mm46 11 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Downloading... Citiraj Link to post
Domc 214 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Po dovgmu cajtu je blo spet fajn cliote furat. Edin ta napaka sem opazu, pa še marsk kdo da žere velik bencina. Za 12 lapov si rabu vsaj bencina za 16-17 (clio tok žere, al računalnik slab zračuna ) Citiraj Link to post
Igla 0 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Uf nekdo je ril tam po travi in sem se komaj mu umaknil (beri zaletu u zid ), sicer mi je tudi benzina zmanjkalo ker kot je Gantar napisu, žre nekam dosti Dobra dirka po dolgem času Citiraj Link to post
Dolenc 0 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Ja čudna je poraba, jst sem mel za 15 krogu, pa sem v 8 ostal Jst sem za tabo vozil nekaj časa, sem dobil že upanje po parih krogih ko si izgubil mal motivacije, nažalost sem jo pa tudi jaz Morem prtisent vsake tolk časa eno tipko na tipkovnici, drugače se mi kišta zaklene pa me vn iz špila vrže, pa sem pritiskal ravno ob napačnem času Pa moj volan se nekako ne zastopi z rfactor, dela čist posvoje, med tem ko je v gtr super Citiraj Link to post
Igla 0 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Ja motivacija je šla kot poraba benzina, kar naenkrat nekaj požmrknilo in sem ugotovil, da ne bo zneslo Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 8, 2009 Share Napisano December 8, 2009 Mene pa Clio Cup neki jebe. Ko sam vozim deluje brezhibno. Ko pa se povežem na strežnik, pa mi šteka za popizdit....v presledkih....potem pa deluje par sekund v redu....potem pa spet 3 slike na sekundo. Sem resetiral komp in volan pa še vedno to dela. Any idea? Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano December 9, 2009 Share Napisano December 9, 2009 Tudi meni 3/4 naloži, potem pa zamrzne Citiraj Link to post
mm46 11 Napisano December 9, 2009 Share Napisano December 9, 2009 Če iz mediafire dl...jaz sm dal pavzo in resume in je do konca pobralo Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 10, 2009 Share Napisano December 10, 2009 Mene pa Clio Cup neki jebe. Ko sam vozim deluje brezhibno. Ko pa se povežem na strežnik, pa mi šteka za popizdit....v presledkih....potem pa deluje par sekund v redu....potem pa spet 3 slike na sekundo. Sem resetiral komp in volan pa še vedno to dela. Any idea? To je nam enkrat delal, ko je biu matchmaker neki zjeban. Vem d smo neki u .plr fajlu pol spremenil in je blo uredu, sam to je delal v vseh modih, ne samo pr enmu. Citiraj Link to post
Killer_B 87 Napisano December 10, 2009 Share Napisano December 10, 2009 Sej možno, da tud drugje dela....sam nism še probal. A lahko mal bolj natančno poveš za kakšen fajl to gre in kaj je treba naredit? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 10, 2009 Share Napisano December 10, 2009 evo tkole... Mogoče je to..mogoče pa ni.Probi :wink: Hello Racer, we had to postpone our Interlagos race due to lag problems, like many other leagues, too. The factor causing the lag is not fully clarified by ISI but it is related to the matchmaker / chat system. Jeremy from ISI posted a workaround that worked for all the people who tested it yet. You need to change the following value in your multiplayer.ini file inside your profile folder: Auto Join Chat Server="1" to Auto Join Chat Server="0" That means when you are joining the lobby, rFactor does not automatically connect to the chat system. Do not connect manually either! That should be enough fix the issue. Some people never had these problems despite the value on "1". Most of them had a multicore processor and the term +fullproc in their program launch line for rFactor to use all cores. If you have a multicore processor you should make your launch line in the rFactor shortcut look like this: "...your pathrFactor.exe" +fullproc That is maybe not related to the lag issue but it will ensure rFactor uses all recources. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 13, 2009 Avtor Share Napisano December 13, 2009 Glasujte za ClioCUP http://forum.racedepartment.com/latest-news/27031-best-mod-2009-a.html Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano December 13, 2009 Share Napisano December 13, 2009 Glasujte za ClioCUP http://forum.racedepartment.com/latest-news/27031-best-mod-2009-a.html I did it Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano December 14, 2009 Avtor Share Napisano December 14, 2009 A je kdo za kakšno dirko z Peugeot 207 S2000 recimo v soboto zvečer? Ker se mi ne da več na public serverjih vozt, k je polno kamikaz gor Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano December 16, 2009 Share Napisano December 16, 2009 A mogoče kdo ve kako se omogoči varnostni avto v rft modu? Z bračičem sva neki probavala sam nama ni nč pametnga ratal.. Citiraj Link to post
Recommended Posts