Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

Z 11.9 smo dočakali prvi pravi 2010 mod za rFactor. Ekipa RFT ali bolje rečeno madžarski mojster Sompir nam ponujajo vse bolide, voznike in pravila sezone 2010. Zraven naj bi bil tudi trackpack, ampak ga ni na spregled?? torej je to še odprto.

Če želite mod preizkusiti, vam svetujem svežo inštalacijo rFactorja, mod pa dobite na naslednjih naslovih:

http://f1rfactor.eu/downloads/F1RFT_2010_MP_V1.0_Final.rar

http://www.megaupload.com/?d=ATA2M1O6

http://szasztv.hu/downloadek/F1RFT_2010_MP_V1.0_Final.rar

Tolk uradnega, z moje strani pa tole: Ne vem al je kriv moj komp al mod, showroom je jebeno počasen in neodziven, potrebna je sila da kaj kliknem..to sem na hecen način nekako uredil. Ne morem pa se znebiti zmrzovanja med igro, FPS naključno pade za sekundo, 2, potem se vrne...posledica je bližina živčnega zloma.

Glede vožnje, tipična F1. Setup se zelo pozna, morda so avti v osnovi orientirani na podkrmarjenje, če že kaj. Tank je za 75% pravih dirk, zdi pa se mi da je na voljo je super soft in medium pri gumah.

Modeli so lepi, TV kamere seveda preblizu čeladam, navada RFT, vendar večine vas prav malo to briga...cockpit driverji pač :D Zvok je nekako generičen, ampak prebavljiv in od ekipe do ekipe vsaj malo varira.

Škoda je pa izvanredna kot bi južni bratje rekli...avto se zvija, lomi, razpada na vse možne načine in je prav zabavno gledati posledice nemarne vožnje :P

Nekaj malega za pokušino:

GRAB_000.JPG

GRAB_001.JPG

GRAB_002.JPG

GRAB_003.JPG

GRAB_005.JPG

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Sem na hitro probal ta mod. Zvoka ne bom komentiral in ga bom v najkrajšem možnem času zamenjal :)

Samo fiziko mislim da so nekoliko kopirali od FSONE09 sploh kar se tiče pospeševanja in mehkobe vožnje, saj je sedaj avto veliko manj občutljiv na vožnjo skozi robnike. Vsekakor so zadeli s tem ko so naredili avto bolj podkrmarjen saj so sprednje gume občutno ožje kot lansko leto. Prvi vtis je zelo dober in mislim da mod združuje vse prednosti fsone09 in rft09.

Sami modeli so uredu edino malo so pretiravali z ožino gum pomoje :)

Me pa bega ena zadeva in sicer ko kupiš avto in greš pod upgrades. Če vzameš soft gume (z grdo zeleno črto) potem imaš na voljo ss ali medium gume, če pa pod upgradi vzameš hard, potem imaš na voljo hard oz soft gume. Sam med gumami nisem opazil neke razlike, zato bi v primeru da zamenjamo na ta mod uporabil naš tyre.ini tudi zato ker so razlike med gumami in njihova obraba primerne dolžini naših dirk. Prav tako bi uporabil naš malo bolj robusten damidge.ini.

Toliko zaenkrat.. vglavem prvi vtis je dober bo pa za podrobnejšo analizo potreben še kakšen krog.

LP!

Sem na hitro probal ta mod. Zvoka ne bom komentiral in ga bom v najkrajšem možnem času zamenjal :)

Samo fiziko mislim da so nekoliko kopirali od FSONE09 sploh kar se tiče pospeševanja in mehkobe vožnje, saj je sedaj avto veliko manj občutljiv na vožnjo skozi robnike. Vsekakor so zadeli s tem ko so naredili avto bolj podkrmarjen saj so sprednje gume občutno ožje kot lansko leto. Prvi vtis je zelo dober in mislim da mod združuje vse prednosti fsone09 in rft09.

Sami modeli so uredu edino malo so pretiravali z ožino gum pomoje :)

Me pa bega ena zadeva in sicer ko kupiš avto in greš pod upgrades. Če vzameš soft gume (z grdo zeleno črto) potem imaš na voljo ss ali medium gume, če pa pod upgradi vzameš hard, potem imaš na voljo hard oz soft gume. Sam med gumami nisem opazil neke razlike, zato bi v primeru da zamenjamo na ta mod uporabil naš tyre.ini tudi zato ker so razlike med gumami in njihova obraba primerne dolžini naših dirk. Prav tako bi uporabil naš malo bolj robusten damidge.ini.

Toliko zaenkrat.. vglavem prvi vtis je dober bo pa za podrobnejšo analizo potreben še kakšen krog.

LP!

Se podpišem :)[ok]

Zvok je pač po okusu posameznika. Če čš menjat, pač menjaš. Meni so povečini ok. Za škodo bo dovolj za slider pod nastavitvami damo na najmanj, pa bi moglo bit dovolj. Glede gum pa se strinjam, zelo čudno so naredili da nimaš vseh zmesi vedno na voljo.

Nekih dobrih krogov še nism mogu nardit, ker mam neke probleme z zmrzovanjem špilov...pa vidim da mi vse F1 igrce mrdajo, bo treba to zrihtat...

Tole pa naj bi bil ta 2010 trackpack...vlečem dol, pa poročam.

http://www.megaupload.com/?d=JRXV96OJ

• 3 weeks later...

Mene pa zanima zadeva kako bi lahko v RFT 2010 naštimal, da bi lahko pri postankih dolival bencin nevem je kakršenkoli patch ali karkoli se vklopi ?

Imam svežo inštalacijo rf posebaj zato tako, da ne bo mismatcha.

HVALA

LP

Mene pa zanima zadeva kako bi lahko v RFT 2010 naštimal, da bi lahko pri postankih dolival bencin nevem je kakršenkoli patch ali karkoli se vklopi ?

Imam svežo inštalacijo rf posebaj zato tako, da ne bo mismatcha.

HVALA

LP

Rad bi malo vozil single s compom na benz... nič posebnega pa kot zgleda ne gre ?

Hvala vseeno.

lp