Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Mogoče je bilo že vmes kje omenjeno... a še kdo čaka Targa Florio za rF? Jaz sem jo igral še v Grand Prix Legends s kolegi in je bilo noro. Odkar sem kupil Momota je bilo vse skupaj na pavzi, ker enostavno ni dovolj odziven volan za take beštije. Zdaj ko imam df gt se bom spet spravil malo trenirat. Danes so na VirtualR dali preview celega kroga

[dance]

Evo, zdele sem odpeljal nekaj krogov z fsone09 V2. Probal sem malo KERS in moram rečt, da so ga nardil zelo dobro. Dejansko se ga več kot 6s naenkrat ne da uprabit, ker se takoj začne kaditi iz avta. Tko da za dirke bi bil vredu, za kvalifikaicje bi ga pa pomoje lahko vseeno uporabljal več kot le 6s, tako da tam je neka določena prednost. Je pa res, da je avto, ki nima Kersa lažje vodljiv, tako da so časi z ali brez njega praktično isti.

Kers bi bil odličen zato, ker bi prišlo do več taktiziranja oz. več možnosti. Npr. en bi vozil brez kersa in bi imel bolje vodljiv dirkalnik, nekdo ki pa ima kers je pa s te strani malce omejen, vendar pa lažje prehiteva... tako da jaz bi zelo rad videl, da bi bil prisoten tudi kers v naslednji sezoni, seveda če se ga bo dalo nekako omogočit...