B_U_R_I 3 290 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Za lan party ne pride v poštev rfactor, če mislite na tipkovnico špilat ... Rajš si neko arkado zberte, bo bolj zanimivo 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Se strinjam z murnom. rFactor je simulacija in ni namenjena BUM BUM "dirkanju" kot si ga poimenoval ti.. Ne vem.. meni je na tipkovnico zelo sedel colin mcrae 2. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 29, 2011 Share Napisano January 29, 2011 Problem nastane, ker si folk iz vnaprej narjenga spiska izbere špilo, katera more bit Copy/Paste čez mrežo, brez inštalacij, glede tega da je simulacija-se 300% strinjam, in poškodbe se dajo na off dat an.. 2meseca nazaj smo igral GTR2, in kolkr vem ja precej blizu RF-u, pa je bla igralnost odlična, sej ne pravim da bo non stop pokalo, je pa tak da mislim da vsi vemo, da če nisi ravno človek ki bi vsak dan vozu take stvari, za pričakovat da kdaj pokne, ko med nami recimo nebi (to je bilo mišljeno kot BUM BUM)... Dobr nema veze, dejmo to na stran, rečmo da imamo folk ki si želi pelat lepo-fer, kaj bi svetoval, od gor naštetga in dodatnega?? Pa tut na tipke se da pelat- je pač MAL(fejst) drgač za pelat...ampak jbg... Gregor, CMR2 pa še pride na vrsto v prihajajočih mesecih... Še 1x hvala Ne me zastopit narobe, ampak pač morem zrihtat RF, tak je plan, pa še super špil je tak al tak Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 Nič idej nimate??Ajej, pa tolko se vozi tle gor... Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 pelte formulo armaroli na 88 progah!!! To je zihr nejboljs formula narjena za rfactor.. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 Če hočeš close racing sploh pa preko tipkovnice, se izogibaj kerihkol openwheelerjev. Čimpočasnejši avtomobili, bolj zabavno bo za na lanparty Tam ni važno kok je dobr mod ... tam je važn kok se zabavaš, ko dirkaš med sabo, bumper to bumper, door to door 2 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 RFT 2009 mod je bil dober za na tipkovnico, kar se tiče f1... Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 http://www.rfactorcentral.com/list.cfm?cat=Cars&type=Street http://www.rfactorcentral.com/detail.cfm?ID=DirtWorkDesigns%20UMP%20Stocks itd, samo malo počekiraj na rfactorcentral pa boš našel kaj primernega. Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 Tipkovnica??? ---------------> Trackmania (odlična za trening refleksov, koncentracije in idealnih linij) Citiraj Link to post
marko 36 Napisano January 30, 2011 Share Napisano January 30, 2011 Hvala za predloge :) Citiraj Link to post
Fleko 0 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 Mene pa zanima kako vi snemate posnetke v Rfactor. Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano February 3, 2011 Share Napisano February 3, 2011 tam v glavnem meniju klikneš replay, pa izbereš prvo od zgoraj navzdol (ta je zadnja, ki si vozil) in preden zaženeš rfactor, odpri Fraps in to je to Citiraj Link to post
marko 36 Napisano February 10, 2011 Share Napisano February 10, 2011 Imam eno vprašanje, kak bi naredil spremenjeni default setup, da bi ga imeli vsi udeleženci v MP mode, ker bom imel fixed setup? Primer: Na Imprezi bi zamenjal gume iz grawel na asphalt, ter handbrake pressure iz 80% na 100%... mogoče še kaj drugeje ampak za primer.. Kdo ve kaj pomeni kaj v .svm fajlu? ker je zadeva malo drugače zastavljena kot v setupu v špilu... hvala. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 21, 2011 Share Napisano February 21, 2011 Kaj se bojo še spomnili... Kitzbuhel za rfactor Tukaj! Citiraj Link to post
Recommended Posts