Luka Peklaj 57 Napisano October 20, 2013 Share Napisano October 20, 2013 Že nekaj časa nisem dirkal na R2P. Mislim da kar z razlogom. Raje imam zapte organizerane stvari kot odprte. Men je pri Coru 3x bolš, zato mal povabm folk k se mi zdi da zamujate stvari. Vsak pa dirka kjer mu najbolj paše. Citiraj Link to post
Tico 34 Napisano October 20, 2013 Share Napisano October 20, 2013 A je R2P mozno free dirkat.Jest nimam nobene kartice da bi to plačal.Razen če se kdo najde ki bi pa to lahko naredil. Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano October 20, 2013 Share Napisano October 20, 2013 Kukr jz vem je zastonj, dokler se ne prijav preveč ljudi, pol dobijo prednost tisti ki majo plačan. Pa če se ne motm morš plačat če hočš na pro evente. Pri Core je vse zastonj. Ne me narobe zastopt. Jaz nočem rečt da nehite drugje dirkat. Prav nasprotno. Nočem skakat komurkoli v zelje Samo če kdo hoče več, oz drugje ne najde tistega kar mu paše, da lahko tudi tu proba. Men veliko pomeni to, da večina ki se pridruži Coru tudi v prihodnje dokar redno prihaja na dirke. In več kot se ve kje se organizirajo dobre stvari bolše je. Saj jz sm takega mnenja. Ko sem začel dirkati sem moral v Googla utipkati organized sim racing in sem rabil precej časa da sem našel tistko kar mi odgovarja. Če bi mel koga ki mi kaj predstavi bi bilo lažje Citiraj Link to post
Tico 34 Napisano October 22, 2013 Share Napisano October 22, 2013 Bi kdo vozil tole če organiziram? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano October 22, 2013 Share Napisano October 22, 2013 A fajn drsijo? Citiraj Link to post
Tico 34 Napisano October 22, 2013 Share Napisano October 22, 2013 Nisem še probal. Mislil sem v takem stilu dirko. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano October 23, 2013 Share Napisano October 23, 2013 Itak, da bi vozil...ti sam organiziraj! Sam mene naslednji teden ni... Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano October 27, 2013 Share Napisano October 27, 2013 Že, ki se delajo Fun dirke.....bi lahko nardili eno fun dirko po dežju z RFE pluginom....Pa nestojte govorit da po dežju drsi pa take....ko tudi nordshlife drsi ko svinja tudi po suhem Tukaj je ena moja dirkica proti AI....Na začetku rahel dež pol neha zato nisem rabu menjat gume..Ko se ulije pa je nemogoče na soft gumah. Suha linija se ne vidi najboljše zato bom pripopal še eno slikco Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Sem že v temo za Le Mans napisal pa verjetno nihče ni videl. Zanima me, zakaj mi ne najde SloPorsche serverja oziroma nobenega serverja ne najde ko kliknem connect, pa tudi, ko ga kdo naredi in iščem po njegovem IPju ga ne najde. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 14, 2013 Avtor Share Napisano November 14, 2013 Pobriši datoteko Multiplayer v rFactor direktoriju. Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Isto. Nič ne najde. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Ga ne najde ker je offline Citiraj Link to post
thestig 1 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Pa bi najdlo vsaj kerega drugega, ko refresham listo. Kako pa lahko naredim svoj server? Tisto pod connect in make se mi zdi zlo na hitro vse skupaj. Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 14, 2013 Share Napisano November 14, 2013 Server je OFFLINE, lahko pa ga dam gor, samo glede na to da nobenega ni sem ga dal dol. Ga postavim v roku 20 sekund. Citiraj Link to post
Uros Sabec 0 Napisano November 24, 2013 Share Napisano November 24, 2013 Imam en problem Ko dodam novi mod imam v tem modu zelo slabo grafiko pa me zanima če se da to kako popraviti? Citiraj Link to post
Recommended Posts