Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Hm, sem malce primerjal strukturo sound filetkov in je čist drugačna od prejšnje verzije, so pa nekatere datoteke direkt vzete iz le-te. Skušal sem tudi odkriti tisti grdi loop, ki se sliši pri končni hitrosti, a mi (zaenkrat) ni uspelo. [buzara]

Drugače pa komentar od enega izmed devov (predvidevam):

Remus

April 30th, 2010 at 09:21

Here a fix for the 06/07audis ftp://212.112.227.30/MOD/LMT/gztuibDTM/DTM2010/Publicmod/LMT_DTM_2008-2010_Audi07_fix.rar

Sorry for this mistake.

Some work on the sounds are one of the points from our todolist for the upcoming update later. (you can read then in the credits)

thanks for your feedback guys

• 2 weeks later...

Vendar glede na to da je BMW praktično 2x samo spremenil sprednje in zadnje krilce in na sam avto dodal le kak konček karbona, je le še Mclaren nekaj večjega. Realistično se mi zdi da lahko mod pričakujemo prvi teden junija.

Ampak mam občutek, da bo podobna zgodba kot z FSOne 2008, kjer pol avtov ne izgleda prav.

• 2 weeks later...

Živjo!

Nov sem na forumu tako da sem še malo zgubljen.

Imam pa problem z igro rFactor.Včeraj sem si jo snel rFactor 2009 + mod 1.255,vse inštaliral in zaveda špila!

Vse je lepo in prav če vozim safety car le da gre največ do 2 prestave,kljub temu da šalta avtomatsko! tudi ročno mi ne da v tretjo ali več.V vzvratno gre normalno!

Potem je pa še večji problem ko si zaželim voziti F1.Ko kliknem na katerokoli formulo v igro,mi napiše nekaj v smislu error-a,nevem točno je pa vmes omenjen "team"..

Zelo bi bil hvaležen da mi pomagate to zrihtat ker vidim da je špil najjači!

Lp

Najbol da tole pobrišeš in začnes znova...

http://rs248.rapidshare.com/files/114724198/rFactorSetup1255LiteRFC.exe zloadaj tale rfactor potem pa tukej napiši ko bos inštaliral. To bo zlo hitr ker je sam 100mb file. Potem pa mi tukej na zasebno sporočilo pošlji e-mail, pa ti jst pošljem tak exe file da ti bo rfactor delal uredu.

Ko boš to naredu, pa nadaljujemo z modi (F1 al karkol želiš), progami,...itd.

No tole je inštalirano ...

..prilagam 2 slike napak..

1 slika: tole mi napiše ko izberem formulo.

2 slika: če že zagrabi vožnja s formulo,pa se pojavi v taki obliki

Hvala za pomoč.

post-1007-051960700 1275761509_thumb.jpg

post-1007-080958400 1275761523_thumb.jpg