Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Če koga zanima, za zaganjanje rFactor sem naredil program, ki na posamezne mode veže nastavitve, kot recimo

-Plugini

-Izbrana proga

-Težavnost

-Grafične nastavitve

-Serverji

- ...

http://www.sendspace.com/file/esrxpg

Za uporabo morate imeti .NET 2.0

Izvorna koda je priložena, če pa bo kdo imel kakšne težave ali predloge naj opiše problem tukaj in bom poskusil rešiti.

• 3 weeks later...
  • Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Kot je v filmu videno je v Rfactor prišel drift mod. Noro lahko rečem . ko se navadiš se vozi fenomenalno.

Imamo postaljen server ko je online ves čas. zaenkrat je narejen za največ 7 igralcev. v kratkem gremo na 15+.

Ip:93.103.58.52:34299

PW : 1234

Proga : http://www.mediafire...lin9l44dfhxbur7

Link do MOD-a: http://www.rfactorce...?ID=Project%20D

Za razširitev potrebujete 7zip

Link:http://www.7-zip.si/

Se vidimo in lp.

play jz sm xŽigax :P sam pozabu sm nick drug dat ker mam povsod isti nick na drugih forumih :P pele se fenomenalno. pač gas uravnavat pa gre ko noor. mam že en kup materiala za skup spravt pa prlimam video kk zgleda približn. se pa še učim hehe

• 1 month later...

rabil bi eno pomoč oz. nasvet :D

enkrat sem si igro prenesel in po par minutah izbrisal.

grafika me ni motila, motilo me je to da sem imel samo eno progo na voljo, pa še en avto ki je šel samo 90kmh in tako nisem mogel ne zmagati še manj pa voziti saj je bil problem čisto vsak ovinek, razen če sem ga prevozil s hitrostjo 10kmh (dobesedno)

tako da bi prosil za kakšen nasvet kako naj usposobim igro da bi lahko igral te slovenske proge z hitrejšimi in boljše vodljivimi avti. razen če obstajajo modi za kakšno drugo igro.

Na tipkovnico boš rfactor res težko vozil (bil konkurenčen proti ljudem), ampak voziti se nekako da, če so vse pomoči do maksimuma vklopljene. Torej traction control, abs, stability itd. - te pomoči pa te sicer le opočasnijo, tako da s tipkovnico vseeno ni to to. Ni hitrosti + tistega pravega voznega občutka. Poglej tudi nastavitve tipk itd. in si jih čimbolj prilagodi, tudi na tipkovnici so razlike lahko občutne. Drugače pa rfactor in podobne simulacije enostavno ''zahtevajo'' volan, ker to pa vendarle ni več otročaraj v vožnji kot recimo F1 Game od Codemastersa.

rfactor 1 lite

To je samo špil, modi in proge tukaj niso dodani. To si dodajaš posebaj, jih pa imaš na spletu na stotine.

cr*ck

Ker tole ni original boš seveda potreboval cr*ck, tako kot za vse špile iz ''travnika''. Link je iz partisa, potrebuješ samo cr*ck, trackpack in mod, ki sta dodana v tem torrentu pa sta že stara tako, da ju ne potrebuješ. Lahko pa si tudi iz tega linka povlečeš rfactor 1 lite, je ista verzija kot na zgornjem linku.

FSONECLUB2011 SloRacing2012 v2 ---> Prenos!

Za začetek ti podajam en F1 mod. Predvidevam, da bi recimo rad sprobal tudi F1.

Povezava za proge F1 2012!

Pa še nekaj F1 stez.

Vodič F1 2012

Kratki vodič za rfactor, namenjen predvsem F1.

Za rally pa vidim, da si že našel povezave. Preostale mode najdeš predvsem na rfactorcentralu

jap res sem brez volana.

imel sem enega samo sem ga prodal.

trenutno pa nisem najbolj pri času da bi si ga nazaj kupil in igral. ampak moram počasi nekaj nabaviti da bom igral.

je pa res da to ni to če preko tipkovnice igraš

evo igro namestil, cra**al, namestil world rally 4.0 mod in sicer sem zadovoljen.

nisem še čisto probaval dodajat proge, avte itd. ampak sem probal s tisto eno progo in avtom ki je že noter ampak ne gre dlje kot do druge brzine ter končno hitrost 97kmh.