Arne Dopudja 726 Napisano October 3, 2015 Share Napisano October 3, 2015 (urejeno) Mini je pometel s konkurenco leta '65 v Monte Carlu, kljub šibkejšemu motorju. Lahkost in položaj na cesti sta se izkazala za zmagovalno kombinacijo. Lahko dokažeš?Trajanje: 7.10. 00:00 - 14.10. 00:00Vozilo: Mini Cooper S (Predlagan H shifter + Clutch)Proge:ServisGordolon - Corte Montée (Midday Sunny)Approche du Col Turini (Afternoon Cloudy)Route de Turini Montée (Afternoon Snow)ServisRoute de Turini (Night Snow)Col de Turini - Départ (Night Wet)Route de Turini Descente (Night Mist)Event restart dovoljen! Uredil October 15, 2015 - Arne Dopudja 1 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 7, 2015 Avtor Share Napisano October 7, 2015 Gantar mal zaspal. Event se je začel! Lepo vožnjo želim vsem. Da poudarim, event se da restartati - Pri izbiri eventa so advanced options, če se ne motim, in ga lahko ponastavite. Pišite svoje na svete in izkušnje semle. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 7, 2015 Share Napisano October 7, 2015 Edin nasvet, ki ga imam za Minija, je ta: nikol ne spusti gasa Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 8, 2015 Avtor Share Napisano October 8, 2015 Zvozil. Po asfaltu se lepo lovimo z desetinkami, na snegu sm pa zanič. Bo treba mal menjalnik zoptimizirat in brake bias bolj odzad. Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Zvozil.Nekaj sekundic tu pa tam je šlo rakom žvižgat,tako da je še vse odprto. Uglavnem Mini ga seka Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 (urejeno) Sprobal. Prve dve odpleljal kakor se je z V2 fizika hovercraftom sploh dalo odpeljat v tretji HP zgrmel cez prepad in odsel jokat Mislim da tale V2 asfalt ni ravno moja skodelica caja...bom dal kar ignore dokler se kaj ne spremeni...isti obcutki na volanu kot, ce bi plaval v morju z ogromnimi rokavcki. Lojzz lepo si ga tiscal. Jaz se skruseno umikam...pa se z volanom sva se neki skregala p.s: da ne bo tako dramaticno izpadlo... al bo treba se natrenirat ta asfalt al pa nekaj drasticnega na FFB prestavt, se boljs bi blo ce pa zrihtajo neki vmes pr CM. Sam sem res mal jezen ker so mi vzel liziko Uredil October 8, 2015 - AliBuggy Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 8, 2015 Avtor Share Napisano October 8, 2015 Bo CM rihtal, upam da že naslednji update. Tudi en betatester je reku da v4 beta tire model se je precej lepše obnašal, izdali so pa to sranje v končni fazi.Je pa res da smo vsi v istem zosu. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano October 8, 2015 Share Napisano October 8, 2015 Ne vem... Jaz kar lepo "čutim" ta asfalt, oziroma oprijem na njemu. Za boljšo trakcijo, da lahko greš malo hitreje skozi ovenke, je treba nastavit camber, tou in damperje.Odpeljal sem tole brez večjih težav, včasih sicer s stranjo malo po škarpi in po tistih lesenih količkih, kjer je lesena ograja, ampak ni bilo pretirane izgube časa. Sem pa precej več časa porabil za iskanje nastavitev, kot pa potem za samo vožnjo. Citiraj Link to post
m0LN4r 36 Napisano October 10, 2015 Share Napisano October 10, 2015 Odfural, default setup... Nimam pojma kaj nastavitve pomenijo oz. kaj je dobro pa kaj ni dregat, zato bi rabil mehanika Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 10, 2015 Share Napisano October 10, 2015 Evo sem tudi jaz odpeljal. Proti koncu niti nisem slabo vozil ampak sem na najdaljšem hp-ju preveč zgubil. Ampak sem dokaj zadovoljen Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano October 12, 2015 Share Napisano October 12, 2015 Odpeljal prva dva stage-a Že dobrih 10 sekund za vodilnimi. Kok ste top5 izenačeni - ni normalno Citiraj Link to post
Recommended Posts