Arne Dopudja 726 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 (urejeno) Rally Challenge je tedenski izziv. Vsi tekmovalci imajo enak avtomobil, s katerim morajo kar najhitreje odpeljati rally sestavljen iz 6 prog. Rally Challenge je namenjen učenju, zabavi in sprostitvi. Omogočen bo reset celotnega eventa, da se lahko popravljate oz. dokazujete spremembe v nastavitvi avtomobila.Omogočen je samo en avtomobil na event. Avtomobila za sodelovanje ni potrebno kupiti, a to pomeni, da vozite brez upgradov.Mehanikom pogodbe ne potečejo, ko se vozi liga. Uredil October 3, 2015 - Arne Dopudja 1 Citiraj Link to post
vajtos 227 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 Nov event na 7 dni. To da imamo vsi enak avtomobil je pa super 3 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 Nov event na 7 dni. To da imamo vsi enak avtomobil je pa super jaz sem z Vajtosom Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 Nov event na 7 dni. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 Moj predlog:Vsak event traja 6 dni, potem je 1 dan pavza, nato naslednji event 6 dni, itd...Na enem eventu se vozi samo en avto, vsak event je sestavkjen iz 10 prog, po 2 progi (ena kratka in ena dolga) iz vsake države v različnih dnevnih terminih in vremenskih pogojih, vmes je servis za popravilo in nove nastavitve. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 2, 2015 Share Napisano October 2, 2015 (urejeno) karkoli, samo da je en avto, brez resetov in mix razlicnih prog...zarad mene dodaj tud asfalt, ki ga pri V2 ne maram. Skratka fun race, in pol na koncu predebatiramo kaj je kdo narobe s settingi delal ali pa s samim vzemanjem ovinkov in abjusanju motorja v prenizke ali prevelike obrate. Mal se tako ucmo pa pol pocas zacnimo daily lestvico zasedat, tko kot so danes Finsko poownal Finci...le zakaj Tale spil ratuje res neverjetno dober navkljub mojim osebnim problemom, ki jih imam prakticno z vsem kar se premika in dogaja na tem svetu tole kar se kle na SR dogaja je zame zelo dober ventil...sploh pa ce je druzba in konkurenca prava! Knox pa itak rula...svaka cast za inercijo in zagnanost ki te zene, da nam tako lepo uredis sessne, da samo uzivamo pri vozni in potem se povzetek preberemo! Uredil October 2, 2015 - AliBuggy 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 3, 2015 Avtor Share Napisano October 3, 2015 (urejeno) Moj predlog:Vsak event traja 6 dni, potem je 1 dan pavza, nato naslednji event 6 dni, itd...Na enem eventu se vozi samo en avto, vsak event je sestavkjen iz 10 prog, po 2 progi (ena kratka in ena dolga) iz vsake države v različnih dnevnih terminih in vremenskih pogojih, vmes je servis za popravilo in nove nastavitve.7 dni, itak nima veze. Sreda-sreda. Uredil October 3, 2015 - Arne Dopudja Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 15, 2015 Avtor Share Napisano October 15, 2015 V challenge threade se bo poleg tipa vozila še dodajalo info o načinu menjalnika, ki je primeren. Ni se treba držati, ker nimajo vsi H shifterja ali sekvence, igra ima tudi bolj površno vse narejeno, pa še nadzorovati nemormo. Bolj za zabavo in dodani realizem. Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 21, 2015 Avtor Share Napisano October 21, 2015 Dans ponoč dobite tanovga. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 Bo ta "dons ponoč" še v letošnjem letu? Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 hehe...Knox ima zdej polno novih obveznosti v AC pa je mal pozabu Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 23, 2015 Avtor Share Napisano October 23, 2015 Poleg tega da pozabm, ker nism v DR aktivn trenutno, mam še miljon reči, dans zjutr me je pa steam login mal v mozak potiskal, tako da sm gantarju predal... Je pa prišel online šele zdaj.Zdej pa vozt. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano October 23, 2015 Share Napisano October 23, 2015 tolk si odlasal da sem natocil ze 3 plocevinke 0.5l penastega N2O vase in bi bilo sedaj kakrsnokoli udejstvovanje na rallyju samomor se bom pa spopadel tudi s tem V2 asfalt izzivom ...obljubim in hvala Knox za to, da drzis rally sceno gor! 2 Citiraj Link to post
Arne Dopudja 726 Napisano October 27, 2015 Avtor Share Napisano October 27, 2015 Teden pavze, da se prikrade update. Citiraj Link to post
Simmoniti 40 Napisano November 7, 2015 Share Napisano November 7, 2015 Zdej, po zadnjem updatu, ko hudič od pežoja leti preko 250, bi lahko en B Group challenge naredil. Citiraj Link to post
Recommended Posts