Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

rFactor: FIAGT3 MOD DEMO

Prenos!

Apex Modding team present a little part of the FIAGT3 MOD, the DBRS9 GT3. This demo is a little part of what you can expect in the futur. The full mod have a lot of cars but we just launch today only one model for see if we work in the right way or not . the feedback about this aston surely be very usefull to us for the rest of the GT3 cars. So, here you can drive the aston dbrs9 gt3, with all the skins for the 2006 to 2010 years , based on 2010 physics and timing. you need to heel and toe, like in real. This aston work fine with the 3 dx who can be used on rfactor1, optimised on dx9 with specials shaders on the body and window. We recommand the use of dx9.

Don't worry !!! this demo is just a step, we continue to work on the others cars , with real team and drivers, the final goal is the provide to you one full mod as soon as possible with the best possible experience about physics, 3d and 2d. For the rest of the cars , and the release date about the first pack ,we really don't know when. may be this aston can decide us to release the pack soon; so, now, finish talking, time to put your hands on the steeringwheel and play the aston on rfactor ! have fun !

228113014.jpg

• 3 weeks later...
  • Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Torej Trošt je odkril novi izvrsten mod, ki ga uporabljajo v ligi Euroracers. Gre za fantastičen mod v katerem so vsi dirkalniki in dirkači iz sezone 2011. Sicer so modeli dirkalnikov še vedno iz sezone 2010, skini pa so že iz sezone 2011 in so narejeni do potankosti. Grafika je izjemna in menim, da je primerljiva tisti iz Fsone modov. Zvoki dirkalnikov so precej boljši kot denimo v Orl modu. Za primer: dirkalnik Ferrarija ima zelo podoben zvok tistemu iz igre Ferrari Virtual Academy le downshifting je še malo dodelan. Kar se fizike tiče mislim, da je kar podobna tisti iz Orl moda vsaj po prvih občutkih sodeč. Mod je glede na kvaliteto tudi precej manjši od pričakovanj zato ga ne boste downloadali 10 let. [dance] Sicer pa vam priporočam, da ga stestirate kar sami in se prepričate o njegovi kvaliteti.

Download links (prva dva linka):

EuroRacers v050 Beta

EuroRacers v050 Build 009 ali EuroRacers v050 Build 009

To je vse kar potrebujete za igro.

Sicer pa za dodaten info: Povezava!

Andrej je postavil tudi že server:

IP:

Ime: slo euroracers

Geslo: sloracing

Pognati morate datoteko EuroRacers_v050A.bat, ki je v rfactor osnovnem direktoriju (3x pritisnete katerokoli tipko) in potem lahko pridete na server.

Nekaj sličic za primerjavo. Photoshop sem uporabil samo za združevanje slik, v rfactorju pa je v obeh primerih bila grafika nastavljena na enako raven.

Povezava!

Povezava!

Povezava!

Sprobajte mod in podajte vaša mnenja! [ok]

Uredil - sennas

EuroRacers je boljše za vozit(več gripa) pa še KERS ima.

Odločitev za zamenjavo moda je pa itak večinska kako se bomo zmenl čeprav mal hecno,da skor na sred sezone menjavat mod,kaj pa vem :oops:

Sem sprobal mod, grafika je odlicna ostalo je pa zame osebno vse enako razn tega da lahko celo stezo uporablas kers ? saj mislm :D

Kar se tice pa menjava moda, sem pa absolutno proti! Ker dlih ko neki pogruntas na orl modu,nastudiras gume, se ga koncno navadis evo ti menjava moda, tako da jaz sovrazim med sezono menjavati mod, ker to smo ze lanko leto naredil in zame osebno je bilo brez zveze..... Seveda sako tele ima svoje vesele :D

Tudi meni se zdi menjava moda med sezono totalna bedarija.

Pa saj čez vso leto prihajajo novejši modi in kaj bomo čez 6 ali 7 dirk spet menjali,ker bo pač nekaj novega prišlo?!

In v primeru menjave spet sami problemi,ko nekaterim spet nekaj ne dela in tako naprej.

Ne vem no! Sicer pa tako ali tako še ni dovolj stestiran,da bi lahko kaj bolj natančno ocenili mod.

Noben ne govori o zamenjavi, to ste vi začeli. Jaz sem samo dobil res dober mod in sem tel z vami delit.........kot vidim ne bi smel, mah škoda časa in vsega.

In če smo že pri ORL: slabšega moda kar se tiče strukture in hitrosti delovanje ni, bolj hroščatga pa tud ne, da bi urejali kaj skine itd, pa sploh ni varjante, pa eni majo cele koptike zjebane.....itd.....

Svet ni eden, svetova sta dva.

Noben ne govori o zamenjavi, to ste vi začeli. Jaz sem samo dobil res dober mod in sem tel z vami delit.........kot vidim ne bi smel, mah škoda časa in vsega.

In če smo že pri ORL: slabšega moda kar se tiče strukture in hitrosti delovanje ni, bolj hroščatga pa tud ne, da bi urejali kaj skine itd, pa sploh ni varjante, pa eni majo cele koptike zjebane.....itd.....

Svet ni eden, svetova sta dva.

Kako noben ne govori o zamenjavi,če se pa večina o tem piše!

Pol napiši "jaz ne govorim o zamenjavi"!

Sicer mi je pa tako ali tako vseeno............delajte tako kot mislite,da je najboljše!