem pa šele nekaj pred pričetkom vidim, da vozimo Moto  in ne GP verzije, ki sem jo treniral ... fajn :D  Na Q mi žal ni uspelo postavit primerljiv čas iz P, ampak ok ... se pa zelo pozna, da mi manjka kilometrine, konstantnosti in koncentracije, saj v zadnjih nekaj mesecih nisem vozil skoraj nič, tako da so se napake kar vrstile, kar so tisti, ki so me dohiteli in prehiteli tudi opazili :D

V glavnem pa fer dirka, tako da pohvale vsem [ok]

Dobra dirka, ni kaj. Čestitke prvim trem. Se mi je že P3 kazalo, pa me kot meteor šišne Mitja. Tam sem videl, da nekaj počneš za mano. Onega ovinka jaz ne speljem, da prej malo ne pobremzam.

Da pa bi me še drugi skywalker prehitel, so morali pa doma vsi iz sobe. Pavšek je bil čezdalje večji. Na koncu se je izkazalo, da ni šparal gum, hehe. (hec)

Uff, še to. Hvala Selčanu za server. Pa kot kaže, bova letosv manjkat v pesku. Smo bili tudi po trje v štric, pa je šlo.

to moraš dat tudi progi credit, ne samo folku. Proga je super za dirkat. Širako, dober flow in mix hitrih in počasnih ovinkov. Razen na štartu, ko sm Terzića nabasu u rit, da še en tedn ne bo mogu normalno hodit, ni blo nobenih drugih incidentov zame in kar sm vidu so se ljudje sami vrteli. Če mi benza ne bi zmanjkalo, bi se lahko še z Pavškom dajal :D

Uredil - sarabwt

Nov popravek mi je onemogočil moj stil vožnje in setup,ki sem ga imel nikakor ne paše več v ta avto. Malce po štartu z nekom zapel (nekdo je bil po čez),ravno toliko,da mi je celo dirko vleklo volan v levo.  Z Molnarjem sva imela nekje na sredini nekaj super izmenjav pozicij,dobrih prehitevanj,ampak potem pa v boxe v 16. krogu po nov komplet pnevmatik,ki je zdržal do konca,ampak za izboljšanje rezultata ni bilo več šans. 

Audi in Lambo sta seveda totalno izven te klase. Na ravnini in skozi ovinke je Audi šel kot sneta sekira. Bravo vsem tekmovalcem in zamex-u za organizacijo dirke.

Se vidimo na naslednji .