Strauss 0 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Cela verzija pride ven ko.................................................... Ma izgleda da nikoli, ker mečkajo z to izdelavo da bo prej mod za GTR evolution prišel ven. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano September 3, 2009 Share Napisano September 3, 2009 Tomaž, preden bodo to oni vse nardili bi te vse že zdavnaj ti; bi se vse nauču, naredu... Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 Prihajajo odlične novice! Končno je ekipa, ki dela na temu projektu dobila zadnjo finalno verzijo fizike. Kot vedno, bo potrebno še tole stestirati (do konca drugega tedna). Kar pomeni, da bo mod verjetno na voljo okoli 21. septembra (kot vedno to ni 100% trditev :mrgreen: ) Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 7, 2009 Avtor Share Napisano September 7, 2009 zdej pa še povej al bomo v rFactorju pelal prvenstvo al v GTR-Evo? Citiraj Link to post
DenIIs 0 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 A ve mogoče kdo, kdaj bi naj izšel FSONE 09 mod? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 Verzija GTR Evo nebo tolk hitro, do takrat se bomo kratkočasili z rFactor verzijo... Naj bi pa po izidu pričeli z novo 2009 verzijo clio cupa Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 7, 2009 Avtor Share Napisano September 7, 2009 Super, pol lahko spet eno "predsezono" odpeljemo [Jel] Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 sej ti piše....soon Citiraj Link to post
Blaz 5 Napisano September 7, 2009 Share Napisano September 7, 2009 FSONE 2008 je prišel šele v 2009 letu(pomlad),isto se verjetno pričakuje tudi za FSONE 2009 :wink: Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Kateri je najbolši F1 mod? Jaz sem nekaj cajta špilal in tudi hostal 2 serverja za F1RL od F1 ligue. Za ta mod sem se enostavno odločo zato, ker ni bilo težko spraviti gor folk po 30+ igralcev. Dva do tri mesece je šlo, ampak je updejt izhajal sej je bila še v alfi na par dni pa mi je minlo konstantno fixirat zadevo in updejtat. Samo nekako se mi zdi da to definitivno ni bil najbolši mod, le mogoče najbol igran, sej je predstavljal 2009 sezono, pač po svojih zmožnostih. Vsej kaj sem pogledo takrat servere so ostali modi bli bol prazni. Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Kateri je najbolši F1 mod? Jaz sem nekaj cajta špilal in tudi hostal 2 serverja za F1RL od F1 ligue. Za ta mod sem se enostavno odločo zato, ker ni bilo težko spraviti gor folk po 30+ igralcev. Dva do tri mesece je šlo, ampak je updejt izhajal sej je bila še v alfi na par dni pa mi je minlo konstantno fixirat zadevo in updejtat. Samo nekako se mi zdi da to definitivno ni bil najbolši mod, le mogoče najbol igran, sej je predstavljal 2009 sezono, pač po svojih zmožnostih. Vsej kaj sem pogledo takrat servere so ostali modi bli bol prazni. A si bil ti tisti ko je imel server imenovan enako kot naš Slof1?? Citiraj Link to post
Sawyer 0 Napisano September 8, 2009 Share Napisano September 8, 2009 Tak sem jih ponavadi mel. SLO F1 Racing v1.41 pa nekaj cajta tudi SLO MeganeTrophy ampak, ta se sploh ni primo, ker očitno nisem najšo pravih cest. Prevelika zmešnjava je ta rFactor. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano September 8, 2009 Avtor Share Napisano September 8, 2009 a bi kdaj postavu za VW Golf GTI mk.I? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Še zadnjo oglašanje :wink: Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano September 9, 2009 Share Napisano September 9, 2009 Upam da bo fajn fizka, čeprav je cel rf based on hoovercraft kar se tiče feedbacka od proge. Citiraj Link to post
Recommended Posts