gojzer 126 Napisano May 3, 2013 Share Napisano May 3, 2013 Vidim da ti ležijo rallyi....zakaj ne probaš Richard Burns Rally! Tam boš švical puba! Citiraj Link to post
Darjan87 45 Napisano May 3, 2013 Share Napisano May 3, 2013 Nebi blo bol enostavno če bi meu ročno na volanu ? Samo predlagam. RBR pa je itak top Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano May 3, 2013 Share Napisano May 3, 2013 RBR sem že vozil pretekle čase ... zakon igra drugače ampak meni so tam avtomobili preveč občutlivi in mi sploh ni vredu.Ročno imam pa raje na armaturi ker če jo imam na volanu nemorem pritisnit ker tolk motam Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano May 31, 2013 Share Napisano May 31, 2013 Kje se nastavlja head movement? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 31, 2013 Share Napisano May 31, 2013 Tam kamor volan, ko so neke zadevce za premikat, sej boš vidu takoj 1 Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 To so te zadevce 1 Citiraj Link to post
Grebenc Gašper 193 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Sem gledov pa tut sfaliu taprvič, hahah hvala Citiraj Link to post
buzi 0 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Kako naj instaliram star logitec wingman formula gp za rfactor? Citiraj Link to post
silicijeva dolina 1 254 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 kako naj instaliram star logitec wingman formula gp za rfactor? Ne razumem.Ti bi rad inštaliral volan ali si morda mislil programsko opremo za omenjeni volan.Kajti to dobiš na njihovi uradni strani. Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano June 1, 2013 Share Napisano June 1, 2013 Ne razumem.Ti bi rad inštaliral volan ali si morda mislil programsko opremo za omenjeni volan.Kajti to dobiš na njihovi uradni strani. Silicijeva dolina........Wingmani so v rF malo zakomplicirani za nastavit ker če ga samo priklopiš pa instaliraš org. driverje ti ne zazna do konca gas..... Buzi tukaj imaš spletno z določenimi dodatki za wingmana oz. pripomočki Če ti ne bo šlo vprašaj ker dosti folku sem mogu sam pomagat pri nastavitvi tega volana.. http://www.wingmanteam.com/ Aja igra kdo na tem forumu Megane V2....2 dni nazaj sem šel pokukat na publik server pa sem zdej stalno tam samo kaj ki če nisi med top 5 te nabijajo samo vseeno je res dobra serija če kdo hoče naj pride v večernih urah na publik server LCC je enih 5-10 dobrih dirkačev ostalo pa kažin ;9 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Ja smo vozili leta 2008.......šlo mimo Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Megani so že mimo Bo treba na rF2 počasi kaj postavit 3 Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Jaz sem začel z Megani 2 leti nazaj (2010) samo kaj ki so me stalno krešali pa sem se odloču da najdem eno ligo oz. nekaj kjer je cel teden ista steza pa se naučim kot je treba itd. Samo pa smešno mi je kdaj brat kake poste kako se folk naveliča itd. Takoj ko to vidim pomislim da je moj avto letnik 2007 pa se ga še nisem naveličal tudi če bi imel dirkalni avto iz leta 2000 se ga verjetno nebi naveličal to je dirkanje ki se ga ne moreš naveličat če ti je ušeč lahko samo iščeš nove izzive. Ti sennas verjetno nimaš konkurence zato iščeš nove izzive drugje ampak DDF1 pa je bolj midfilder oz. zadaj in da bi on iskal nove izzive pa me čudi Drugače pa sennas ali DDF! če sta za en dvoboj v megančkih al pa kaki drugi seriji (važno je da je zadnja vuče) vas pričakujem. Megani pa so mi skoraj najboljši ker imajo enega najboljših cocpit view Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Yuken čudno nikjer te ne vidim tukaj da bi vozil in bil vsaj v sredini. Kot pa nisi dojel odgovora ti bom povedal bolj jasno. Folk je naveličan rFacorja, ne toliko meganov. Yuken daj uživaj v ospredju svoje lige, ker tukaj te tako nikjer ni. Verjetno pa res ne moremo tebi konurirati, ker si tako dober Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano June 2, 2013 Share Napisano June 2, 2013 Oprosti DDF1 jaz nisem iskal konfliktov in mislim da tvoj post ne sodi sem tako da bi ga jaz na tvojem mestu izbrisal. Cliote mi ni ušeč vozit zato jih ne vozim. Ko je bla Targa sem pa vozu ker so mi taki eventi ušeč. Glede naveličanja pa sem samo reku da mi ni jasno kako se nekdo lahko naveliča dirkanja. Al je to v rF, Race, iRacing,...... dirkanje je dirkanje in steza je steza. To je point mojega komentarja. Za sebe pa nisem nikoli reku da sem dober ali pa slab samo sem reku da je sennas bil že večkrat prvak in v ostalih serijah tudi rastura zato išče izzive drugje kjer ima več konkurence. Uglavnem če ste za en dvoboj lahko gremo Citiraj Link to post
Recommended Posts