gregor vodicar 476 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Mene tudi ne bo.. Razlog.. Punca oz. njen RD Citiraj Link to post
denis 38 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 (urejeno) Pri temu modu so naredili da lahko bolj natančno nastavis bremze, povečali so nastavitev krilc, potem pa še vzmetenja :wink: Tudi mene nebo tako da uživajte. Uredil June 7, 2011 - mAxL Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Kaj se zavor tiče se mi zdi,da je ta mod imel slabše. Sicer je bila najvišja možnost 98% in ne 100% kot pri ORL. Pa nima veze...........občutek sem dobil,da je treba dosti prej zavirat in da kolesa tudi dosti prej blokirajo. No čez čas se tudi tega navadiš. Opazil sem tudi,da so bile sveže neogrete gume zelo drseče. Mogoče malenkost preveč! Tega v ORL skoraj ne opaziš. Obraba gum,vsaj teh naših,je bila prevelika ampak tu ni panike,ker se to da pošlihtat. Vožnaj prek robnikov z maksimalno spuščenim dirkalnikom je bila kot da jih ni. Force feedback efekti so zelo slabi in so v ORL dosti boljši z tem,da ima ORL še več možnosti na izbiro le tega med posodobitvami dirkalnika. Mislim,da so 4 varijante! Oba moda sem testiral v Montrealu tako,da obstaja možnost,da je na kateri drugi progi povsem drugače ampak dvomim. V Spaju sem odpeljal nekje 10 krogov in ko sem videl kako brez težav odpelješ skoraj vse kroge mi je bilo kar hitro jasno kam pes taco moli. Če po resnici povem sem bil ob navdušenju vseh nad Euroracers modu že tako daleč,da napišem izstopno izjavo in se poslovim od sezone! Danes bom probal še ta kers v ORL stestirat,da vidimo kaj bo iz tega. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 3 dni me ni pa je že totalna štala na forumu Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Ja prehitro so nekateri zagrabili na grafiki! Se zgodi! Citiraj Link to post
reno 37 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Jaz nisem nič probal, ampak po tem kar sem prebral nimam dobrega občutka tako, da sem proti menjavi moda. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 3 dni me ni pa je že totalna štala na forumu Haha to mas pa cist prov sj kr pogresam mal tvoje komentarje, hahaha jah ti si nas Vodicar the profesor Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Jaz nisem nič na grafiko gledal. Mod se dejansko vredu pelje (oz. je fizika zelo podobna F1 2010- razen tega da ne gre na polno čez vsak ovinek in kdaj tudi zakoplje ). Pač je dokaj v izi za furat plus v navezi s kersom in takoj rata zanimiv. Je pa res da ko malo dlje voziš pogruntaš da gre vseeno malo predobro čez ovinke. Na drugi strani pa ORL konstatno drsi, kar je pa spet narobe... tako da nič ni perfektno Rabili bi ravno mešanico obojega. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Hm.....jaz se vsem opravičujem za zmedo..... Ampak sem že v uvodu rekel da gre za testiranje in da je malo možnosti da sploh pridemo na glasovanje, čeprav smo se potem navdušili. Uradni server z euroracers modom je zaprt, dirka pa odpade, sicer pa lahko postavite svojega in napišete tukaj. Poleg tega je statut iz začetka sezone določal da naj se tako ali tako ne bi menjalo moda........sploh pa če s tem zgubimo vse najboljše dirkače.........meni je zelo žal za nekatere ki vam je bil všeč ta mod.......Ne vem, nerodno mi je, da je treba zdaj pač po diktatorsko to narest..... Torej nepreklicno ostajamo na ORL in če želi kdo dirko z euroracers naj postavi server itd......v orl bojo vnešene samo grafične spremembe (recimo gume ki sem jih dal sam) in če poljaki izdajo še kaki patch bomo pregledli.......kers pa drs lahko testirate, ampak možnosti da bo v ligi......mislim da jih ni....... Lp 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Nekih dodatkov ala KERS in DRS sigurno ne bo, ker niso polno podprti s strani igre pač pa so zgolj neki popravki rešeni na drugačen način, ki pa niso zanesljivi. Se bomo v naslednjih dneh (piknik) pogovorili z nekaterimi člani lige in bomo mogoče oprijem ORLju nekoliko izboljšali, čeprav sam osebno ne vidim neke potrebe po temu.. Stvar debate.. Torej tisti, ki hočete sodelovati v tej debati pridite na piknik to soboto 1 1 Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Sedaj sem na hitro ta kers za ORL stestiral in ne vem,če je glih to to! Boost ima enako kot pri Euroracers. Se pravi stopnja 1 in stopnja 2! Kot normalno je treba izbrati tipko za Incboost in Decboost. In kaj se zgodi? Že v osnovi sem moral na mojih nastavitve povečat radiatorje za hlajenje drugače se je že na normalni stopnji pregreval motor. Iz 2 na 3 v mojem primeru! Na začetku ravnine (Montreal) pritisnem na gumb za povečanje boosta. Avto je res hitrejši ampak takoj po koncu ravnine oziroma v ciljni ravnini avto crkne brez opozorila,da bi se motor pregreval. Poizkusim še z gumbom za tempboost. Boost pustim na stopnji 1,da se motor ne uniči. Pritisnem gumb za tempboost in ni efekta. Hitrost ista,vse isto. Edino kaj je se na rewmetru indikator za porabo kersa zmanjša oziroma prazni. Z tem da je treba gumb za tempboost držat pritisnjen. Samo takrat to deluje. Skratka na grobo gledano spet ne vidim efekta! Razen grafičnega,da ti pač prikaže ta kers. Sploh ne vem kaj z tem kersom pridobiš,če upoštevaš,da je treba povečat odprtine za hlajenje. Koliko na eni strani pridobiš toliko na drugi izgubiš. Z tem,da se v veliki meri podaš v rizik z vzdržljivostjo motorja in pa ogromno vklaplanja in izklaplanja kersa. To sem tako na hitro stestiral tako da je možno,da se še kaj pokaže ampak ne verjamem. Kaj se pa oprijema tiče pa mislim,da je do sedaj z tem "problem" samo v Montrealu! Na ostalih dosedanjih dirkah se mi je zdel oprijem dokaj zadovoljiv,da ne rečem dober. Skratka osebno ne vidim razloga za bilo kakšno spreminjanje. 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Montreal je bolj drseča pista ja, kar mislim da je tudi v resnici (taka struktura asfalta). Za kers se mi je zdelo da je na tak način rešeno......in to ni najboljše.....rfactor pač ne zna s tem upravljat.....recimo da bo v dvojki to Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 To kar je pri euroracers modu kers je v resnici po logiki to dejansko drs - glede na način in efekt uporabe. Seveda s tem, da ima krilce efekt na mašino ... Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 7, 2011 Share Napisano June 7, 2011 Ja normalno, tempboost je treba tipko tiščat. Sej tud pri kersu tiščijo tipko(paddle, gas do podna, itd.). Sem tud jaz dal dol ta popravek in bom sprobal... Ne vem, men je kers zanimiv da malo popestri kroge na ravninah da ni dolgčas Citiraj Link to post
Recommended Posts