Mouly 2 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 Vem da sm že tečen, ampak morm dt tud dedicated server dol? Citiraj Link to post
Lantus 0 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 mam en problem na http://www.rfactorcentral.com se ne morem wpisat čeprow sem se registriral že en let nazaj...wedno mi napiše no match found...ponowno se tudi ne morem registrirati...ker napiše da sem že...sem jim hotel poslati mail pa ga ne morem ker bi se mogel prej wpisati....začaran krog..kaj naj naredim??? Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 Uporabi drugi mail in user pri registraciji(v kolikor gleda še IP...se registriraj na drugem računalniku), sicer pa za dirko, ki bo jutri ne rabiš rfactorcentral-a...cliocup mod in mobikrog dobiš na direkt linkih in ne tam. Citiraj Link to post
Lantus 0 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 Uporabi drugi mail in user pri registraciji(v kolikor gleda še IP...se registriraj na drugem računalniku), sicer pa za dirko, ki bo jutri ne rabiš rfactorcentral-a...cliocup mod in mobikrog dobiš na direkt linkih in ne tam. tnx sm zrihtu na drugmu kompu sej ip čekira še zmeri...prjawu se pa nam še k treba mal trenirat prej hehe Citiraj Link to post
Lantus 0 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 nov problem: sm zbrisav starega cliota dol pa dav nov mod gor.ko pa zaženem špil mi pa napiše error loading mesh file CLIO_FL_TIREB.GMT to memory Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 "Touring Car Legends" čista uživancija, dobri avti, mal sem BMW m3 nažigal po Mobikrogu, res norija, ma Štrausu kapo dol za to progo :mrgreen: :mrgreen: (me je neki prel, ko sm en dan v živo na Mk-aju gledal history dirko, mokro, m3 počes , pa take...) Volan sem spremenil iz 100% na -100% in je igralnost res odlična-hvala za nasvete. Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 Tut jaz sem probal. HUDO Lahko enkrat kkšno dirko odpeljemo. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 29, 2009 Avtor Share Napisano March 29, 2009 http://www.megaupload.com/?d=CS4IQG2O a je tukej notr čist vse kar rabiš?? al morm res vsako posebej dol dajat? ker je tolk tega da bom en teden dol dajal ker ne moreš vse naenkrat Citiraj Link to post
Uroš Rovan 0 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 Lep pozdrav! Sam vprašal bi. Ko sem vse nanovo inštaliral in dal ver. 1.255f, mi po prenesenih datotekah v rfactor mapo v špilu ne kaže cliota, ampak sam tiste kodije in una jajca. Pa sem inštaliral megane mod čez, zdaj pa kaže samo megane. Kako narediš, da ti kaže vse avte? Hvala Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 29, 2009 Avtor Share Napisano March 29, 2009 v meniju daj PLAYER, pol maš pa za zbirat nekje car series se mi zdi, pa naštimaj All tracks and vehicles. pa bi moglo delat Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 29, 2009 Share Napisano March 29, 2009 ja mihc to je vse kar rabis. Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 če pa še vedno ni, pa moreš neki show owned (neki takega) Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 30, 2009 Share Napisano March 30, 2009 Jst sm hotu tud full vertijo dol dat, ampak mi je 900 Mb mau velik, pa sm dau sm basic pa pace car fix. V FULL verziji so še vsi skini not al zakaj je tako velika? Drugač pa bi biu jst tud za dirko kdaj! Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 30, 2009 Avtor Share Napisano March 30, 2009 verjetno so vsi skini tud ja. jst zdele dol dajem ampak bom jutri posnel ker bom zbrisal cel rF pa še enkat posnel ker mam modov notri da rab "pol ure" da zažene igrco Citiraj Link to post
Recommended Posts