Luka Peklaj 57 Napisano April 7, 2013 Share Napisano April 7, 2013 Vrhunci 1. dirke. 6 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 7, 2013 Share Napisano April 7, 2013 Precision ga ownajo... spet Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano April 8, 2013 Share Napisano April 8, 2013 Hvala usm za udeležbo na FBMW dirki. Prosim če se lahko udeležite še naslednjih dirk prvenstva. Tudi drugi vabljeni. Bilo je res super tako da kaj še čakate? Druga dirka in naprej v živo prenos. Vsaj upam Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Živio vsem skupaj.... Mam eno kratko vprasanje, kateremu je pa odgovor lahko zelo dolg A zna kdo postavit server za RF? S prijateljem si zelo zeliva vozit PD 2.3 Sam sem probal ze po ene 5-6 ala vodičih (vecina v nemscini ali španscini katere pa ne razumm). Kakrsen koli nasvet, ideja, napotek, link...vse zelo dobrodoslo. Saj sam nimam vec idej. Hvala, lp, Feri Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Zdravo, dobro bi bilo vedeti kje se zatakne. Sklepam, da eden postavi server, nato pa se ne moreta povezati na njega? Če je to, potem bo najverjetneje treba nastaviti router (odpreti tcp in udp porte za rfactor). V nekaterih routerjih to sploh ni možno (siolov sinope in nek tp-link telemachov jih sicer dovolita vnesti, a se nič ne spremeni). V tem primeru lahko uporabita Logmein Hamachi (lan preko interneta), ki bo zanesljivo deloval. Za več idej pa bo treba več podatkov Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Na routerju je potrebno odpret tele porte: Sicer pa tko kot je Tomaž že napisal - povej, kje se zatakne. @Tomaž - na Sinope modemu se da nastavit portforwarding in tudi deluje - preverjeno Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Res? Zakon, te bom kliknil enkrat ko bom doma. Meni na starem sinopeju nikoli ni delalo, samo zgledalo je da bo Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Na starem sinopeju je mal tricky za nastavit, dela pa Vsaj meni je delalo pred leti, ko sem ga še imel. Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Same porte res še nisem odpiral. vem malo o tem tako da rajši res nisem. Hamachi poznam ja ampak nisem probaval(safety first). Kje se zatakne? ubistvu ze takoj na zacetku... zaženem server z rf dedicated v samem spilu, nastavim pravila,proge in vse ostalo...ko pa grem gledat online listo ga pa ne najdem nikjer. aha ja se to. en kup malih programčkov sem še dodal( hitrejsa in enostavnejsa nastavitev in postavitev serverja) ampak tudi tisto ni delovalo. hehe da o costom HUD ne govorim Bom nekoga našel ki bi nastavil porte. mislim da imam nekoga Sam mod sem 100% da bo PD 2.3 če bo delalo a je še kdo drift navdušenec?če ja, naj tu napiše katere proge bi rad in če server zalaufa tu prpopam IP in pa seveda po možnosti še Skype. lp,Feri ---------------------------------------------------------------- My way is sideway! Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Na starem sinopeju je mal tricky za nastavit, dela pa Vsaj meni je delalo pred leti, ko sem ga še imel. kaj pa je fora pri sinopeju? jaz imam ravno tega Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Matjaž bo več povedal, je Siol eskpert Meni je na "navadnem" routerju vedno uspelo nastavit tako, da je delalo, na sinopeju pa je zgledalo, kot da nastavitve enostavno ne primejo - tudi če so bile prav naštimane in je zgledalo ok... Citiraj Link to post
Feri 0 Napisano April 9, 2013 Share Napisano April 9, 2013 Tako dela...ja, samo v portih je bilo vse za dokoncat, cudno...pravte da na sinopeju naj nebi delalo..imam tudi sinopeja ampak dela...z kolegom sva ze par krogov odvozila... hvala za uno tabelo...iz tam sem pobral stevilke portov... sedaj pa ce se zeli kdo pridruzit kar na dan z besedo, želje se bodo upoštevale. lp,Feri Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano April 15, 2013 Share Napisano April 15, 2013 Clio Cup Online 2013 Povezava! 1 Citiraj Link to post
Luka Peklaj 57 Napisano April 20, 2013 Share Napisano April 20, 2013 Touring Pro Series Tom Onslow-Cole Clio Cup Race 2 Live Reply Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano May 3, 2013 Share Napisano May 3, 2013 Evo en moj onboard 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts