Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Kaj pa glede formul? Trenutno mam inštaliran f1 orl 2011, sam ni newem kok dobra grafika, če dam pa vse čist na ful mi pa kr šteka, wtf? Sm tm da spremenim pr opponent_detail iz full na high se že kr dost pozna da mn šteka.

In pa še tole...kako, kje v mapi rfactor spremenim imena dirkačev? Namesto, da je Heikki Kovalainen pri Lotusu je kr en tester in bi pač rad to spremenu v Heikki Kovalainen...????

hvala

Aja, pa zakaj se ne da normalne sezone pelat v single playerju???

Ja čudno da šteka, če povisaš detajle. Imaš zgleda malo presvoh komp za to da bi imel vse ful.

Če ti je v igri bolj pomembna grafika kot vožnja pejt itak igrat f1 2011, kjer je huda grafika..

Kar se oponentov tiče je tako, da ima orl tudi testne dirkace. Pač obklukaj kdo vozi in kdo ne.

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

S katerim programom si narediš svoj avto?

Mislim da ni samo en program, pa tut kompliciran ga je narest, sicer pa google pa making mod for rfactor, ali pa making new car for rfactor, mislim da z obema iskanjema prideš do forumov.. :) GL

@marko...hvala

@fijuu...Ne, fora je v tem, da piše ime dirkača Tester namesto Heikki Kovalainen...kako to spremenim in kje?

In pa še, kako dodajam avte v rfactor? .psd datoteke dam v mapo vehicles? ker mi ne dela?

Uredil - dfortun3

Ko greš na singleplayer, imaš v tistih nastavitvah (mislim da prve možne ozirma tam kjer is izbereš avto) spodaj levo neko okno opponents. Tam obkljukaj tiste katere želiš. Točnega postopka ti zdajle ne morem opisat, ker nisem doma, vem pa da se da na tak enostaven način omogočit oz. onemogočit posameznim dirkačem nastop na dirki.

Morda se naštima tukaj: greš v rfactor mapo potem pa: gamedata/vehicles/mod/ekipa/datoteka VEH/pod description pa najdeš potem ime dirkača in ga spremeniš.

Za f1 orl mod gre to tako: rfactor/gamedata/vehicles/F1_ORL_2011/All_Teams/Ferrari*/Ferrari_05

Pod driver in description spremeniš ime..