Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 10, 2011 Share Napisano July 10, 2011 Triminutni test je mimo. Kljub temu da sem v prekmurju, kjer mam samo semprona 3000 (in je več kot 30°C), se nisem mogel upret. Nalagalo se je ca. 3-4min Prvi vtisi so ok, grafika me ni mogla presenetit, ker mam nizko resolucijo in vse na medium, je pa šlo gladko Zaenkrat ne zgleda dosti boljše kot v gpl, bom pa podrobno primerjal, ko stestiram na 4 jedrih (v gpl sem naredil vsaj 20-30 krogov, kar niti ni tako malo ) Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 10, 2011 Share Napisano July 10, 2011 Sm zdle probal en krog s formulo... matr 25min za en krog... proga pa res čisti enduro, brez da bi ene 30x odletel tud ni šlo Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 10, 2011 Share Napisano July 10, 2011 Bi kak krog danes zvečer odpelal skup, sam mod je treba določit? Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Evo sm si uzel čas. Z ETCS avti (supercopa), na tipkovnico, pa z tko k je Rok reku, ene 30 izleti iz proge, sestavu bizarnih 40.26 krog. Proga je pa nora :wink: Je pa skrunstvo do proge če greš z F1 20xx gor se mi zdi Te pa proga konkretno izmuči :wink: Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 s takim strojem sem šel vozit to progo, če odštejem malo več kot zadnjo tretjino ko sem dobesedno moral paziti na gume in zadnjh 3 minut sem se vozil po zadnjih platiščih dobesedno. Na najdaljši ravnini sem se 2x zavrtel se mi zdi, zadnje gume niso imele nič več oprijema. Čas je pa bil 61:30. Si kdo drzne s tem: Povezava!? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Ena fun z Armaroliji pade prihodnji teden Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Sem si drznil včeraj probat s tisto staro škatlo, pa se mašina tako čudno obnaša da je joj. Vleče prehudo za gume debeline kolesa, pol pa mašina začne samo pihat in se zgubim. Nobenega občutka za hitrost. Testiral bom z HRC, neka luštna alfica je tam Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Šit no Grega, sm da se ti je dalo eno uro drkat to pisto ... jst sm s formulo šele na polovici pogrnutal kolk bo dejansko krog trajal in me je kr minilo mal - pa je blo sm 25 min vse skupej ... no potem sem vseeno vstrajal... tud mediumke sm že čist spalu tako da sem komej pršu do zadnje neskončne ravnine Citiraj Link to post
play 502 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Vas človek bere, pa kr mal adrenalin šopa, očitno tole treba imet,mal sem navajan pekla, če sem šel tudi po 6,7 krogov na enkrat pa z velkim veseljem, bo tole huda zadevca.Edin pomoje je težava, se hitro zmatraš,ker je težko pomoje poznat vsaj 40% ovinkov na tej progi,sicer pomoje prvih 15, 20 min še gre, nato se zgubiš, kakšni so ti občutki? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Js sm do zdej odpelal 2 kroga v celoti in kakih 10 opustil po 10 minutah,tak da progo znam priblizno za kakih prvih 6-7 minut nato pa tema. Sicr pa sm pol bol previdn in majnkrat zletim steze,mislim da sem nazadnje z nekim starim bmw-jem zletel samo 4krat,vendar ne stejem kolickov ki jih poderem kr hocem prevec sekat. Sm pa vesel da mi dela vse na max v rangu 50-100 fps,se mi zdi kr mal bedn vozit brez senc. Komi cakam da pride mod 2.0 historix da mal zapelem tisto drifu alfico ki jo vozi tip na beta testu te proge. Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 11, 2011 Share Napisano July 11, 2011 Da na hitro povem še svoje mnenje o progi. Več kot očitno je, da je bila gpl verzija vzeta za osnovo (mogoče bi celo upal povedat, da je vse skupaj samo konkreten grafičen makeover), novosti nisem zasledil. Seveda je več detajlov, celo do take mere da imam probleme z ovinki (začetni del proge sem kar poznal včasih). Zelo moteči so tisti betonski odsevniki in kamni s kilometri... v gpl si šel kar skozi brez posledic, tu pa greš v lufte Neravnine, luknje, grbine ... vse to daje odličen občutek in ker so to praktično čisto navadne ceste na Siciliji (in ob uporabi kakega starejšega rwd avta) človek res dobi občutek, da se pelje po luštno zaviti cesti, tako malo za lušte Komaj čakam, da je sreda in f1 mimo, tako da bom lahko odvozil eno konkretno rundo. Z moje strani thumbs up Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano July 12, 2011 Share Napisano July 12, 2011 Tomaž ... sej to je v bistvu GPL conversion. Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano July 12, 2011 Share Napisano July 12, 2011 A je kaka možžost da se še na kak drug link dobi tole progo? men vsakič nek error vn vrze na nikje 75%... hvala v naprej... Feri Citiraj Link to post
marko 36 Napisano July 12, 2011 Share Napisano July 12, 2011 Lahko jo snameš na rfactorcentral... Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano July 12, 2011 Share Napisano July 12, 2011 @Matjaž Vem, da je samo conversion Sicer si težko sploh predstavljam koliko dela je bilo vloženega, vseeno pa pač vse skupaj zgleda "povprečno" za 2011. Pa da ne bo kdo narobe razumel... za mene je to najboljši mod, ki je izšel za rfactor . Verjetno samo čakam rF2 in spremembe. Zdaj je rfactor tisti, ki najbolj zabušava Citiraj Link to post
Recommended Posts