Skoči na vsebino

rFactor

skopusnik

Recommended Posts

• Odgovori 1,6k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Lep pozdrav vsem! Sem Luka Peklaj iz okolice Ljubljane. "Pišem v svojem ter v imenu Core Racing." Rad bi vam predstavil in use zainteresirane, mogoče najhitrejše med vami, povabil da se nam prid

Renault mod... mja, bo treba voziti z mechanical failure na OFF, drugače ne bo nihče do cilja prišel...

Targa! Jaz sem bil testni voznik te proge, in sem bil 1. ki je progo izpelu brez napake! Ta posnekte so potem uporabili za umetno inteligenco (to je bilo v Grand Prix Legends)! wow. Zakon proga.

Posted Images

Al pa kkšno domišlijsko progo za f1.. Recimo VN Ljubljane? [it] lahko bi šla pod tunelom pa do glavne pa pol po tivolski pa nazaj mimo aškrčeve pa tko naprej [iz]

Kdo bo pa stavbe ob progi izdelal? [Jel2]

Sama steza sploh ni problem. Bolj problematično je z okolico še sploh,če je to mesto.

Sicer je stavbo samo še kar lahko izdelat ampak ti vzame kar dosti časa in potrpljenja.

Plus tega pa potrebuješ vsaj neke osnovne podatke o stavbi (višina,dolžina,širina in nekaj fotografij),da lahko sploh začneš.

Sam se sicer malo igračkam z podobno stvarjo in je kar dost dela z tem. :oops:

Če hočeš progo kolk tolk profi izdelat pol je potrebno ogromno časa in volje,da o podatkih ne govorimo.

Za Ljubljano je sicer nekaj 3D stavb že narejenih na Google earth. Ampak to je dost premalo.

Jaz mislim,da je za izdelavo proge pač potrebna ekipa. Minimalno 4-5 3D gradbincev in 1 za progo. :wink:

Tukaj! si lahko ogledate in tudi downloadate novi mod od LMT skupine, ki se imenuje DTM 2008-2010. Mod vključuje 3 sezone kar je razvidno že iz naslova. Sam sem ga preizkusil in lahko rečem, da je dobr, edino zvok je pa res annoying [guns]

Kul. Will give it a try ASAP. [ok]

Edit:

Super je! Lahko bi ga uporabili na torkovi dirki namesto starega. Zvok ga pa res malce serje, ker se razločno sliši sound loop, ko se sample začne znova predvajati (je pa zato toliko lepše gledati posnetek, ker so zunanji zvoki narejeni odlično :D ).