skopusnik 1 374 Napisano March 5, 2009 Avtor Share Napisano March 5, 2009 V igrci ko zbiraš avto ga moraš kupit. Pa probej, če bo delalo.. Citiraj Link to post
vrak 0 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 sploh nimaš nobenga gumba za nabavt avta al mam pa jst premal keša mam ga 2,700 A je kje kakšna stran k ti mal razloži kako se povezat in igrat online? Še zdej ne znam pridt notr pa se hecam že kr neki časa.Single play je pa bol dolgčas.Aja pa še neki kje zvedet ker mod je najboljši oz. se ga največ igra? A kr tam u lobby chatu? K teh modov je poplava totalna in kako se nej človek znajde na rfactor central? Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 Online se igra tako, da greš Connect -> Join in izbereš server. To da ti ne upali avto nism še nikoli slišal - mogoče neumno vprašanje: si stisnu Drive v desnem spodnjem kotu? Avto kupiš v Player -> Vehicle. Avti ki si jih pobereš z neta, so ponavadi -1$, tako da ko kupiš zaslužiš 1$. Ko greš online pa nima veze, če si avto kupu al ne Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 pejt u nastavitve-controls-pa dej ignition al starter(nism 100% na en gumb pa si ga zapovn.. pol pa prtisn ta gumb pa pel Citiraj Link to post
vrak 0 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 ja bom probu se še mal hecat,drugač sm biu pa že u garaži pa to že use nered sam zaštartat ni hotu mogoče sm zafrknu k nism zbrau tipke za ignition hvala Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 Mene zanima če se da dobit proge od slovenskih rally-jev za državno prvenstvo? Pa zanima me če se da dobit ali pa nardit še kakšen Lotusov avto za rFactor, pa bi pol lahku mel še Lotus series. Kej podobnega temu: Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano March 5, 2009 Share Napisano March 5, 2009 Nardit se da use. Ampak ti dam sam za primerjavo da sn za izdelavo enega avta porabil 3-4 mesece dela in to 8 ur na dan. Z progo pa je isto. Zdej če si zainteresiran za prostovoljno delo imaš oblikovalsko žilico in znanje za 3d modeliranje predvsem pa ogromno živcev se kar loti. Prog slovenskih rallijev ne boš dobil nikjer, ker jih ni. Še edina slovenska proga ki jo dobiš je moj Mobikrog in to je to. Citiraj Link to post
play 502 Napisano March 6, 2009 Share Napisano March 6, 2009 Strauss vrjemi da smo zelo vesel, da si MK naredil! Citiraj Link to post
TadL 0 Napisano March 6, 2009 Share Napisano March 6, 2009 hmmm... zakaj se ne morem prjavt na dirko? Citiraj Link to post
MatejMejak 11 Napisano March 6, 2009 Share Napisano March 6, 2009 Kje bi se pa rad prijavu na kako dirko??? Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano March 6, 2009 Share Napisano March 6, 2009 @Strauss Sam nimam ravno znanja o oblikovanju in 3D modeliranju tako da se tega ne bom lotil, samo zanimalo me je če je to že narejeno, ali pa bi se dalo. Drgač pa svaka čast da si naredu Mobi krog, da mamo vsaj eno slovensko progo v Clio Cup-u! Citiraj Link to post
TadL 0 Napisano March 7, 2009 Share Napisano March 7, 2009 Na cliocup. Ubistvu sem se že prijavu na prvo dirko pa mi ni uzneslo da bi se je udeležil, zdej bi se pa rad udeležil saj magnycoursa. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 7, 2009 Avtor Share Napisano March 7, 2009 jutr bodo na prvo stran dodal dirko, pa se boš lahko prijavil. en dan pred vsako dirko bo dodana na prvo stran! :wink: Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 7, 2009 Share Napisano March 7, 2009 VLN 2005 Features: - 185 cars from the VLN 2005 season - 29 base models - Model changes, add-on parts and rims for several cars - Several add-on skins which will be used by the AI - 10 Nordschleife events for offline racing based on the real 10 races from 2005 - 10 Nordschleife events for online racing based on the real 10 races from 2005 - 10 different texture sets and light settings for the Nordschleife events - Up to 104 cars on track - Performance optimization for a high amount of cars on the track - 76 car physics from 18 VLN classes based on realistic car data - Real pit stops for the AI at offline races - Real lap times for the AI at offline races depending on the performance from 2005 - Adjusted AI for the integrated Events for the ultimate VLN feeling - Opponent filters for real VLN 2005 races - Adjusted Damage model - New sounds for every car - Reworked rFactor Menu - Configuration tool for an easy configuration of the .plr Download (potrebni vsi deli): 1. http://www.megaupload.com/?d=RCHMYQ16 2. http://www.megaupload.com/?d=JEY73YYY 3. http://www.megaupload.com/?d=JACC9SII 4. http://www.megaupload.com/?d=NZUHDBPN 5. http://www.megaupload.com/?d=JKVKA2M3 Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano March 7, 2009 Share Napisano March 7, 2009 Fabjan: Titsi igy s foruma je ta, ki je na youtube igyrbr... Vsaj tako je meni rekel, ko sva se enkrat menla... Edin če ni lagal Citiraj Link to post
Recommended Posts