gregor vodicar 476 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Moda se ne bo spreminjalo!!! Kers je kakršn je. Pred glasovanjem vsi veste za kaj se gre, torej če bojo pokale mašine bo to vaša krivda, če se bo nekomu kadilo jebi ga, tako pač je. Toliko za informacijo pred glasovanjem. Naj še enkrat povdarim, mod bomo vozili točno takšen kot je v kolikor bo seveda izglasovan. LP! 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 MOD: 1. EuroRacers v050 Beta 2. EuroRacers v050 Build 009 + 3. EuroRacers_v050_009_sloracingpatch_1.0 Proga: SPA-FRANCORCHAMPS + Spa patch! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Je pa s tem modom tako... Jaz sem pri njih prijavljen že kar nekaj časa in tudi dobivam njihove maile tako da vem kako je potekal razvoj. KERS porabi občutno več bencina. Torej če bi uporabljali kers čez celotno dirko bi morali dirko začeti s cca 40l goriva več kot tisti, ki ga nebi uporabljal. S tem so želeli simulirati dodatno obtežitev dirkalnikov zaradi pomoči KERSa. V kvalifikacijah bi se lahko dalo pravilo, da se kaditi ne sme več kot 1s. Nekdo pogleda hitre kroge vseh dirkačev, kar ga stane 20min po vsaki dirki, tako da to nebi bil problem. Na dirki pa itak mašino raznese če ga preveč uporabljaš. Izgovori, da v tistem trenutnku ni bilo možno izklopiti KERSa ne pridejo v upoštev, ker vsak ve koliko časa približno in kje bi lahko ta KERS uporabil. Torej toliko na kratko.. Pridte v sredo, bomo dodobra stestirali, potem se boste pa odločili kako pa kaj.. Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Moda se ne bo spreminjalo!!! Kers je kakršn je. Pred glasovanjem vsi veste za kaj se gre, torej če bojo pokale mašine bo to vaša krivda, če se bo nekomu kadilo jebi ga, tako pač je. Toliko za informacijo pred glasovanjem. Naj še enkrat povdarim, mod bomo vozili točno takšen kot je v kolikor bo seveda izglasovan. LP! Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Če se ne motim pol te naše gume v ta mod ne pašejo! Mogoče bi bilo bolje pustit tako kot je bilo ali pa spremenit obrabo,ki je sedaj 3x. Sem malo v Montrealu medium testiral in primerjal z ORL in Euroracers. ORL 24 krogov Euroracers 11 krogov Seveda je tudi od nastavitev odvisno ampak zdi se mi,da je obraba na medium vseeno prevelika. Nastavitve pa so bile takšne,da sem dosegal nekje podobne čase z obema modoma! Ne vem kako bo to v Spaju! Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Eh ....po 300 krogih mi je ratu spil Arkaden ni adrenelina.... pa me napizdite kukr cte da si zmisljujem sam k sm se zdele vrnu na orl je kot da bi se vse hitro dogajalo pac noro orl zakon hahahahaha 2 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Ja jaz se morem žal tud strinjat z Nejcem. Ni nobenga adrenalina pri euroracers, pa neki čudno se mi pelje ko ena ladja. Nič hudega, za stestirat je vse 2 1 Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Mater dolgo rabite! 2 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Grafika me je mal zavedla, priznam. Sem samo človek, kaj hočemo. No jaz sem zdaj sigurn kero je boljše za pelat 1 Citiraj Link to post
edgeslo 1 162 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Se prav bo ostala tista drsalnica od moda Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Očitno je marsikoga grafika tako zavedla,da je že v fiziko verjel! Ne vem,ampak jaz sem po parih krogih videl,da mi je ORL boljši za vozit kot Euroracers. Pol pa še ta kers. Saj se ga da z pridom izkoriščat,samo to ni to. 1 Citiraj Link to post
resman 3 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Po parih krogih tega moda, se ga naveličaš . Tko da toj to, čimprej nazaj ORL na server de loh treniramo 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 (urejeno) Dirke ne bo. Uredil June 7, 2011 - sennas Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Kdo je tako močno prdnil, da je veter spremenil svojo smer? hehe Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 6, 2011 Share Napisano June 6, 2011 Ja, danes na spajevskih ovinkih me je zadelo razodenje, sila božja Citiraj Link to post
Recommended Posts