Skoči na vsebino

pCARS Group A @ Brno || 20.9.2015 in 27.9.2015

ingange

Recommended Posts

Pridem še jaz, Ripper Slo al nekaj takega :)

A je opcija menjave proge, ker tale Brno mi ni po godu, sami pravokotni ovinki :lol:

Ripper<SLO> :) Ej spet bomo imeli hude boje :D[ok] Glede proge pa se ne sekiraj,jaz je v PC še sploh nisem probal voziti :D Moram danes malo potrenirati ;) 

• Odgovori 37
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Murn je želel povedati,da bo morda tvoj server jutri sameval,ker imamo dirko v AC  

ne najde ga

Joj kak mi ta grupa A ne diši. Nikakor,da zadiham z avtom. V zavojih moraš biti nenormalno previden z gasom,ker drugače že drifta. Preveč konjev glede na grip(mehanski in aero downforce),ki ga avto ne nudi kaj dosti. Se bom moral jutri zelo potruditi,da bom sploh končal dirko.

Najlepše se vozi tisti avto,ki ti je pri srcu in ga poznaš do obisti,pa naj bo Ferrari F40 ali pa Corvette C7 GT3. Jaz že nekaj let dirkam samo v GT3 in GT2 serijah. Nekako sem naštudiral mojo bemfo Z4 in vem kako se avto obnaša v vseh razmerah. To je tisto,ko dejansko dihaš z vozilom in veš kako iztisniti zadnji atom iz avta,ne da bi te razočaral. Pač ni vse za vsakogar. Pač tisti,ki obvladate rally vam je morda všeč,da avto zanaša v ovinkih in ste pač spretni z tem lovljenjem po celotnem dirkališču. Meni pa je rally dober samo za opazovanje,sam pa se ne vidim v tej disciplini.

Ne vem a je z mojo vožnjo nekaj narobe ampak tega E30 nikakor ne morem naštimat da nebi mel understeer-a. Na sprednjem koncu sem že nastavljal vse sorte (tudi po tisti sliki ki jo je za zadnjo dirko nekdo nalepil v temo) pa še kar prednji konec ne grabi. Najbolj problematični so mi ovinki 6, 7, 8 kjer je že tako nizka hitrost pa me kar vleče iz proge. Mogoče bom pa vzel RS500 pa bom malo driftal :)