Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

A pol bi vi prešaltali na drug mod na F1 prvenstvu, če kaj lepega pride? Se mi zdi da je tole kar mi vozmo graficno in fizikalno odlično (zato bi na tem ostal), sam zavetrja pa res ni veliko, kot je ze omenu Vodicar...

Jaz osebno za fsone nebi menjal, ker bi bilo spet ogromno dela na modu. Mod, ki ga uporabljamo se je lepo unesel in zaenkrat razen prvo dirko nismo imeli večjih težav. Bojo pa po dirki v kanadi prišle minimalne spremembe in sicer ta, da se bo povečal učinek zavetrja (če se bo le dalo to kje najti), ter da bo dirkalnik (sploh sprednje krilce) nekoliko manj občutljivo na udarce..

p.s. Če je kdo našel kaj v zvezi z zavetrjem se lepo priporočam da to sporoči na ZS ali tukaj oz v F1 forum.

LP!

BaseDropoff=0.0256 // RFM Drafting override: Higher number -> more drafting effect (default=0.185)

Mislm da bi tole znalo bit to. Sj je še polno vrstic v hdvju na temo drafta. Neki bo že prjel :)

lp