Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 14, 2015 Share Napisano November 14, 2015 Ne vem kaj točno se zdaj dogaja z vsemi tožbami in T-2, glede same linije nimam nobenih pripomb. Imel sem njihov vdsl (10/4) in optiko (100/10). Linija zelo stabilna na obeh povezavah, tako da podpore sploh ne morem komentirat Sicer sem pa imel srečo, ker so ca. 20 let nazaj pri nas polagali cevi za catv in je noben ni hotel imet. 2 leti nazaj so se glih zato odločili potegnit optiko, ker je pač bilo najceneje :) Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano November 14, 2015 Share Napisano November 14, 2015 Trenutno so T2 zavrnili oz.razveljavili sklep o uvedbi stečajnega postopka. Vse skupaj traja že kar nekaj let in ni videti konca. Za vse skupaj pa je največji krivec ravno Telekom, ker je želel monopolno nastopiti na trgu,kar mu je skoraj uspelo. Finta pa je v tem,da trenutno ne more noben kupiti T2 ravno zaradi razveljavitve stečajnega postopka. Nekdo namerno zavlačuje in z tem okorišča samega sebe in ta nekdo je v mojem stavku že poimenovan. Je pa T2 tudi sam malce kriv za nastalo situacijo. Uporabniki so ga rešili pred propadom v zahvalo pa so dobili višje položnice za storitev. Kaj se dogaja v ozadju pa vedo samo vodilni. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 20, 2015 Avtor Share Napisano November 20, 2015 Vceraj prejel od Fanatec-a main kabel cena pa je bila vse skupaj 8€. Stvar zgleda cisto drugacna kot je ta ki je sedaj notri pa tudi malce krajsi se mi zdi. Mislim da je kable od V2 verzije (kar verjetno ne predstavlja problem) saj je prisel ze z pini od quick releasa in pa kabelom, ki je v plasticni cevi. Zdej pa samo pocakat da izolir trak pade dol da se bom lotil razsraufavanja...pa tisto prozorno maso (lepilo), kjer je zdej konektor zaplombiran oz prelit, da se ne odklopi, bom mogu nekak dol dobit, brez da kaj okrog poskodujem. @Ramok: kje si zdej ti...si sel spet nazaj :) Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano November 20, 2015 Share Napisano November 20, 2015 Ne negrem vec nazaj.......Se pa bova hmal slisala da pridem po moj F1 obroc in ti prinesem darilo Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 20, 2015 Avtor Share Napisano November 20, 2015 Lahko se ze danes oglasis...sej ves petek za junake, pa dam kaksen six pack vec v hladilnik Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 20, 2015 Share Napisano November 20, 2015 no pol pa definitivno pridem ;) Citiraj Link to post
Ramok 104 Napisano November 20, 2015 Share Napisano November 20, 2015 Sem bolj mislu za drugi vikend (sobota) ker peljem zeno malo v shoping. Saj se bova prej slisala. Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano November 20, 2015 Avtor Share Napisano November 20, 2015 @Ramok: kakor ti ustreza, poklic pa se posinhronizirava. @Lojzze: ti pa ne bos vec do mene mogu setat tko kot do zdej, te bo medved interceptnu Citiraj Link to post
Lojzze 196 Napisano November 20, 2015 Share Napisano November 20, 2015 gredo spat zdaj,jutr bo sneg Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 5, 2015 Avtor Share Napisano December 5, 2015 @Ramok Kaj si ti cist zapustil svoj F1 obroc al kaj zdej? Imam ze jaz slabo vest! Pircke, ki sem ti jih nastimal moram pa zdej sam pit, da se ne pokvarjo. Res da sem bil bolan, sam kuzen pa spet nisem Oglasi se, ce ne bom spet mogu Vectrco zalaufat pa se do tebe odpelat, sam pol bolj da mas kej za prespat, ker ga bova zapluzla...lahk pa se tud zmenva za kompenzacijo, ce se ti je obroc tolk zameru se mi ze srce trga...nekak tako kot takrat v puberteti, ko sem v neskoncnost vrtek vinilko "The Wall" , jo studiral in mi je bilo vse se manj jasno, kot zdej Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano December 26, 2015 Avtor Share Napisano December 26, 2015 @Ramok se je koncno oglasil...ne sam, je svojo dirkasko rit z druzino pripeljal, se moram zahvalit njegovi lepi zeni v pricakovanju in prikupni hcerki. Privlekel mi je piksno Finskega pira v enormni kolicini. Kje taki ljudje rastejo? Ne samo da mi je pomagal diagnosticirati problem na volanu, se liter piksno (1L) mi je prinesel in zarad tega delavske suhne fuknu stran, da je slo po kilazi lahko na letalo. Kje ces dobit tako dober membership kot tukaj? Jure, ce bom kdaj lahko vrnil Fanatec uslugo ves kje iskat. pa se en klasicen OUW yeah: https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg 1 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 2, 2016 Avtor Share Napisano January 2, 2016 (urejeno) Za predstavo kako Finskih noramal 1L pivo Karhu piksna zgleda v primerjavi z mojo regular 0.5l, ki mi jo je @Ramok prinesel. Se zaprta, caka na otvoritev Dirt Rally sezone v 2016, da s teammatom posrkava vso znanje, ki ga le ta vsebuje Sveti gral pa se malo pomenjskega backgrounda v komadicu. Uredil January 2, 2016 - AliBuggy 2 Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 8, 2016 Avtor Share Napisano January 8, 2016 (urejeno) Danes je 1L piksna KARHU piwa padla po postenih in zadovoljivih kvalifikacijah PuniM Teama v Dirt Rally. Hvala Jure. Z LojZZom sva ti hvalezna za tole kupico krasnega piwa. Naj bo sreca na strani hrabrih brez Alt F4 Uredil January 8, 2016 - AliBuggy 2 Citiraj Link to post
mare87 169 Napisano January 8, 2016 Share Napisano January 8, 2016 Lepo, še oldtimerji imajo čas za svoje konjičke Citiraj Link to post
AliBuggy 1 008 Napisano January 8, 2016 Avtor Share Napisano January 8, 2016 hoces rect stari prdci ce nick stevilka nakazuje tvioje rojstno leto pol je res 13 let meni v minus, sam se kar tako pa spet ne damo mi stare prde, vsec nam je pa ko imamo mlado konkurenco Citiraj Link to post
Recommended Posts