yuken84 27 Napisano January 30, 2013 Share Napisano January 30, 2013 Hvala za odgovor......Se mi je zdelo, da je "Mission impossible" Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano February 1, 2013 Share Napisano February 1, 2013 Hvala za odgovor......Se mi je zdelo, da je "Mission impossible" Ne sj nism reku mission imposible sam tole moram končat, potem pa... 1 Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano February 1, 2013 Share Napisano February 1, 2013 al pa tkole, če bom s tem kaj pripomogu k razvoju Slovenskega motošporta, ti bom naredu do konca druga tedna. 1 Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano February 1, 2013 Share Napisano February 1, 2013 Uffffffffff to pa je bilo hitro.......Sicer jaz nisem med dirkači vendar hodim z Sandijom Jermanom na dirke in treninge ter slikam, pišem reporte in podpiram to zadevo na polno.....Med dirkami pa sem večrat zasledil razočaranja dirkačev kajti zadeva je res draga in nagrade so res "boge" tako da brez sponzorskega denarja res ne moreš biti med top oz na vsaki dirki. Kot sem prej omenil set gume je 160-190 EU ko se gre na hrvaško je še dodatnih (najmanj) 150 EU prevoz in zato bi lahko z simulatorjem motivirali več dirkačev. Upam da bomo uspeli. Pa še nekaj - Mladih dirkačev je iz leta v leto manj in zato lahko pričakujemo da bo zadeva šla v luft, če pozamezniki ne bojo(bomo) zavihali rokave in podpirali celotno zadevo. Mogoče pa jih bo pa simulator dodatno motiviral....Pustimo se presenetit. Pa še enkrat HVALA in ko bo, bo se ne mudi Citiraj Link to post
jero950 16 Napisano February 1, 2013 Share Napisano February 1, 2013 Hvala mehaniku Kristjanu , pa tebi boy36 ki se bos ta projekt lotil. MIslim da ti bodo vsi kartisti hvaležni. Če želiš on boart posnetke kontaktiraj Kristjana(Yuken84) LP Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano February 1, 2013 Share Napisano February 1, 2013 Prosim če lahko nekam na net naložita fotke, predvsem bi bil vesel objektov ob stezi (Pista Azzurro), drugo sem našel, pa tudi načrt steze z točnimi radiji ovinkov. Citiraj Link to post
yuken84 27 Napisano February 2, 2013 Share Napisano February 2, 2013 Ti pošljem vse slike ki sem jih najdel. Do ponedeljka pa bom probal najt še kaj več, če ne bo to dovolj. Slike: http://opk-liga.eu/download/jesolo.rar Video zadnjih nekaj krogov: http://opk-liga.eu/download/P1000761.MOV Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2013 Avtor Share Napisano February 2, 2013 Tole je Jesolo ne? Super pista, sem tud jst vozil tam Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2013 Share Napisano February 2, 2013 u kermu ovinku si šel pa ven,... provzaprov v kermu nisi šel, da ne bo treba naštevat boy ti si norc s temi progami. Boš enkrat naredil eno od mene od doma pa do oštarije, da se bom nadrku in bom lah pjan furu. 7 Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano February 2, 2013 Avtor Share Napisano February 2, 2013 Ubistvu samo v tem ovinku prej kot je yuken označil da je slikal. Je bil dež, jst pa na slajkah Citiraj Link to post
boy36 465 Napisano February 2, 2013 Share Napisano February 2, 2013 u kermu ovinku si šel pa ven,... provzaprov v kermu nisi šel, da ne bo treba naštevat boy ti si norc s temi progami. Boš enkrat naredil eno od mene od doma pa do oštarije, da se bom nadrku in bom lah pjan furu. Pošli GPS pa nardim sam glej da bo naravnost brez cikcakanja Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 2, 2013 Share Napisano February 2, 2013 Hudo tole, resnično. Jst sem si tudi kupil kart in tale ideja o virtualnem treningu sploh ni slaba, čeprav se v realnosti hitro naučiš teh "simple" prog. Ampak važen je feeling da progo poznaš do obisti, kar se pa v realnosti skoraj ne zgodi. 100% podpiram idejo. Za kakršno koli pomoč na razpolago, tudi z "onboard" kamero iz samega prizorišča. 1 Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano February 3, 2013 Share Napisano February 3, 2013 Malo moje umetnine z ročno 4 Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano February 3, 2013 Share Napisano February 3, 2013 Lepo Kva maš to za en avto (mod)? 1600? Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano February 3, 2013 Share Napisano February 3, 2013 Avto peugeot peugeot 306 groupa A7 Citiraj Link to post
Recommended Posts