Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Proga je zelo hitra. Vse ovinke se zvozi s hitrostjo nad 100 km/h, razen zadnjega levega. Proga ponuja ogromno adrenalina in zahteva popolno koncentracijo, sicer hitro pojahas kak robnik oz. koncas v pesku zaradi prepoznega zaviranja. Asfalt je zelo grob, odtod mislim da je dobil ime Grobnik :wink: Prav cutis kako melje gumo po ovinkih.

Toliko mi je ostal od gum po 25 krogih. Toliko o asfaltu :)

GUME

Kar se glasa tiče definitivno zmaga... odlični zvoki... Renault prav lepo prasketa :D Za vozit tudi ni tko švoh, samo meni je vse premehko s premalo FFB-ja. Za probat :D So se res potrudil, tudi z updati za avto.

Zajeban pa je za vozit ta F1SR F1 1991,kr rabiš neki cajta da se navadiš šaltanje [Joj] ,F1RFT je prav špilarija proti temu modu [dance]

Ja ja,zvok je pa neki posebnga ja :wink:

Boste ju3 nažigal ta mod, škoda ko Bonče ne bo, bo verjetno garažo pospravlu po žuranju za RD (HEHEHHEHE)

SkyNet, pomoje se splača. Je pa že Miro ugotovil, da je zadeva precej kunštna - težavna. Meni se še posebej zdi težavno zaviranje, kjer resnično moraš biti zelo previden, dosti lažje ni niti pospeševanje. Dosti sedaj, morem iti delat. Fajn se imejte na žuru - pa NIČ piti - so povišali kazni (če sem prav slišal če si mal pijan kar 18 pik in 1200 eurov kazni).

Ajde

Mitja

Zajeban pa je za vozit ta F1SR F1 1991,kr rabiš neki cajta da se navadiš šaltanje [Joj] ,F1RFT je prav špilarija proti temu modu [dance]

Ja ja,zvok je pa neki posebnga ja :wink:

Boste ju3 nažigal ta mod, škoda ko Bonče ne bo, bo verjetno garažo pospravlu po žuranju za RD (HEHEHHEHE)