Skoči na vsebino

GT3 Dreampack 2 @ Circuit de Catalunya II 10.10.2015

zamex23

Recommended Posts

Moje mnenje potem, ko sem odpeljal po nekaj krogov z vsakim je takole:

- BMW je igračka, ki je za začetnike idealen. Lepo se pelje skozi ovinke, se hitro korigira in je tudi na ravninah nekje v zlati sredini.

- Mkvarn je strup čez zavoje, tam mu ni para, pelje se kot po tračnicah, vendar je počasen na ravninah.

- NIssan mi je deloval kot BMW na stereoidih. Treba je že več znanja, avto hitro odleti po svoje, saj nisem dobil pravega občutka za hitrost. Avto deluje tak potuhnjen, samo je prekleto hiter tako skozi zavoje, kot po ravnini. Če ga pelje mojster je verjetno nepremagljiv.

LAmbo mi je šel pa že po nekaj krogih na živce. Pretih, nikakor nisem dobil občutka kaj se z avtom dogaja v zavojih, potem pa BAM in rit gre po svoje. Je pa pasje hiter po ravnini.

Audi, nekako na ravni BMW ja, s tem da je hitrejši, vendar je slab na zavorah in ne blesti skozi zavoje.

Vse kar si naštel je odvisno od nastavitev dirkalnika ;) 

• Odgovori 142
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Je treba prej s temle namazat, če ne se obrab po treh krogih...  

Dolgo sva se drkala

Posted Images

Če je že GT3 serija, to pomeni, da so si avto dokaj enakovredni, ne? Ne pa da mp4/12 gre 20 km/h počasneje po ravnini kot Lambo. To nikakor ni realno, pa čeprav je novejši av to. GT3 serija ni F1, kjer je vsako moštvo classa zase.