Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

DRS se naštima na tipko headlights. Aktivira in ugasne se ga s pritiskom na to tipko, vendar pa trenutno drs nima efekta (predvidevam ker je to trenutno še beta). Kers se naštima na temp. boost in je aktiviran ko ga tišiš. Efekt je kar velik (v Imoli kakšnih 10km, oz. takoj sekunda hitreje na krog). Je pa res, da je trenutno uporaba le tega neomejena.

Adri, brez dazor dodatka, je uporaba kersa omejena na 6.6 sekund, ter se pri meni aktivira z levim ušesom za prestavljanje, če pa mas dazor pack nalozen tam pa je res kers neomejen, sicer pa koliko sem jaz probal RFT, se je na hitrosti DRS opazil, ampak nastane problem, ker če maš naštimano drs na tipko H kot je primarno, ter DRS aktiviraš ter potem na ovinku stopiš na bremzro se lučka za DRS izklopi, ampak krilce pa ostane zgoraj, ker se izklopi le z pritiskom na tipko H. Če pa spremenim tipko H in jo dodam na volan, pa spet lučka za DRS ne sveti. No malo je čudno vse skupaj, mogoče drugim deluje normalno, upam da z public verzijo pride do konca dodelan mod.

Lp

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Pozdravljeni,

Mene pa zanima kateri mod F1 2011 je najbolšji ta trenutek oz. katerega se najbolj igra? Z delujočim kersom in DRSjem.

Pa kateri track pack 2011 je najboljši? Trenutno uporabljam tale mod: http://www.megaupload.com/?d=KVCN4EIV - nek v češkem ali polskem jeziku. Res užitek igrati, sam so sam skini iz leta 2011 dirkalniki pa so iz leta 2010, pa seveda nima DRSja in KERsa.

Hvala vnaprej

EDIT: aja še to, potegnu sem vaš slo racing mod, ki ga je nekdo objavil(link) na prejšni strani, pa ga ne morem extractat, pravi da je "file corrupt" in "unexpected end of archive".

Kaj pa glede formul? Trenutno mam inštaliran f1 orl 2011, sam ni newem kok dobra grafika, če dam pa vse čist na ful mi pa kr šteka, wtf? Sm tm da spremenim pr opponent_detail iz full na high se že kr dost pozna da mn šteka.

In pa še tole...kako, kje v mapi rfactor spremenim imena dirkačev? Namesto, da je Heikki Kovalainen pri Lotusu je kr en tester in bi pač rad to spremenu v Heikki Kovalainen...????

hvala

Aja, pa zakaj se ne da normalne sezone pelat v single playerju???