skopusnik 1 374 Napisano February 6, 2014 Avtor Share Napisano February 6, 2014 Sem se prijavil skupaj s Skaffka v Red Bull Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano February 6, 2014 Share Napisano February 6, 2014 Superca! Boš vidu, to bo zabavno!! Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano February 6, 2014 Share Napisano February 6, 2014 @ Darjan Brankovič Pozdrav! Kontakteral me je Core Admin in me prosil, da ti povem, da bo tvoj priimek spremenil iz Č v C. Ker mu Č povzroča težave pri rezultatih. Tako da, ko se boš naslednjič prijavil na Core se prijavi kot Darjan Brankovic in bo delovalo. S Č-jem pa ne več. Pravtako te prosi če je lahko tvoje ime v igri tudi brez znaka Č. Hvala! Za vprašanja sem tudi jaz na voljo. Sem pravtako v admin ekipi. Se vidimo na progi! 1 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 8, 2014 Avtor Share Napisano February 8, 2014 Core racing stran ne dela. Kje so objavljeni podatki o serverju? Je postavljen že pred dirko? Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Server je zakupljen in online 24/7 IP: 91.227.221.79:34297 pw: toca Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Core stran ne dela po nekem čudnem naklučju. Če kdo rabi download linke: Skini: https://skydrive.live.com/redir?resid=EDA82C802D239848%21123 Mod: https://skydrive.live.com/?cid=6F123DD210216809#cid=6F123DD210216809&id=6F123DD210216809%211121 Upam da deujeta za vse, če ne me kontaktirajte in bom zrihtal. Citiraj Link to post
Tilen7 47 Napisano February 8, 2014 Share Napisano February 8, 2014 Zelo zanimiv brzinc, osebno mi je zelo všeč spodaj imaste link kjer si lahko pobereste progo s SLOVENSKIMI NAPOTKI SOVOZNIKA ki sem jih sam prevedel iz angleščine DOWNLOAD LINK: Povezava! Še nekaj slikic: 4 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 9, 2014 Avtor Share Napisano February 9, 2014 S temi angleži je pa res super peljat V treh dirkah nisem imel enkrat problemov v prvem ovinku, pri nas bi bil 3x kabum Darjan, si ti že s kom v ekipi? Če si sam, bi se preselil k tebi, da skupaj nabirava točke Pa še grd mi je tale RedBull... ps: se opravičujem ker smetim tukaj, sam njihov forum ne dela 1 Citiraj Link to post
victoor 2 Napisano February 11, 2014 Share Napisano February 11, 2014 Pazite se strani rfactor central ker meni so brez mojega dovoljenja nakazali z mojega računa 80 euro... sem dal na banki na zlorabo kartice tko da upam da se reši ..... Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 11, 2014 Share Napisano February 11, 2014 Kako ti je pa lahko rfactorcentral denar nakazoval? Tam niti nisem vedel da rabiš sploh kaj plačevat. Citiraj Link to post
victoor 2 Napisano February 12, 2014 Share Napisano February 12, 2014 so se danes opravičili tko da je vse ok Hi Viktor, It appears you were charged for a year of monthly payments. We have refunded you the amount, cancelled the membership and apologize for that transaction, it should not have billed you like that. Best regards, Colin rFC Admin Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano February 15, 2014 Share Napisano February 15, 2014 http://www.touringproseries.com/broadcast/ Če ima kdo dolgočasno soboto naj klikne na zgornji link. Navijajte za naše! Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Živjo! Jaz imam en problem. Kolega sem počasi vpeljal v rFactor, in bi sedaj rada preko neta vozila skupaj, vendar ko postavim server, njegov računalnik ne najde mojega IP naslova (ravno tako je če narediva obratno). Moj računalnik je odprt in se lahko poveže z drugimi računalniki, sem doma preveril ker imam dva računalnika z rFactorjem nasnetim in sem se povezal v server braz problema. Se pravi da je problem njegov računalnik, in sem rekel da naj da rFactor pod izjemo na firewall-u, in še vedno ni delovalo, več pa nimam pojma kaj narediti. Gledal sem po guglu, da naj bi imel neke porte zaprte na routerju, ampak teh zadev ne zastopim dovolj, tako da bi tukaj koga, ki ve za kaj se gre, prosil za pomoč. Se opravičujem če je bilo to že kje pisano, samo jaz nisem našel, bi pa lepo prosil za pomoč, ker me kolega skos heca da je hitrejši od mene, in bi rad uredil multiplayer da mu dokažem nasprotno! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 5, 2014 Share Napisano March 5, 2014 Problem je skoraj sigurno na tvoji strani - ti postavljaš server. Na drugem računalniku ti server najde zaradi tega, ker si v istem lokalnem omrežju in vmes ni FW, ki bi blokiral dostop do serverja. Na tvojem routerju moraš forwardirat porte za delovanje rFactor serverja na IP tistega računalnika, ki bo imel server postavljen. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 5, 2014 Avtor Share Napisano March 5, 2014 Verjetno ti nimaš porte odprte. Domač računalnik pride noter ker ima isti IP, njegov pa ne ker je drug IP. Tako da moraš ti odpret porte. Kako se to naredi ti pa ne znam povedat. Mislim da bo to problem Citiraj Link to post
Recommended Posts