Mouly 2 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Jst sm tud probov Yugo mod pa mi je tud dobr. Sm hecnu je ko bremzaš. Ko se bremze dotakneš prec blokira spredne gume. Razen če je bla natstavitev taka, ker jih nisem spreminjau. Jst sm tud za dirko! Citiraj Link to post
A. Golja 1 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 Jst sm tud probov Yugo mod pa mi je tud dobr. Sm hecnu je ko bremzaš. Ko se bremze dotakneš prec blokira spredne gume. Razen če je bla natstavitev taka, ker jih nisem spreminjau. Jst sm tud za dirko! pol ti je ratalo uštimat rFactor? Citiraj Link to post
cresh 0 Napisano February 21, 2009 Share Napisano February 21, 2009 sem probal Yugo mod. zakon če vas zanima kolk je hitr, na mobikrogu gre 1.12.7xx če bo kdo posnel pa server postavu lahko kdaj eno dirko za foro udarmo [Jel] 1.13.095 Ja jst sem tud za yugo dirko Citiraj Link to post
Mouly 2 Napisano February 22, 2009 Share Napisano February 22, 2009 Ja, sm zrihtou rFactor. Zdej dela normalno, pa še en kup modov sm dodal! Citiraj Link to post
maf 21 Napisano March 1, 2009 Share Napisano March 1, 2009 CTDP06 s slicksi in nekaterimi prilagoditvami na 09 fiziko. http://www.youtube.com/watch?v=Qcriou7v2YY&fmt=18 ps.: odstopanje od realnega časa je posledica hitre proge, ne toliko zaradi fizike moda. Citiraj Link to post
TadL 0 Napisano March 1, 2009 Share Napisano March 1, 2009 hmmm... zakaj mi ne dela zvok pr cliotu? Citiraj Link to post
TadL 0 Napisano March 1, 2009 Share Napisano March 1, 2009 Ker je jutr prva dirka v cliocupu me zanima če se da še kje drugje dobit ta mod, ker mi pri dotičnem ne deluje zvok! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano March 1, 2009 Share Napisano March 1, 2009 Mod je samo ta...probi tole... zakaj pa se motor od avta ne čuje? Odi na http://www.rfactorcentral.com/rFactor_Lite.cfm i skini Original rFactor Sounds Folder. Citiraj Link to post
lukinjo 0 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 mene pa zanima kdaj približno lahko pričakujemo celotno verzijo?? še ostali avti.... Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 OOOO Lukinjo. A si sploh še živ? :mrgreen: Sem mislu, da se nam boš pridružil v Clio CUP-u, da ne boš sam tapravega vozil. Katere druge avte misliš? Sej v Clio CUP-u je sam clio HEC :mrgreen: Aja, ti si mislu kdaj bo tvoj skin Se vidmo. Če ne prej, pa v Logatcu. Citiraj Link to post
lukinjo 0 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 Ja bi furu, sam nimam volana doma. Smo naredil tak home made simulator pa ga dobim čez kak teden tko da bom vidu lohk da bom kako dirko odfuru če se bo dal A pol nč ne veš kdaj bo moj avto narejen??? Citiraj Link to post
Mitja Bonča 583 Napisano March 3, 2009 Share Napisano March 3, 2009 yo, po dolgem času spet malo za volanom... sem si snel dol ta hud mod - Yugo. Si pa nikoli nisem mislu, da ga bom vozu tudi na računalniku. Res hudo. Aja, sem probal mal na našem dirkališču - Mobi Krog. btw, še kakšen mesec ne bo nič z kakšnim dirkanjem - pač ni časa za to. Šola poje. Si mislite- hodim izredno in sedaj teče že 5. teden ko imam šolo 5 dni na teden. Ravno danes sem pisal C#. Za pop..., ne se j... No rezultati - še nisem za staro šaro Ko bom lahko malo več zadihal, se pa kaj vidimo skupaj na stezi. Citiraj Link to post
skopusnik 1 374 Napisano March 4, 2009 Avtor Share Napisano March 4, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vH7cSU_b9JQ&feature=related a se bo to kdaj do konca naredilo??če ve kdo kej o tem... EDIT: Buzet -GHD a to dela ta igy iz foruma? Citiraj Link to post
Strauss 0 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Kar jest vem o tem je samo to da so me ti tipi ki to delajo kontaktirali če bi jim pomagal naredit to progo. (vsaj mislim da so bli oni)Sn celo šel z delegacijo Clio cupa takrat na Grobnik in poslikal kompletno progo za izdelavo. Ker pa potem nisem imel satelitskih slik oziroma dovolj natančnih načrtov proge sn projekt opustil. kolikor vem pa to ni naš Igy. Lahk pa da se motim Citiraj Link to post
vrak 0 Napisano March 4, 2009 Share Napisano March 4, 2009 Dejte mi pliz povedat kako se nej premaknem iz garaže na online varjanti.Sploh noče niti užgat avta??? Mam pa škoda octavia mod.Na singel player dela normalno ko se pa joinam na en server pa noča ama nč od nč.Iščem po netu kako sploh furaš v online načinu.aja mam piratsko verzijo in nekdo je omenu da se da igrat s to verzijo da ne rabš keya.Use lohka gledam sam noče mi štartat iz boksa???? Citiraj Link to post
Recommended Posts