Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Kot da je problem omejit oz. prepovedat da se ti kadi (pribitki). Jaz sem lahko komot peljal normalne kroge s tem da sem merkal da ni kadilo. Tako da to je tudi samo problem kvalifikacij. Na dirki verjemi da se ti ne splača pretiravat.

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Saj med kvalifikacijami je mišljeno!

Kdo bo pa pol kvalifikacije preverjal,da bo štart pošten tako kot naj bi bilo.

Pol znamo kvalifikacije vozit 2 uri pred dirko!?

Stvar se po moje da rešit samo tako,da se bel dim izbriše iz igre. Se pravi da motor se pregreva ampak se dim ne zazna.

Mislim da bi se to dalo. Vsaj zdi se mi ,da sem to nekje že videl,ko sem se z tem še igral!

Drugače pa mi je vseeno ta kers dokaj nerealen. To so si ga tako na silo izmislili!

Sedaj ne vem kako je to pri vas ampak meni v tem modu ne shranjuje posnetkov.

Nisem še iskal zakaj je temu tako,me pa zanima če je pri vas isto?

A ne.........saj shrani!

Sem gledal pod ORL ..........napaka!

Jaz sem tudi kot večina tukaj navdušen... končno grip kot mora bit [it]

Grafika trga gate s tem da je tud FPS-jev kolikor hočeš... pri meni recimo vse na full kolkr se le da in če v Monaku štartam zadnji mi pod 130 FPS ne pade ..

Mogoče bi bilo res najbolje da se zmenimo za en dan pa gremo en race vžgat online :D

Testiranje moda. (Osebno ne vidim razlogov proti temu, če bi večina v tem bolj uživala kot sedaj...)

Torej test v SPAju! Format dirke bo isti kot na uradnih dirkah. Torej Q1 + Q2 in 75% dolžine dirke. DO srede bo izšel manjši patch (Izklopljen parc ferme in prepovedano dolivanje goriva).

Download linki:

MOD:

1. EuroRacers v050 Beta

2. EuroRacers v050 Build 009

+

3. EuroRacers_v050_009_sloracingpatch_1.0

Proga:

SPA-FRANCORCHAMPS + Spa patch!

ČAS:

Trening: 20:00 - 20:50

Q1: 20:50-21:00

Q2: 21:00-21:05

Ogrevanje: 21:05-21:15

Dirka: 21:15 (33 krogov)

Uredil - sennas

Tudi jas sem ga zdajle sprobal...in je kar dober, ni pa zaj spet tolko boljši, kot orl...vsaj kaj se vožnje tiče.. Je pa res, da sem samo nekaj krogov odpeljal. Tale kers mi pa tud ni bog ve kaj. Nevem no, mogo še bom nekaj krogov odpeljat za realno oceno.

Pred menjavo moda je po moje najbolj važno,da se ta kers pošlihta!

Da se določijo neke mere,do kod se lahko gre! Dim iz pred tabo vozečega dirklnika je zelo moteč in to se tako na kvalifikacijah kot na dirki nebi smelo dogajat.

Kaznovanje po moje ne pride v poštev,ker pol bomo imeli pol voznikov kaznovanih. To po moje ni rešitev in tudi ni pošteno,ker lahko se zgodi,da kdo nenamerno pozabi izklopit kers.

Še sploh je to mišljeno na tiste,ki nimajo dovolj tipk na samem volanu in je treba z roko sečt drugam,da ga izklopiš. In predstavljajte si,da ste nekje v gužvi in samo pazite na dirkalnik,da ostane nepoškodovan ampak v teh trenutkih je treba izklopit kers.

Ne vem no!

Malo razmislite kako bi se to dalo rešit.

Razmišljam,da bi se mogoče po šestih sekundah,ko je motor že pregret,bistveno zmanjšala moč motorja. Z pogojem,da se dim iz motorja naredi bolj transparenten ali celo neviden.

Mogoče bi to šlo,če se kdo bolj spozna na te stvari.

Eno od pomagal bi lahko bil tudi indikator porabe kersa. Sam ga sicer imam v rfdynhudu ampak mi ne deluje oziroma je nonstop v rdeči barvi. Ali mogoče komu to dela?

Druga stvar,ki me moti pri tem modu pa je višina dirkalnika. Dirkalnik je lahko povsem spuščen in so robniki še vedno prevozni kot,da jih ni. Povsem nerealno! Če se gremo neki približek realni F1.

Tu je ogromna razlika med ORL in Euroracers modom.

Ostalo še testiram,ko je čas!

Tipk tudi jaz nimam dost na volanu pa lahko še vedno vse štelam preko tipkovnice; vsako dirko... Dim je tudi sedaj in nič koliko ljudi vidim na Q ko kadijo za sabo, tako da tudi sedaj ni brez dima,...

Jaz res ne vidim kje je problem s kersom. Na Q naj se pač pazi, olje gre max do 136 preden kadi in si pač pozoren kdaj lahko še stisneš in kdaj ne. Za dirko se pa sploh ne bojim ker bodo pa motorji crkvali plus poraba bencina je enormna...tako da "be my guest" in kuri kers kolkr da za tistih par kmh končne, dolgo ga ne boš. Skratka jaz ne vidim velikega problema. Perfektno pa že sedaj ni.

Še popravek za Spa patch! (se opravičujem, vendar je bila napaka, sicer se ne bo dalo q1 imeti 10 minut).

Spremenjeno v tem modu je tudi da pri q1 piše Qualification 1 (prej je blo practice 4), in q2 so Qualification 2.

Zadeva bo tudi na uradnem serverju do srede.