B_U_R_I 3 290 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 rFactor ni lih najboljša platforma za rally Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Nevem kdo je že spraševal za setupe F1 modov. Sem uploadal: http://www.gamefront...11759/setup.rar Ampak moram opozoriti da pri starejših dirkalnikih (1999) setup za mclarna ne paše v ferrari itd. 1 Citiraj Link to post
dfortun3 1 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 js mam f1 orl 2011...kaj pa je sploh fora teh setupov? btw tnx Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 21, 2011 Avtor Share Napisano November 21, 2011 Nastavitve dirkalnika. prilagodiš ga vsaki stezi posebej ter svojemu stilu vožnje, da si hitrejši :wink: Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 Saj je vedno tako, da na začetku dirkalne "kariere" sploh ne veš zakaj so setupi in se ti zdi da si z nevtralnim setupom zelo hiter. Ampak kaj hitro najdeš sekundo ali dve s pomočjo nastavitve. Je pa tudi odvisno od tvojega stila. Citiraj Link to post
dfortun3 1 Napisano November 21, 2011 Share Napisano November 21, 2011 kam se pa skopira te .svm datoteke? Pod rfactor/gamedata/locations v mapah od prog ne najdem nobene...al je tko da nevtralni setupi niso nikjer shranjeni? Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano November 21, 2011 Avtor Share Napisano November 21, 2011 userdata>tvoje ime>settings>najdeš progo in prilepiš Citiraj Link to post
taddy 7 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Pozdravljeni, Mene pa zanima kateri mod F1 2011 je najbolšji ta trenutek oz. katerega se najbolj igra? Z delujočim kersom in DRSjem. Pa kateri track pack 2011 je najboljši? Trenutno uporabljam tale mod: http://www.megaupload.com/?d=KVCN4EIV - nek v češkem ali polskem jeziku. Res užitek igrati, sam so sam skini iz leta 2011 dirkalniki pa so iz leta 2010, pa seveda nima DRSja in KERsa. Hvala vnaprej EDIT: aja še to, potegnu sem vaš slo racing mod, ki ga je nekdo objavil(link) na prejšni strani, pa ga ne morem extractat, pravi da je "file corrupt" in "unexpected end of archive". No, ker noben ni mogel odgovoriti se sam najdel F1 Orl 2011 mod na njihovi strani. Mod je še kar dobr, grafika oz. skini so bl švoh, samo si nism potegnil patchov pa tega za kers pa drs. Najdel sem namreč 2011 mod od RFT-ja - beta verzija. In sem res navdušen, je zares klasa zase. Grafika, mislim skini so super, tv-style je že automatično installiran brez kakšnega patcha. Zelo zadovoljen nad špilom in komaj čakam ko končno izide 22. decembra. Imam pa prašanje glede RFT 2011 moda. In sicer kako usposobim KERS in DRS? DRS imam kar vklopljen, kar skos gori. Pa še en error se mi je zdej pojavu, ki ga nemorem odstrant iz ekrana. Evo screenshot: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 To nič ne dela.. Učinek je zgolj grafični.. Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Kers dela, ampak je neomejen. DRS je samo vizualno. Sicer pa je ta stvar beta, zato ima tudi še nekatere druge pomanjklivosti. Mod naj bi izšel tik pred božičem. In ker so oni bili vedno do zdaj točni z napovedmi, se lahko nadejamo prvega preizkusa moda kaj kmalu. Imaš tudi Fsone 2011 beto, ki je tudi odličen. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Aja.. Kje se ga pa dobi? Fsone mislim.. Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Mislim da je to to: http://www.megaupload.com/?d=LB25WKDO pa še tole (all tires compounds): http://www.internati...unds_fsc2011.7z nisem prepričan kaj je to, mogoče sodi zraven k fsoneju. Ob tem se pa vprašam, če imajo čas za 2011 delat, kje za vraga je 2010?!?!? Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Sej RFT 2011 pride vn jutr teden, če se bodo datuma držal. Teh par dni bo treba še potrpet. Citiraj Link to post
taddy 7 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Kers dela, ampak je neomejen. DRS je samo vizualno. Sicer pa je ta stvar beta, zato ima tudi še nekatere druge pomanjklivosti. Mod naj bi izšel tik pred božičem. In ker so oni bili vedno do zdaj točni z napovedmi, se lahko nadejamo prvega preizkusa moda kaj kmalu. Imaš tudi Fsone 2011 beto, ki je tudi odličen. Aja pol pa škoda Mogoče veš kako bi odstranu tist okvirček? Drugače pa ja kot sem napisal prej naj bi mod izšel 22. decembra, tko da upam da bodo še ostale pomanjkljivosti izbolšali. Bom pa si ogledal tudi Fsone, hvala za predlog. Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano December 12, 2011 Share Napisano December 12, 2011 Nevem kak je s tem okvirčkom, jaz teh problemov nisem imel. Sem inštaliral oziroma odraral samo rft2011 pack in tisti "dodatek" za kers pa drs in nič drugega. Verjetno je kaj krivo s tistim dodatkom, ki ti prikaže več informacij na zaslon. Probaj zbrisat. Citiraj Link to post
Recommended Posts