sennas 1 040 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 (urejeno) Server.... IP: 89.142.27.212 Ime: Slo euroracers pass: sloracing proga: Canada 2010 (ista kot v ligi) Pred vstopom zaženite EuroRacers_v050A.bat datoteko v rfactor mapi in potrdite 3x dokler ne izgine črno okno . OFFLINE! Uredil June 4, 2011 - sennas Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Hm ja spreminjam svoje mnenje! Sm clowek ki zelo sovrazi spremmbe! toda po 200 krogih odpeljanih na euroracers je mod fantasticen..... in osebno nebi orl tudi povohal vec. - grafika res top! za vse racunalnike, vec fpsjev - kers se da res lepo uporabljati, hitrejsi si na krog 0.5 do 1.s odvisno kako vozis, najbol se ga splaca prešparati za ravnine saj na prehitevanju res padeš mimo ko torpedo sevede ga lahko uporabljas samo 1 cel krog ce ne gre masina! tak da ga moras res sparati na dirki - Gripa mislim da je malo vec kot v orl in se res da peljati tekoce Tako da osebno si zelim ta mod! Ce ne drugega se zmenimo nasleden tedn za 1 testno dirko in da vidimo vaše mnenje! (Po sprobavi moda!) Mod je pa sploh za tiste ljudi ki imate malo slabše racunalnšike masine! Sevede če ostanemo na orl mi je tudi prav Lpp 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Se strinjam z Nejcem, mod je PRVA LIGA. Res, ko enkrat 100 krogov tle, se ne da več orl, tolk je dobro. Bomo nardili en event drug teden predvidoma v sredo (v kanadi), bomo vsi potestirali in verjemte mi, navdušeni boste! Citiraj Link to post
denis 38 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Strinjam se z Nejcem in Andrejem Mod je res špica. Najbolše mi je pri modu da je zvok skoraj podoben realni formuli. -Tudi kers je špica -Edino kar manjka pa je gibljivo zadnje krilce hah Mode je pa PRVA LIGA Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Hahaha Nejc Sem probal mod... res zelo dober, predvsem zato, ker po vožnji ni dosti drugačen od ORL-ja in je zato podoben handling. Grafika tudi malo lepša, čeprav tega sploh ne gledam... KERS kul... neka dodatna igračka . Skratka zelo dobro Vsaka čast Andrej, da si našel in delil z nami!!! Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 Ta kers bo po moje zelo otežil tako kvalifikacije in v določenih primerih tudi dirko. Zakaj? Sploh v kvalifikacijah bo cela proga v dimu,ker kers deluje čez cel krog in ne samo 6 sec. In,če je kers vklopljen čez cel krog je logično,da se motor pregreva posledično pa se iz njega začne kadit. Za boljši čas pa je tudi logično,da bo kers vklopljen! Tu bo po moje hud problem. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 4, 2011 Share Napisano June 4, 2011 89.142.85.48 sloracing password. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 In, Bračič, ne dramatiziraj stalno....(sploh pa dvomim da si ta mod sploh vžgal in odpeljal kaki krog......ker verjemi, ne bi tako govoru). Ja, ker je teb všeč more bit tut men? Mi ni, ker je samo eye candy pa nič drugega. Predelana F1 2010 igra z ISI BMW 08 fiziko. In ja, sem šel trajbat po Kanadi tole in proti ORL je samo lepota prednost. FPS pa niti mene ne matra na nobenmu modu, pa mam relikvijo od računalnika. Živcirajo me pa ti tipski volani...za v rFactor bi jih pa lahko nadomestili... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 Ja razumem, sej zato so debate hehe Kers se da naštudirat, mislim da bi se dalo zelo lepo vozit, tud taktično zanimivo. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 Kje.... KERS dela perfektno Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 Kers dela perfektno,če gledaš samo na sebe! Kaj vozniki za tabo,ki se izgubljajo v dimu? Zato mi je ta kers totalno nerealen,ker ni omejen oziroma uporablja se ga lahko več kot 1 krog do pregretja mašine. Sedaj si pa zamisli kvalifikacije! Ko da si nekje v angliji.....sama megla! Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 5, 2011 Share Napisano June 5, 2011 Pa se ne uporablja oz. prepove kers pa je! Citiraj Link to post
Recommended Posts