marko 36 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 rFactor gre preko neta sam od sebe, brez Hamachi/xFire-a ipd. V meniju greš pod Connect, pogledaš da maš settings vse na internet (je par detajlov, ki jih ne vem na pamet), nato klikneš na zavihek Join, in se pridružiš igri, če pa hočeš IP strežnika (v našem primeru Slo-Racing) pa ga vpišeš zgoraj z klikom na mislim da moder gumbek, kateri mi da okence za vpis IP-ja... Upam da ti uspe:) Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Živjo! Ja nekaj sem probal vendar spet dr*a. Pridem na server ,vendar sem v trenutku kickan.Spodaj prilagam sliko napake.Upam da mi zna kdo razložiti kaj mi manjka. Hvala za odgovor! Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Če imaš updejte od sloracinga ne morš na drugih serverjih dirkat. Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Hm..IPja mi pa ne najde sploh Toliko je teh modov da mi ni nič več jasno Imava pa s kolegom iste mode,vse isto pa bi rada špilala vsaj midva,najlažja pot je da nekdo postavi server pa se nekako najdeva,dejansko bo pa zadeva delala le nama?Če sploh bo!? Citiraj Link to post
zamex23 1 242 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Hm..IPja mi pa ne najde sploh Toliko je teh modov da mi ni nič več jasno Imava pa s kolegom iste mode,vse isto pa bi rada špilala vsaj midva,najlažja pot je da nekdo postavi server pa se nekako najdeva,dejansko bo pa zadeva delala le nama?Če sploh bo!? Če ustvariš server ti ga more najdit, a maš sloracing dodatke skinov pa to? Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Ja,če imata z kolegom povsem iste mode in imata vse pravilno naloženo pol bi vama moralo delat! Drugače pa se z tem sloracing modom ne da na drugih serverjih dirkat,ker je par stvari spremenjenih in niso več original! Edina rešitev ti je,če hočeš igrat še na drugih serverji je,da ta mod zbrišeš in si naložiš original rft mod ali pa kakšnega drugega(naprimer FSONE). Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 No trenutno nimam več časa,morda proti večeru se bom še malo poigral z igro..Bom use pobrisou pa še enkrat nanovo samo f1 inštaliral..Dobrodošel kak link skinpakov oz. F1 2010? S časom bomo nekaj naredili da bo prav VSEM hvala za odgovore!! Citiraj Link to post
mmatic2 4 Napisano September 4, 2010 Share Napisano September 4, 2010 Živjo! Ja nekaj sem probal vendar spet dr*a. Pridem na server ,vendar sem v trenutku kickan.Spodaj prilagam sliko napake.Upam da mi zna kdo razložiti kaj mi manjka. Hvala za odgovor! ravno včeraj sem se ukvarjal z enakim problemom kot ti.. Dobil sem F1RFT.hdv mismatch.. Željo sem imel da bi imel eno igro ki bi delala za slo racing druga verzija pa splošna z rft2009 modom. Da ti deluje na navadnih serverjih moraš imeti navaden rft mod in če si si namestil dodatke od sloracinga ti nebo delovalo.. No to sem jaz storil--> namestil svežo inštalacijo z samo rft2009 modom in dvema update-oma ki sta dana na forumu pod prenosi vendar sem zmeraj dobil to napako ki si jo tudi ti. Pozneje sem ugotovil da to napako povzroča RFT update, ki je podan pod točko 3. pod prenosi (ime fajla je neki gumi_fizika.. neki taga). Tako da najbolje da pobrišeš celtono zadevo in vse mape ter lepo inštaliraš najprej rfactor (uporabiš c.... po potrebi), nato RFT2009, nato RFT2009UPDATE (tisti ki je velik okoli 200MB) in nato samo še RFT2009Trackpack in nič drugega! tako bi ti moralo delovati na navadnih rft2009 serverjih.. če pa še želih imeti eno verzijo za sloracing (to sem jaz želel), potem pa enostavno rfactor mapo skopiraš in ji daš ime npr 'rFactor rft2009 only' nato si pa še instaliraš druge dodatke ki so dani na tem forumu (RFT2009 UPDATE 2, pa sloracing 3.0 pack)..Še pred tem pa preveri če ti osnovna RFT2009 verzija deluje vredu.. tako imaš dve mapi z dvema verzijama igre.. od obeh si lahko potegneš bližnjico na namizje in to bi bilo to.. upad da bo delovalo če pa še kaj negre pa vprašaj.. LP Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Pobrisal sem vse pa na novo inštaliral tako kot je napisano brez gumifizike pa žal naredi isto.S kolegom pa že cel dan rihtava kako bi to lahko igrala vsak pri sebi doma ,če ne drugače vsaj nekako v podobi LAN-a.Poskušava preko xFireja pa ga sploh ne zazna,preko Hamachija prav tako nič ne doseževa..Postavil sem dedicated server,šel v igro in sem se našel vendar kolega me še zmeraj ne najde... Če ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 najbols da prideta k nam furat in nalozita kar je potrebno zaenkrat je se vsem delal. Drugace je pa edina razlaga to da sta pac nekaj zasrala pri nalaganju moda Citiraj Link to post
mmatic2 4 Napisano September 5, 2010 Share Napisano September 5, 2010 Pobrisal sem vse pa na novo inštaliral tako kot je napisano brez gumifizike pa žal naredi isto.S kolegom pa že cel dan rihtava kako bi to lahko igrala vsak pri sebi doma ,če ne drugače vsaj nekako v podobi LAN-a.Poskušava preko xFireja pa ga sploh ne zazna,preko Hamachija prav tako nič ne doseževa..Postavil sem dedicated server,šel v igro in sem se našel vendar kolega me še zmeraj ne najde... Če ima kdo kakšno idejo kaj bi bilo narobe Kaj dobiš F1RFT.hdv missmatch ko greš na navaden server ki ga izbereš na seznamu ali ko se hočeš povazati s prijateljem?.. Ti sploh v rfactorju pokaže seznam najdenih serverjev?..najprej oba probajta narediti da vama bo delovalo na navadnih rft serverjih nato se pa bosta povezala skupaj.. pa če greš na server upam da izbereš server pri katerem stolpcu ti piše da je za serijo RFT2009 (2 stolpec - race series). Ponavadi je tako in tako samo 2 do 4 serverjev ki so brez gesla za rft2009 mod tako da moraš izbrati enega od teh.. pa ko si si zbirsal vse iz računalnika upam da si tudi ročno izbrisal mapo rfactor ker nekaj dodatkov ostane? če narediš postopek kot sem ga opisal v prejšnem postu samo za osnovni del igre (RFT2009 brez sloracing dodatkov) bi ti zadeva morala delovati.. probaj isto še narediti na kolegovem računalniku če bi bilo slučajno kaj narobe s tvojo kišto.. če ne dela potem nekaj storiš narobe.. drugače pa ima danes očitno matchmaker nekakšne težave saj ne prikaže seznam serverjev.. vsaj pri meni ne (mogoče si imel tudi ti ta problem?).. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 Al pa sta kej zasrala v nastavljanju lokalnega omrežja Firewall in podobno... Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 zivjo! storil sem vse kot je treba ,najde mi serverje in ko se povezem na enega od tistih 4h brez gesla,mi napise mismatch...cez nekaj casa,z istimi nastavitvami nisem videl tudi serverja vec..podoben problem pri gtr2 Citiraj Link to post
BoBeR 11 Napisano September 6, 2010 Share Napisano September 6, 2010 No končno sem našel tudi vaš server SLOF1,ko pridem not seveda spet ista napaka,mismatch f1rft.hdv... Res je da nimam vseh dodatnih stez ki so zahtevane vsekakor pa sem imel tisto ki je bila tisti trenutek.. Citiraj Link to post
Recommended Posts