FBR18 112 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Pomojem se da spremenit, a jaz žal ne znam. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 V hdvju imaš pit menu odstavek. Tam ti vse piše tko da lahko spremeniš, vendar si shrnai tudi naš hdv, ker drugače ne boš mogel več dirkati pri nas. Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Ja hvala dela! Samo še ena zadeva kako bi spremenu, da bi bil možen prehiter štart ne pa, da je nemogoče štarat preden se luč ne ugasne ? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Hum.. to bi ti pa težko točno povedal, ker me niti ni doma trenutno :/ Najlažje bi ti bilo verjetno, da narediš server in dodaš AI ter greš nato kao online na dirko, tako da ti bere podatke za online server iz plrja, tko da bi se verjetn dal tko, nism pa zihr. Drugače pa malo poglej flag rules pa te fore in svoj .plr file Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano September 29, 2010 Share Napisano September 29, 2010 Hvala sem zrihtu samo je pač problem, da če je ogrevalni krog ne moreš prehitr štartat. Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Problem se pojavi sedaj pri gumah ni mi jasno zakaj lahko nekateri med dirko nataknemo soft nekateri samo medium pač vsak ma eno vrsto na voljo morda celo dve odvisno zelo naključna zadeva. Kaj se to, da kje popravit ? Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 9, 2010 Share Napisano October 9, 2010 Nč nima bit naključna, vsi mate na voljo hard, medium, soft, supersoft. Pod upgradi mejte ibzran izgled gume s črto in je to to. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Problem se pojavi sedaj pri gumah ni mi jasno zakaj lahko nekateri med dirko nataknemo soft nekateri samo medium pač vsak ma eno vrsto na voljo morda celo dve odvisno zelo naključna zadeva. Kaj se to, da kje popravit ? Če ne uporabljate našega popravka k modu, potem to tko je, ker so Madžari naštimal tako, da se lahko uporablja le ss-med ali s-hard gume. Citiraj Link to post
Rocky1825 0 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 a mi lahko prosim nekdo pove kje si naj downloadam f1 rft 2010 mod kr server na tej strani ne deluje. HVALA... Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano October 11, 2010 Share Napisano October 11, 2010 Ja mamo vsekakor vaš mod. Sumi kje to misliš pod upgradei jaz vem samo tam, ko avto zbiraš pa ni nikjer s črto ali kje misliš ? HVALA Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 12, 2010 Share Napisano October 12, 2010 Pod upgradi avta maš na voljo izgled gume s črto ali brez nje. Izberi si s črto, je najbolj ziher. Kaj ni jasno? Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano October 14, 2010 Share Napisano October 14, 2010 Mi smo prestavli beležnico in to, da lahko imamo dolivanje benza zdaj bi pa samo radi, da bi lahko menjali med vsemi pnevmatikami zvrsti (ss, soft, med, hard) pa smo zbrali pod upg s črto pa ni kaj bi lahko še bilo imamo pa ta tyres patch ? Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Mogoče kdo ve zakaj imamo nekateri čisto lepo črno progo malezijo (asvalt) medtem, ko nekateri čisto bel pa vsi isto progo kaj bi lahko bilo grafika je high? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ti imaš dx8+ ostali pa dx7. Nastavi se v configurations.. Kar se tiče gum in tega pa priporočam da uporabite naš mod, samo da hdv malo spremenite (v hdvju najdi zavihek [pit menu] in se malo poigraj, vendar si shrani originalnega, da na našem serverju ne dobiš mm) Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano October 15, 2010 Share Napisano October 15, 2010 Ja hvala lepa za dx dela!!! Glede gum pa ne razumem imamo ta vaš tyres pack in vse vendar se zaklene, če mamo na kvali soft maš celo dirko lahko soft sploh ne morš v boksih menjat kaj bi to lahko bilo? lp Citiraj Link to post
Recommended Posts