Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Fantje nočem, da to izpade grdo, ampak novi clio cup 1.1 je zelo površno narejen. Nekaj razlogov za to sem že povedal maxlu, še kakšnga pa tle napišem.

Fizika:

- za avtom se v vsakem ovinku kadi kot da bi kaj zakuril v njem....tudi če gume blokirajo se ne bi smelo tako kaditi iz njih

- ko smo že pri blokiranju gum....preveč je understeerja in zato posledičnega blokiranja gum

- pri nizkih hitrostih se avto obnaša kot NLP (dobesedno)

- sicer nisem še vozil pravega dirkalnega cliota ampak se upam trditi, da avto ni tako trd....prejšnja fizika je bila pri tem veliko boljša...saj je bil avto takšen kot bi človek pričakoval in si ga lahko v ovinke kar malce poslajdal...se mi je zdelo, da se cela šasija avta malce bolj upogne pod pritiskom :D...kot da ne bi imel gum ampak samo felge....malce pa mora biti slipa ko ga prinoriš v ovinek (ne znam bolj razložit)

Izgled:

- avto je sicer lepo zmodeliran in ima dobre teksture, vendar ga pol štrli v zraku....se mi zdi da zadnja desna guma

- sicer ne vem, če je to sploh vaše področje...ampak front kamera (tista kjer vidiš samo cesto brez havbe) je zelo prenizka....se mi zdi da tam kjer naj bi bila tablica.....morala bi biti malce višje....vsaj v višini havbe

To je to.....če se zdi, da je preveč stvari narobe bi predlagal, da se popravi samo tiste probleme pri izgledu in se vrne staro fiziko pa bo. Je pa to samo moje mnenje.

Killr (lastnik "navadnega" cliota)

Od FWD modov se mi zdi da se škoda obnaša velik boljš. Prav tako se zlo fajn obnaša tisti clio mod s prejšnjimi clio modeli. Ta mod s katerim furamo se res obnaša zlo čudno pri vhodu v ovinek. Tak avto nebi nikol furu u reallife. :P

Marko...ime tega topica je ClioCUP V1.1 Beta :D Kaj to pomeni, mi ni treba razlagati...zato pa je beta, da se pove kaj je narobe [ok]

Zakaj se kadi...eno je da mihc ročno kuri (tega se v prihodnjih dirkah nebo več toleriralo), drugo je pa da imaj(m)o odprto neko srajne(nevem iz glave)...kar kuha(okoli 110 stopinj) in posledično se kadi....isto meni včeraj...ampak očitno pomaga pri času na kvalifikacijah. Na dirkah nikoli ne kadi :wink: understeerja ima pa res veliko...

Fizika je prejšnja(smo zamenjali z prvo), tako da nevem od kje ti, da je ta slabša kot prva...če je ista :| Sta pa obe vpizdi baje :D

Avto štrli v zraku, to vemo ja...že ko smo prejeli beto, je pisalo, da bo to problem in bo odpravljen v celi verziji.

Hvala za opis napak [ok] Verjamem, da bodo vse te napake odpravljene!

Po končni verziji pa naj bi cliota konvertirali še v GTR Evo (Štravs dal dovoljenje icon_smoke.gif)

Točno tako! Iz izključno iz teh razlogov jst sedaj Cliota ne vozim in to sem tudi Makselju povedal.

Ja stara fizika je bila napram tej ZAKON! Je pa res da tej ljudje ki so naredili novo grafiko in novo fiziko, so razvijali in delali tudi starega Clia od FRR. Torej dajmo jim čas in ni treba da smo toliko neučakani. Fantje niso profiči, ne dobijo plačano za tole...

Sem pa pred novim letom govoril z možakarjem ki sodeluje pri izpopolnjevanju fizike (Simone DiLuca http://www.simonediluca.com/, majstore je drugače Italjanski prvak v ClioCUP) in je povedal točno te napake kot smo jih mi opazili. In vse te opazke je dal dalje k temu k dela končno fiziko.

Tako da, zadeva bo sam pustimo času čas. Do takrat pa nažigejte vse ostalo...

Fizika je prejšnja(smo zamenjali z prvo), tako da nevem od kje ti, da je ta slabša kot prva...če je ista :| Sta pa obe vpizdi baje :D

Jap, je stara; sam staro si lahko precej bolš nastavu wink.gif Pa se je malo skompenziralo.

Tamalemu Fabianu pa tole, v verziji 1.1 ne bo ročne! Tako kot tudi v dirkalnem ne :mrgreen: