Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Jah nekaj nisi naredil kot bi moral. Če bi potem bi ti delalo. Če vsem drugim dela potem bi moralo tudi tebi. Prepričaj se, da si imel pravilni vrstni red nalaganja datotek.. Prav tako se prepričaj da določene datoteke zares preneseš na pravo mesto, zato priporočam, da ne odraraš direktno na potrebno lokacijo pač pa odraraš nekam na namizje in jih potem ročno razmečeš okoli.

Pa bodi prepričan da si dal prave stvari na pravo mesto, tako kot piše v navodilih..

Instaliral sem 255liteRFC in ga ***

Potem sem instaleral F1RFT2009 in za njemu še njegov UPDATE.

Naslednji je bil update tyres "gumifizika" ?!

Izbrisal sem mapo TEAM in jo zamenjal z skini iz skinpacka2010

Instaliran imam se sound mod in seveda Trackpack2009 + italjanski milano.

Singleplayer mi dela normalno kot vedno.

Tudi ta datoteka je na svojem mestu.Vem katero misliš. :wink:

Kako bi lahko s kolegom spilala tako da nekdo od naju postavi server.Ce dam v igri create in vse nastavim na lan,bi me kolega nasel z istimi nastavitvami preko hamachija?

Kateri dodatek točno?Če imate vsi "Sloracing F1 2010 all.in.one 3.0" potem imam na sumu le to.Sam ga še nimam imam pa kot sem že povedal prejšnjo verzijo skinpacka in pa tisti dodatek ko se hamiltonova ali buttnova čelada zamenja nevem točno..

Prav tako nimam vseh dodatnih prog razen Italije.

sloracing 3.0 je dovolj preverjeno.. probaj dati sloracing 3.0 beri priložena navodila.. mapo teams in damage.ini moraš izbrisati nato pa kopirati nove fajle od sloracinga + v rfm mapi moraš zamenjati F1RFT_2009.rfm z sloracingovovo datoteko.. če nebo delovalo probaj še izbirsati tisti sund pack ali kaj imaš.. to boš nalagal na koncu če ti bo osnova delovala.. + sedaj mislim da je na sloracing serverju naložena monza za katero si boš moral pod prenosi prav tako potegniti to progo.. če boš še zmeraj dobival F1RFT.HDV missmatch mi pošlji na zs msn pa ti bom poslav moj F1RFT.HDV file ki deluje na sloracingu da vidiš kaj se bo zgodil.. ampak še enkrat če bi pravilno namestil stvari kot je bilo povedano brez ostalih nepotrebnih stvari bi ti moralo delaovati!!! na kolegovi kišti si probal?

Bok!!!

No zdaj smo pa naredl..ŠPILA tko kot mora,vse sem inštaliral razen sound moda ki pa je bil očitno krivec ali pa je bila napaka ker nisem imel 3.0 .Kakorkoli ze zdaj spila samo bi prosu unga k pride na server naj čimprej zamenja progo v original :oops:

Bo to še nekaj časa snemalo [buzara]

No ja HVALA za pomoč vsem, pa upam da bo zdaj vsaj 3 dni delalo kot mora [champ]