mancSLO 1 945 Napisano October 6, 2015 Share Napisano October 6, 2015 O joj. Lamborghini Huracana GT3 bom vozil. Citiraj Link to post
markop 702 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Malček off-topic, pa vendarle.Kaj je tu doktor naredil pri 176 km/h na 2 kolesih. Ne vem če je z GT3 to sploh mogoče tako hitro speljat https://youtu.be/FNJtvDTXTAc?t=145 1 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Matej DakskoblerBMW Z4 GT3, mogoče zamenjam, če me kateri od DP2 potegne Citiraj Link to post
zokid 772 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Mogoče še jaz priletim z Nissanom Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Zelo lepo je videti pisano štartno linijo dirkalnikov GT3. To bodo po mojem strupeni boji Še par dirkalnikov manjka pa bo GT3 lista popolna. Citiraj Link to post
mancSLO 1 945 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Furam trening server sedajle...Je pa tako na hitro Huracan hitrejši od Mclarna. Uredil October 9, 2015 - mancSLO Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Hitrejši je tudi od Audija. Jaz sem 1s hitrejši v Barceloni Moto (super proga, ne pa tista GP...). 5 krogov z vsakim. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Kaj pa GT-R glede na Huracana? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Saj je normalno,da je hitrejši. Ima močnejši motor(5.2 V10),dočim ima Mclaren 3.8 V8. Seveda za GT3 serijo morajo biti usklajeni neki končni parametri ampak pri Huracan-u odigra ključno vlogo ravno močan V10 motor,sklopka z tremi diski,za malenkost je tudi lažji in menjalnik je zadaj za boljšo lego na cesti. Seveda pa je tudi aerodinamika dosti boljša kot je pri MP4 12c GT3. Sicer je Audi dosti bolj vodljiv skozi zavoje (kot igračka),ampak mu zmanjka pri pospeških in tudi končna hitros je mislim,da slabša,dočim je pri Huracan-u ravno na dolgih ravnicah čutiti,da ga prav razganja od moči in kot,da mu je ne bo nikdar zmanjkalo. Z Audijem si jaz upam proti Huracanu izboriti prednost oz prehitevanje v zavojih, drugače pa zmaga Lambo. Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Amm, kam bi pa ti dal menjalnik, kot zadaj pri sredinsko nameščenem motorju? Samo prašam Pa mcvaren ma 2 turbine. Pa sklopka? Kaj ma pri hitrosti veze koliko ''diskov'' ima sklopka? Tvoja primerjava je malo mimo no... Sicer pa bi se lambo moral primerjat z novim mcvarnom 650s Citiraj Link to post
Paps 597 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Pri iRacingu je tko, da več ko ma diskov sklopka, bolj je stabilen. Čeprov teh stvari kej dost ne zastopim Uredil October 9, 2015 - Paps 2 Citiraj Link to post
Rokovnjac 783 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Moje mnenje potem, ko sem odpeljal po nekaj krogov z vsakim je takole:- BMW je igračka, ki je za začetnike idealen. Lepo se pelje skozi ovinke, se hitro korigira in je tudi na ravninah nekje v zlati sredini.- Mkvarn je strup čez zavoje, tam mu ni para, pelje se kot po tračnicah, vendar je počasen na ravninah.- NIssan mi je deloval kot BMW na stereoidih. Treba je že več znanja, avto hitro odleti po svoje, saj nisem dobil pravega občutka za hitrost. Avto deluje tak potuhnjen, samo je prekleto hiter tako skozi zavoje, kot po ravnini. Če ga pelje mojster je verjetno nepremagljiv.LAmbo mi je šel pa že po nekaj krogih na živce. Pretih, nikakor nisem dobil občutka kaj se z avtom dogaja v zavojih, potem pa BAM in rit gre po svoje. Je pa pasje hiter po ravnini.Audi, nekako na ravni BMW ja, s tem da je hitrejši, vendar je slab na zavorah in ne blesti skozi zavoje. 1 Citiraj Link to post
terga 402 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 (urejeno) Pri iRacingu je tko, da več ko ma diskov sklopka, bolj je stabilen. Čeprov teh stvari kej dost ne zastopimJe treba prej s temle namazat, če ne se obrab po treh krogih... Uredil October 9, 2015 - terga 3 Citiraj Link to post
57X 962 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Škoda k ne morm dirkat mogoče pa pridem na teamspeak Alena za podrobne infote pobarat iščem users manual po netu.. nč od nč Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano October 9, 2015 Share Napisano October 9, 2015 Amm, kam bi pa ti dal menjalnik, kot zadaj pri sredinsko nameščenem motorju? Samo prašam Pa mcvaren ma 2 turbine. Pa sklopka? Kaj ma pri hitrosti veze koliko ''diskov'' ima sklopka? Tvoja primerjava je malo mimo no... Sicer pa bi se lambo moral primerjat z novim mcvarnom 650sJaz nisem pisal kam bi jaz dal menjalnik ampak kje ga ima nameščenega in ja skoraj normalno je,da ga ima zadaj,lahko pa bi ga imel tudi spredaj,ti brihta. Kaj ima sklopka veze z hitrostjo? Z končno nič,z pospeševanjem oz z štartom in bolj mirno reakcijo dirkalnika ko spustiš sklopko pa ziher. 2 Citiraj Link to post
Recommended Posts