SchumacherM 58 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Z 11.9 smo dočakali prvi pravi 2010 mod za rFactor. Ekipa RFT ali bolje rečeno madžarski mojster Sompir nam ponujajo vse bolide, voznike in pravila sezone 2010. Zraven naj bi bil tudi trackpack, ampak ga ni na spregled?? torej je to še odprto. Če želite mod preizkusiti, vam svetujem svežo inštalacijo rFactorja, mod pa dobite na naslednjih naslovih: http://f1rfactor.eu/downloads/F1RFT_2010_MP_V1.0_Final.rar http://www.megaupload.com/?d=ATA2M1O6 http://szasztv.hu/downloadek/F1RFT_2010_MP_V1.0_Final.rar Tolk uradnega, z moje strani pa tole: Ne vem al je kriv moj komp al mod, showroom je jebeno počasen in neodziven, potrebna je sila da kaj kliknem..to sem na hecen način nekako uredil. Ne morem pa se znebiti zmrzovanja med igro, FPS naključno pade za sekundo, 2, potem se vrne...posledica je bližina živčnega zloma. Glede vožnje, tipična F1. Setup se zelo pozna, morda so avti v osnovi orientirani na podkrmarjenje, če že kaj. Tank je za 75% pravih dirk, zdi pa se mi da je na voljo je super soft in medium pri gumah. Modeli so lepi, TV kamere seveda preblizu čeladam, navada RFT, vendar večine vas prav malo to briga...cockpit driverji pač Zvok je nekako generičen, ampak prebavljiv in od ekipe do ekipe vsaj malo varira. Škoda je pa izvanredna kot bi južni bratje rekli...avto se zvija, lomi, razpada na vse možne načine in je prav zabavno gledati posledice nemarne vožnje Nekaj malega za pokušino: 2 Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Se zadeva sicer v dolvlečenju ampak, zgleda da na Madžarskem rečejo karbonu sheet metal Upam da bo za kej... Lepo napisan povzetek Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Mal sm sprobu, ni švoh, damage je pa dokaj zanimivo narjen ampak sploh ne vem zakaj se je za sekirat okol tega, mi se ja ne zaletavamo... :wink: Citiraj Link to post
Khorne 4 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Meni je u redu mod. Pomoje pravi za našo ligo. Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Mal sm sprobu, ni švoh, damage je pa dokaj zanimivo narjen ampak sploh ne vem zakaj se je za sekirat okol tega, mi se ja ne zaletavamo... :wink: Sej se ne sekiram sam pač izgled kot izgled..se bomo pač navadl an. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Sem na hitro probal ta mod. Zvoka ne bom komentiral in ga bom v najkrajšem možnem času zamenjal Samo fiziko mislim da so nekoliko kopirali od FSONE09 sploh kar se tiče pospeševanja in mehkobe vožnje, saj je sedaj avto veliko manj občutljiv na vožnjo skozi robnike. Vsekakor so zadeli s tem ko so naredili avto bolj podkrmarjen saj so sprednje gume občutno ožje kot lansko leto. Prvi vtis je zelo dober in mislim da mod združuje vse prednosti fsone09 in rft09. Sami modeli so uredu edino malo so pretiravali z ožino gum pomoje Me pa bega ena zadeva in sicer ko kupiš avto in greš pod upgrades. Če vzameš soft gume (z grdo zeleno črto) potem imaš na voljo ss ali medium gume, če pa pod upgradi vzameš hard, potem imaš na voljo hard oz soft gume. Sam med gumami nisem opazil neke razlike, zato bi v primeru da zamenjamo na ta mod uporabil naš tyre.ini tudi zato ker so razlike med gumami in njihova obraba primerne dolžini naših dirk. Prav tako bi uporabil naš malo bolj robusten damidge.ini. Toliko zaenkrat.. vglavem prvi vtis je dober bo pa za podrobnejšo analizo potreben še kakšen krog. LP! Citiraj Link to post
marko 36 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Sem na hitro probal ta mod. Zvoka ne bom komentiral in ga bom v najkrajšem možnem času zamenjal Samo fiziko mislim da so nekoliko kopirali od FSONE09 sploh kar se tiče pospeševanja in mehkobe vožnje, saj je sedaj avto veliko manj občutljiv na vožnjo skozi robnike. Vsekakor so zadeli s tem ko so naredili avto bolj podkrmarjen saj so sprednje gume občutno ožje kot lansko leto. Prvi vtis je zelo dober in mislim da mod združuje vse prednosti fsone09 in rft09. Sami modeli so uredu edino malo so pretiravali z ožino gum pomoje Me pa bega ena zadeva in sicer ko kupiš avto in greš pod upgrades. Če vzameš soft gume (z grdo zeleno črto) potem imaš na voljo ss ali medium gume, če pa pod upgradi vzameš hard, potem imaš na voljo hard oz soft gume. Sam med gumami nisem opazil neke razlike, zato bi v primeru da zamenjamo na ta mod uporabil naš tyre.ini tudi zato ker so razlike med gumami in njihova obraba primerne dolžini naših dirk. Prav tako bi uporabil naš malo bolj robusten damidge.ini. Toliko zaenkrat.. vglavem prvi vtis je dober bo pa za podrobnejšo analizo potreben še kakšen krog. LP! Se podpišem Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 11, 2010 Share Napisano September 11, 2010 Zvok je pač po okusu posameznika. Če čš menjat, pač menjaš. Meni so povečini ok. Za škodo bo dovolj za slider pod nastavitvami damo na najmanj, pa bi moglo bit dovolj. Glede gum pa se strinjam, zelo čudno so naredili da nimaš vseh zmesi vedno na voljo. Nekih dobrih krogov še nism mogu nardit, ker mam neke probleme z zmrzovanjem špilov...pa vidim da mi vse F1 igrce mrdajo, bo treba to zrihtat... Tole pa naj bi bil ta 2010 trackpack...vlečem dol, pa poročam. http://www.megaupload.com/?d=JRXV96OJ Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano September 26, 2010 Share Napisano September 26, 2010 Mene pa zanima zadeva kako bi lahko v RFT 2010 naštimal, da bi lahko pri postankih dolival bencin nevem je kakršenkoli patch ali karkoli se vklopi ? Imam svežo inštalacijo rf posebaj zato tako, da ne bo mismatcha. HVALA LP Citiraj Link to post
springfresh 0 Napisano September 27, 2010 Share Napisano September 27, 2010 Lahko kdo naloži na internet Singapore LMT v0.9, ker na internetu oz na strani se je ne da dol potegnit, javi napako. Hvala popravek: že dela Citiraj Link to post
Dess 0 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Mene tudi zanima če se da kaj spremenit, da lahko natankaš gorivo pred dirko brez da bi moral restartat vikend ? LP Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 sej je tako, da si moras natankat pred dirko. Med samo dirko se ne da. Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Razumem ja, ni pa možnosti da bi kakorkol omogoču pri patchu RFT 2010, da tankaš med dirko v boksih? To je blo nazadnje pri 08 al kako? Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Zakaj bi pustili tankanje med dirko če je pa prepovedano?!? Čim boš imel pa sam svoj popravek ti pa pri nas ne bo delal. Citiraj Link to post
Cime 2 Napisano September 28, 2010 Share Napisano September 28, 2010 Mene pa zanima zadeva kako bi lahko v RFT 2010 naštimal, da bi lahko pri postankih dolival bencin nevem je kakršenkoli patch ali karkoli se vklopi ? Imam svežo inštalacijo rf posebaj zato tako, da ne bo mismatcha. HVALA LP Rad bi malo vozil single s compom na benz... nič posebnega pa kot zgleda ne gre ? Hvala vseeno. lp Citiraj Link to post
Recommended Posts