Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Zadevo je treba prej dobro stestirat, ker meni je vse skupaj malo sumljivo, ker v kvalifikacijah se da KERS uporabljati cel hiter krog, in s tem pridobiš 1s. Medtem, ko si med samo dirko pomoje malo počasnejši s kersom. Bomo vidli kako bo situacija čez 2 meseca, ko naj bi že izšel LMT F1 2010 mod, za rfactor. Izvedli bomo glasovanje in potem se bo videlo..

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Pa upam da še kak drug termin tut odvozmo kej takega, da malo H shiftam in heel-toe-am. :) Zakaj drug termin?... Ker me drug tedn ni. Pa fajn gonte te legende od avtov! :D

• 3 weeks later...

Imam eno vprašanje, spravljam se delat en video, pa sem par klipov že naredu, danes sem se pa lotu mal naprej it delat, in ne vem zakaj (ker mi prejšnjič ni delal problemov) mi danes zemljevi proge-map plugin, skače zraven tak da nimam same slike... kak bi zadevo rešil? Zadnjič ga pa ni bilo nikjer... :S

Prosim za nasvet/e:

Rabil bi pomoč pri izbiri Moda/ov ter prog za rFactor, za LAN Party (stare mašine, 4x po 5h -delo preko študenta hehe :) )

Glede prog nakaj idej imam: Portimao, Nordscleife, Laguna Seca, Imola, Spa, Mobikrog, Petrolija, Grobnik, Le-Man (dolg), Long Beach, Abu-Dhabi (iz dneva na noč, kot v ligi-če možno),

Glede modov pa nekak ne vem kaj bi, v mislih imam: kakšno od F1 (2005-2010), Impreza (iz drift videa za Logatec), Mogoče kakšen Clio Cup,..

Če imate kakšne nasvete, kaj bi bilo ok za cca 10-13 ljudi, na tipkovnicah, pa da nebi zrastlo na več kot 3-4GB...

Prosim za čimprejšnji odgovor in hvala vnaprej...

Zato to pišem, ker za 20h igranja je 5prog premalo, iščem pa atraktivnost, ker ne bo hard racing ampak bo tudi kdaj za bum bum icon_opa.gificon_opa.gif:)

Da se nebo zaradi te objave tuki nabiral spam, lahko pišete na ZS, pa prosim če lahko kak link zraven..

NAJLEPŠA HVALA....