Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Vsekakor je dobra stvar, da ostanemo na orl... Enostavno je ta mod prelahek za vožnjo, in s časom postane pravi dolgčas...Brez večjih težav lahko nizaš skoraj popolne kroge... Zdi se mi tudi, da na napake težko reagiraš.. Pri orl modu nekako loviš zadek in je vse skupaj dost pol zabavno, čeprav dost težje.

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Sem probal kers in je res malo čuden v ORL-ju... enkrat dela 9 sek na krog preden ti direkt crkne, drugič kar 30 sek na spa-ju npr... škoda da ni to malo boljše poštimano, ker meni je drugače kers zakon :D. Čist drugačen setup brzin in seveda taktika med dirko seveda :D

Ja logično je,da si kers najbrž vsi želimo ampak ne na tak način kot je bilo to do sedaj narejeno.

To je vse na silo kot sem že enkrat napisal. Tolk da pač je!

Po drugi strani me čudi,da še tega niso na nek bolj realen način pogruntali saj se po svetu dost ljudi za hobi ukvarja z raznoraznimi modi in podobno.

Mogoče je preveč zakomplicirano ali pa čakajo na rfactor 2.

Ne vem!

Yelo,predvidevam da imava oba ta rfDynHUD(vsaj jaz sem ga dal gor iz tvojga linka k si ga dal na forum)in sem prepričan,da tam kaže KERS samo grafično(deluje samo na tipko temp boost)in kaže tudi pri ORL modu,pa ćeprav mod sam ne podpira kersa in tudi DRS ne podpira pa lepo kaže kako "deluje".

Pri Euroracers pa moreš imet nastavljeno tako kot ti praviš,ker je treba spreminjat kers iz 1 v 2 boost,no razlika je v tem da je kers v euroracers na 2 v ORL pa večji boost na 1.(al se motim)

V SPA progi pa zdrži kers obe ravnini kar bi bilo tudi mogoče v real in nikakor ne pol ali več kroga. :wink:

Če pa pravte,da ima Euroracers mod preveč gripa(mal se mi zdi tole smešno)pa zmajšajte krilca naprimer 10/10) pa da vas pol vidim in vaši izgovori,ker to ni WTCC da so krilca bolj za videz.

Ali ni kers predviden za 6 sekund ?

Aja pa še to je,da na vseh progah ne deluje enako!

Kaj se pa oprijema tiče v obeh modih sem pa tudi že prej napisal. Montreal je do sedaj po moje edina proga v kateri ga ni.

Sicer pa zakaj pa si tisti,ki imajo v ORL modu probleme z oprijemom ne povišajo krilca. To lahko trobimo v nedogled.

No....konec koncev nima smisla več debatirat ne o kersu in ne o oprijemu.

Dajmo se raje na obstoječi mod in dirke skoncentrirat!

Pri obeh, orl in euro, se kers vklopi na tempboost, in ne rabiš preklapljat iz 1 na 2... ... če tam preklopiš na 2 bo pač skos vklopljen dokler ne daš decreseboost nazaj na 1. Če uporabjlaš tempboost tipko na volanu dela dokler jo držiš...

Kar se gripa tiče. Miro pejt španijo probat z euro modom. 3. ovinek kot da ga ni... polen gas plus kers... To ravno ni realno :D

Odvisno od krilc... če dam na največ (45,45) še vedno 295-300 s kersom, kar je nekje normalno za to pisto. Se pravi če bi malo zmanjšal bi še vedno šlo na polno tist ovink... res probej. Dejstvo pa je, da letos niti na Q v realnosti tistga ovnika nihče ni speljal brez spuščanja gasa. Tako da tisto še s kersom v ovink res ni realno.

Pri obeh, orl in euro, se kers vklopi na tempboost, in ne rabiš preklapljat iz 1 na 2

Hmmm!

Rok .........100% prepričan nisem ampak se mi zdi,da na poziciji 1 (oziroma manjši boost) z temoboostom ni efekta. Vsaj kolk sem jaz na hitro opazil je hitrost ista na koncu ravnine kot,če ne pritisneš tempboost.

No 1 mislim manjši boost,ker vemo da je pri teh dveh modih ta stvar obrnjena!

Bi sam še enkrat probal pa sem tako mod euroracers kot kers že izbrisal. Ponovno pa se mi ne da nalagat.

Poizkusi še enkrat v Montrealu na ravnini brez povečanega boosta z tipko tempboost in enkrat brez tipke tempboost.

Na 1 je izklop, na 2 vklop... jaz sem sprobaval in čim maš skos na 2 pomen skos boost, in če takrat tempboost pritineš ni nič... torej šele če maš kers v setupu na 1 in pritiskaš tempboost deluje kers na tiščanje tipke :D

Guest Anže Nose

heheh Adrijan...

moje mnenje je pa tako glede teh modov... meni se pač zdi Euro boljši, ker se lažje pelje in ker ima nek KERS. Mislim da bi bile dirke bolj pestre in mogoče tudi bolj izenačene, kar si pomojem usi želimo. Če pogledamo drugače je tako, da skoraj noben teh F1 modov ni primerljiv realnosti, kar nekaj dirkačev v F1 je to dejalo, kar se mi zdi da vam ni tuje? Enostavno so "pretežki" za vozit, kar povzroča, da so časi na krog zelo različni in tudi ni tiste konstantnosti, kar pa v realnosti imajo, razlog je najbrž ta, da se avti kokrtoliko dobro obnašajo, da peljejo brez napak... skratka, ni se mi uspelo spoprijateljit s tem modom, medtem ko sem pri Euroracers veliko bolj konstanten in za šalo peljem kroge brez napak...seveda, mod je lažji, se strinjam. Upam samo, da tudi po koncu sezone ne bomo ostali pri tem modu, ker sem ga že sazovražil...