Blaz 5 Napisano April 20, 2010 Share Napisano April 20, 2010 Pa še progo za rally cross zraven Citiraj Link to post
mzajcek 4 Napisano April 20, 2010 Share Napisano April 20, 2010 Aja, pa če slučajno potrebuješ GPS miško, da bi jo na prenosnik priklopil in posnel progo povej, ti jo lahko jaz posodim. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 20, 2010 Share Napisano April 20, 2010 Al pa kkšno domišlijsko progo za f1.. Recimo VN Ljubljane? lahko bi šla pod tunelom pa do glavne pa pol po tivolski pa nazaj mimo aškrčeve pa tko naprej 2 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 20, 2010 Share Napisano April 20, 2010 Ja itak. Model bo kar vse naredu. Sej je čist simpl... 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 20, 2010 Share Napisano April 20, 2010 hehehe..moj predlog je bil mišljen bolj za šalo kot zares :wink: Citiraj Link to post
Yelo 36 Napisano April 25, 2010 Share Napisano April 25, 2010 Al pa kkšno domišlijsko progo za f1.. Recimo VN Ljubljane? lahko bi šla pod tunelom pa do glavne pa pol po tivolski pa nazaj mimo aškrčeve pa tko naprej Kdo bo pa stavbe ob progi izdelal? Sama steza sploh ni problem. Bolj problematično je z okolico še sploh,če je to mesto. Sicer je stavbo samo še kar lahko izdelat ampak ti vzame kar dosti časa in potrpljenja. Plus tega pa potrebuješ vsaj neke osnovne podatke o stavbi (višina,dolžina,širina in nekaj fotografij),da lahko sploh začneš. Sam se sicer malo igračkam z podobno stvarjo in je kar dost dela z tem. Če hočeš progo kolk tolk profi izdelat pol je potrebno ogromno časa in volje,da o podatkih ne govorimo. Za Ljubljano je sicer nekaj 3D stavb že narejenih na Google earth. Ampak to je dost premalo. Jaz mislim,da je za izdelavo proge pač potrebna ekipa. Minimalno 4-5 3D gradbincev in 1 za progo. :wink: Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano April 25, 2010 Share Napisano April 25, 2010 Rešitev problema konstantnega rožljanja wheelgunsov: KLIK! Zadevščino samo shranite/skopirajte v 'x:\rFactor\GameData\Sounds\Ambient' direktorij in prepišite prvotno datoteko. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano April 26, 2010 Share Napisano April 26, 2010 RFT dobesedno drvi naprej z 2010 modom. Res ne bi bil presenečen če ga ugledamo pred FSone 2009. RFT je treba tudi pohvaliti, ker izgleda da imajo nove teksture gum, delajo Hi-res skine in so neverjetno hitri. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano April 27, 2010 Share Napisano April 27, 2010 Še več dobrih novic: Na forumu RFT sem si prevedel nekaj postov Sompirja in razbral, da bo 2010 mod izšel junija, trenutno je nekje na polovici izdelave in da bo predelan tudi v GTR2 Ter za posladek še: Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 27, 2010 Share Napisano April 27, 2010 Zakon! Pol bi lahko sredi sezone prešaltal na rft 2010 če bo zakej Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 29, 2010 Share Napisano April 29, 2010 Tukaj! si lahko ogledate in tudi downloadate novi mod od LMT skupine, ki se imenuje DTM 2008-2010. Mod vključuje 3 sezone kar je razvidno že iz naslova. Sam sem ga preizkusil in lahko rečem, da je dobr, edino zvok je pa res annoying Citiraj Link to post
UrosL 8 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 Tukaj! si lahko ogledate in tudi downloadate novi mod od LMT skupine, ki se imenuje DTM 2008-2010. Mod vključuje 3 sezone kar je razvidno že iz naslova. Sam sem ga preizkusil in lahko rečem, da je dobr, edino zvok je pa res annoying Kul. Will give it a try ASAP. Edit: Super je! Lahko bi ga uporabili na torkovi dirki namesto starega. Zvok ga pa res malce serje, ker se razločno sliši sound loop, ko se sample začne znova predvajati (je pa zato toliko lepše gledati posnetek, ker so zunanji zvoki narejeni odlično ). Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 30, 2010 Share Napisano April 30, 2010 A se da mogoče uporabit zvoke od tega moda, ki je trenutno namenjen za dirko? Citiraj Link to post
Recommended Posts