snakemaster 0 Napisano July 5, 2012 Share Napisano July 5, 2012 Sem že probal pa ne pomaga. Citiraj Link to post
snakemaster 0 Napisano July 6, 2012 Share Napisano July 6, 2012 Zdaj ko sem probal še mod za slabe računalniki in ima isto težavo ugibam, da je mogoče da se je ta napaka pojavila šele v novejši verziji moda in posnetki ki sem jih gledal tukaj so verjetno bili starejša verzija in zanima če bi lahko kdo šel preverit če ima tudi to napako (najlažje z ferrajim pogled tv cam)? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 6, 2012 Share Napisano July 6, 2012 Zna bit, jaz tega niti opazu nisem. Kdo ma čas gledat vzmetenje, nima nobene veze al se tiste palčke premikajo al ne, me boli patak. Možno da bi se mogle ja, bom pogledal naslednjič ko peljem. Citiraj Link to post
snakemaster 0 Napisano July 7, 2012 Share Napisano July 7, 2012 Ker kolikor vidim je ta mod prirejen iz fsone 2011 in bi prosil če mi lahko kdo da link do tega moda? (sem že iskal po netu pa sem dobil samo mrtve ali plačjlive linke, na njihovi uradi strani pa samo piše da bo verzija 2 kmalu na voljo) Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano July 28, 2012 Share Napisano July 28, 2012 mislim da bo zanimivo bom sporbal pa poročam Citiraj Link to post
_sebastian 0 Napisano August 2, 2012 Share Napisano August 2, 2012 Hi guys, I don't know slovenian so I'm a bit lost here, hope you don't mind a little offtopic. I'm searching contact to Bojan Pintar. Can anyone help me with that? He propably is here on the forum. Sorry for offtopic here Thanks! Sebastian Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano August 2, 2012 Share Napisano August 2, 2012 Private message (click "Pošlji mi sporočilo"). Citiraj Link to post
_sebastian 0 Napisano August 2, 2012 Share Napisano August 2, 2012 Thank you mAxL! Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano August 3, 2012 Share Napisano August 3, 2012 Evo še ena moja vožnja z Citroen C2 VTR Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano August 5, 2012 Share Napisano August 5, 2012 Tukaj sem imate link kjer si lahko potegnete nekaj popravkov glasov itd.... Povezava! Citiraj Link to post
Sporiš Miha 17 Napisano August 9, 2012 Share Napisano August 9, 2012 Zdravo! Na spodnji povezavi lakho dobite novo groupo avtomobilo.Dodatek vsebuje kar nekaj zanimivih avtomobilov. Povezava! Citiraj Link to post
Sašo2009 4 Napisano August 15, 2012 Share Napisano August 15, 2012 Mi zna kdo povedat ko grem ven iz rFactorja mi use skupaj zašteka in moram zaradi tega resetirati računalnik? Mogoče kdo ve kaj bi lahko bilo? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 Z Erženom sva prej po Targi vozila zelo zelo dober in zabaven DTM 2012 mod. Priporočava! BMW trga Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano October 2, 2012 Share Napisano October 2, 2012 (urejeno) Snakemaster sem pogledal tudi pri meni je enako, ko zavijes gredo obese v gume in ta napaka se je najbrz zgodila ,ko so avte spreminjali v te z stopnicastim nosom pa najbrz ni nihce opazil, mas pa prav sam mene ni motilo ,ker tudi opazil nisem. Uredil October 2, 2012 - mrhar Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Nemogu dobit servere na rfactor, jel se vama to desava? internet update starter mi pise kada mi treba otvorit server. Citiraj Link to post
Recommended Posts