Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

mihc nared ene 3 INŠTALACIJE rFLite in si posnam userdata istega v vse (ko bo ta ze porihtan) in pol razdel mode na OPEN WHEEL, SPORTS CAR, HISTRORIC .. ITD.

Prov tako lah postimas v config.cfg da ti vse proge loada le z enega folderja in nardis se folder v igrah (PROGE) pa s tam loada proge, da ti ni treba jih met v vsakem od RFACTORJEV.

Js mam 3 inštalacije . :D

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

• 2 weeks later...

Kako bi naredil, da ko hostam online igro dovolim izbiro KATEREGAKOLI avtomobila?

"All teams and vehicles" al kaj je ze opcija pri izbiri avta NE deluje, ker sprozi morje errorjev ob izbiri avta, tisti ki se konekta pa vidi SAMO default rFactor avtomobile.

Se da kako? Malo bedno bi se mi zdelo, ce to ne bi bilo mozno.

U bistvu je to cist irelevantno, ce imava oba nalozen mod, ker ze JAZ kot SERVER dobim errorje in potem ne vidim SVOJEGA avta v igri.

Drugace pa, seveda, oba imava nalozene avte. Ce dirkava samo s temi avtomobili, vse deluje normalno. Kombinacije pa nocejo.

Z nekaterimi avtomobili celo gre, vendar ravno tisti, za katere bi zelel da delujejo - nocejo.

A mogoce kdo zna zanesljivo povedati, kateri Nordschleife za rF je najbolj natančna preslikava prave proge?

Naložene imam:

Nordschleife 2.21 (Team rF-nordhscleife)

Nordschleife 2.2a (com8)

(ti dve sta si prakticno identicni, edino izgledata drugace)

Nordschleife All Road (raceking) <- najlepša, vendar dosti razlik v layoutu od prejsnjih dveh

Pol je pa še ena verzija od com8, Nordschleife 1.21, ki je pa še nisem preizkusil (čudi me, zakaj bi en razvijalec naredil dve razlicni verziji iste proge).

dve različni verziji:zato, ker so najprej naredili v1 verjetno, potem pa so jo postopoma izpopolnjevali in vmes so bile novejše verzije(izbolšane)

Nevem če je res, ker je na rfcentral listana 2x, za obe verziji posebej. In tudi v creditsih je com8 omenjen v povezavi z drugimi ljudmi - razlicnimi za obe verziji.

Vse ostale proge updejte listajo na istem profilu na rfcentral in nimajo za vsako verzijo posebej profil.

com8 trenutno dela tudi na konverziji NOS iz GTR evo, ki bo prav gotovo, in to ti garantiram, listana spet POSEBEJ, ker bo cisto drugacna (bojda najbolj natancna).

Skratka, ce kdo slucajno ve, katera od prog ki so na voljo, je trenutno najbolj natancna.

A mogoce kdo zna zanesljivo povedati, kateri Nordschleife za rF je najbolj natančna preslikava prave proge?

Naložene imam:

Nordschleife 2.21 (Team rF-nordhscleife)

Nordschleife 2.2a (com8)

(ti dve sta si prakticno identicni, edino izgledata drugace)

Nordschleife All Road (raceking) <- najlepša, vendar dosti razlik v layoutu od prejsnjih dveh

Pol je pa še ena verzija od com8, Nordschleife 1.21, ki je pa še nisem preizkusil (čudi me, zakaj bi en razvijalec naredil dve razlicni verziji iste proge).

Kolikor jaz vem je ver. 2.21 variacija com8 verzije, s katero dotični ni hotel met nič zraven. Razloga se ne spomnim. Racekingova verzija je, pa če me spomin ne vara, še starejša (vsaj osnova, tiste notranje steze so itak izmišljene).

Če vprašaš mene z nobeno od verzij 2.2 ne moreš zgrešit, medtem ko čakaš na receevo verzijo.

Če pa hočeš zanesljiv odgovor, pojdi kopat po starih temah na RSC (ko bo - če bo - spet online)

• 3 weeks later...
je kdo probal mod Serie Internationale Du Mans? jst ne morem nobenga avta pelat ker nimam dovolj nekih točk. kako naj jih dobim???wacko.gif :?

uporabnik/dokumenti/rfactor/userdata/username/*.cch - najdi pravega, odpri v wordpadu in vpisi Experience=poljubno ali Money=poljubno. :)